Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'YSK Noktayı Koyduğu Zaman, Bizim İçin de Mesele Bitmiştir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'YSK Noktayı Koyduğu Zaman, Bizim İçin de Mesele Bitmiştir'

FreiGeist
18.04.2019 - 14:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Yüksek Seçim Kurulu noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra yola devam' dedi. 'Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şart' diyen Erdoğan 'Dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir' ifadeleri kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur-Sen programında konuştu. 🎥

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Konfederasyonu Uluslararası 'İşin Geleceği Tehditler ve Fırsatlar' Konferansı ile Genel Merkez Hizmet Binası açılışına katıldı.

Türkiye'nin son yıllardaki tüm demokrasi hamlelerinde Memur-Sen'in hep kritik rol oynadığına dikkati çeken Erdoğan, 'Özellikle 28 Şubat'ta olduğu gibi demokrasinin askıya alındığı dönemlerde darbeleri meşrulaştırıcı görev üstlenen sendikal gelenekten ülkemizin kurtarılmasında Memur-Sen'in çok ciddi katkıları olmuştur. Sırtını vesayet odaklarına dayayan sendika ağalarının siyasetçilere ayar verdiği o kötü günler hamdolsun sizlerin desteğiyle artık geride kalmıştır.' değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de ideolojik sendikacılığın yerini temel hedefi emekçilerin hak ve imkanlarını güçlendirmek olan yeni bir sendikal anlayışın aldığını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:

'AB sürecimize destek veren, Kudüs'ün hakkını savunan, ihtiyaç sahiplerine el uzatan, kritik dönemlerde vesayetçiler yerine mili iradenin yanında saf tutan Memur-Sen, ülkemiz için önemli bir kazanımdır. Ben tüm Memur-Sen ailesine çalışanlarımızın haklarını savunmada gösterdikleri gayretin yanı sıra Türkiye'de milli iradenin, demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin yerleşmesine verdikleri destek için de şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum.'

"Aleyhimizdeki haberlerin sayısı daha da katlanıyor"

"Aleyhimizdeki haberlerin sayısı daha da katlanıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Financial Times'ın haberine ilişkin, şunları söyledi:

'Biz terörle mücadele ve mülteciler meselesindeki çifte standarda dikkat çektikçe aleyhimizdeki haberlerin sayısı daha da katlanıyor. Ey Financial Times, 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan Türkiye'yi sen tanıdın mı? Senin ülkende şu anda ne kadar mülteci var? Hadi bir de onu haber yap bakalım. Bizi birkaç marjinalin iftirası değil, hiçbir araştırma yapılmadan, iddialar teyit edilmeden, işin aslı muhataplarına sorulmadan Türkiye karşıtı her türlü habere, her türlü propagandaya prim verilmesi rahatsız ediyor.'

"Hak arama mücadeleleri demokrasinin bir gereğidir"

"Hak arama mücadeleleri demokrasinin bir gereğidir"

'Seçim döneminde yaşanan tartışmalar artık sona ermiş, herkes günlük hayatına yönelmiş, evine, işine, gücüne yoğunlaşmıştır.' diyen Erdoğan, 'Hak arama mücadeleleri demokrasinin bir imkanı ve gereğidir. Kimse hak arama mücadelesi verenleri hakaretle eleştirme yoluna gidemez.' ifadesini kullandı.

"Asıl gündemimize odaklanmamız şarttır"

"Asıl gündemimize odaklanmamız şarttır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir.' dedi.

"31 Mart seçimleri demokrasi şöleni havasıyla gerçekleştirilmiştir"

"31 Mart seçimleri demokrasi şöleni havasıyla gerçekleştirilmiştir"

31 Mart seçimlerinin demokrasi şöleni havası ile gerçekleştirildiğini kaydeden Erdoğan, “Elbette bir takım tartışmalar, görüş farklılıkları olmuştur. Ama bu durum demokrasimizin bir kez daha başarıyla işlediği gerçeğinin teslimine engel değildir. Dünyada bizim gibi bir katılım oranına sahne olan başka ülke yok gibidir. Yüzde 85'e varan oldukça yüksek bir katılım oranı ile yapılan bu seçimlerin tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Amerika'da bile yüzde 50'nin altında katılım” dedi.

"Siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyup 82 milyonla Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz"

"Siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyup 82 milyonla Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'ye başvurularla ilgili, 'Geçmişimizden bugüne her türlü siyasi parti bu tür yollara başvurmuştur. Bu tür hak arama mücadelesini vermiştir. Son nokta konulana kadar da bunun takipçisi olmuşlardır. Ama olay partime gelince niye rahatsız oluyorsunuz? Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Yüksek Seçim Kurulu noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir. Ondan sonra yola devam. Ülkenin bekasını ilgilendiren konularda siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyup 82 milyonla Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz' şeklinde konuştu.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Seçimlerden önce iki ittifak vardır ya cumhur ittifaki (onlara oy verenlere) yada zillet şeklinde (onlara oy vermeyenlere) terörist dercesine imalı bir twee... Devamını Gör

Batuhan Ertürk

Seçimden önce bunlar, onlar, zillet, hainler, teröristler, fedöcüler seçimden sonra 82 milyonla Türkiye ittifakı (!) Hassiktir.

SecreT

Bugün kardeş oluyoruz, yarın terorist...