Görüş Bildir
Haberler
Çocuklu Ailelerin Ankara'da Gerçekleştirebileceği Birbirinden Eğlenceli Etkinlikler

Çocuklu Ailelerin Ankara'da Gerçekleştirebileceği Birbirinden Eğlenceli Etkinlikler

Yeter Şirin
14.10.2023 - 10:48

Yazın bitişiyle şehirlere dönen aileler, çocuklarıyla birlikte zaman geçirmek için çeşitli opsiyonlar arıyor. Bizler de Ankaralı ailelerin çocuklarıyla yapabileceği birbirinden eğlenceli aktiviteleri sizler için araştırdık. Detaylar içeriğimizde...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kuzey Baby Spa

1. Kuzey Baby Spa

Eğitimci bir annenin kurduğu Kuzey Baby Spa gözümüzün nuru olan bebeklerimizin gelişimi için her şeyi düşünmüş bir yer. Gerek oyunlar gerek oyun atölyelerinde haftalık ve her biri birbirinden farklı etkinliklerin yanı sıra her biri birbirinden farklı konseptlerle bebekler için çekim yaptırabilir ve hatta yaş günü kutlamalarını bile gerçekleştirebilirsiniz.

Adres: Ergazi mahallesi Batı bulvarı 1817.sokak Nevadium, Batıkent Blv. No:9 Konutları A2 blok, 06370 Yenimahalle

Konum için tıklayın.

Instagram: @kuzeybabyspa

Telefon Numarası: 05059428484

Ziyaretçi Yorumu: “10 aydır oğlumla Kuzey Baby Spa'da bulunan oyun grubuna  katılıyoruz ve her seferinde iyi ki dediğim bir yer Seray Hanım çok ilgili çocukları ve işini severek yapmakta hazırladığı etkinlikler oğlumun gelişiminde büyük katkılar sağladı çok sıcakkanlı güler yüzlü bir ortam kendini evinizde gibi hissettiriyor mutlaka herkesin deneyimlemesini öneririm 😊🌸.”

2. Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi

2. Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi

Çankaya Belediyesi’nin geleceğimiz olan çocuklar için kurmuş olduğu Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi o - 3 yaş grubu bebeklerin gerek zihinsel gerek bilişsel gelişimi için önemli bir adım attı.  Bebeklerin yanı sıra uzmanlar tarafından ebeveynlere de kişisel gelişim eğitimleri de düşünülmüş. Eğitsel, araç ve gereçlerle desteklenen kütüphanenin tasarımı da bebeklerin hayal gücünü arttıracak şekilde düzenlendiği için hiç sıkılacaklarını düşünmüyorum. Kütüphane randevu sistemi ile çalışmakta ve hafta içi hizmet vermekte. 

Adres: Ankara Beltepe Mahallesi 1637. Cadde, no:8

3. Kırkkonaklar Çankaya Evi

3. Kırkkonaklar Çankaya Evi

Çankaya Belediyesinin çocuklar için gösterdiği çaba taktire şayan. 4 katlı olarak yapılan binada Bilişim ve Çocuk Teknoloji Evi ve Gelişimsel Oyun Evi ve Çocuk Atölyesi bulunuyor. Özellikle çocuklar için eğlenceli olduğu kadar öğretici bu atölyeler hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Adres: 329. Cadde No:16/1 KIRKKONAKLAR

4. Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi

4. Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi

Erimtan Müzesi Ankara’da mutlaka görülmesi gereken bir müze ama müzenin çocuklar için hafta içi, hafta sonu ve gelemeyen çocuklar için online eğitim atölyeleri bulunuyor. Bu atölyeler de “müzede öğrenme” yoluyla çocuklar müze alanını, koleksiyondaki eserleri ve eski uygarlıkların yaşam biçimlerini keşfedip, yaratıcılıklarını kullanarak el becerilerini geliştirmektedir. Ayrıntılı bilgi için telefon numarası 0(312) 311 04 01 / 0(312) 312 30 34 . 

Adres: Kale, Gözcü Sk. No:10, 06240 Altındağ/Ankara

5. Muammer Sun Çocuk Atölyesi

5. Muammer Sun Çocuk Atölyesi

Çankaya belediyesinin 2009 yılından beridir Klasik gitar, keman, çello, flüt, piyano, bağlama, şan/ solfej, bateri, perküsyon enstrümanlarının yanı sıra Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu’nda yetiştirilmek üzere, yetenekli ve istekli olan genç ve çocuklarla müzikal çalışmalar düzenlenmekte. Daha fazla bilgi için telefon numarası 0 312 229 67 52.

Adres: Yıldızevler Mahallesi Alkım Caddesi No:1

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eti Çocuk Tiyatrosu

6. Eti Çocuk Tiyatrosu

Çocuklarına tiyatro sevgisini aşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberim var. 28 - 29 ekim tarihlerinde Eti Çocuk Tiyatrosu ücretsiz bir şekilde çocukların karşısına çıkacak. Ankara’da Panora AVM’de saat 12:00 ve 14:00’da düzenenecek.

7. Millet Kütüphanesi etkinlikleri

7. Millet Kütüphanesi etkinlikleri

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi çocuklar için bilimsel ve boyama temalı etkinlikleri ücretsiz olarak düzenli tarihlerde yapmakta. Scracth ile kodlamadan tutun baskı sanatına kadar birçok alanda hizmet veren atölye hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Adres: Gazi, Cumhurbaşkanlığı Blv, 06560 Yenimahalle/Ankara

8. Metromall AVM ücretsiz çocuk etkinlikleri

8. Metromall AVM ücretsiz çocuk etkinlikleri

Taş boyamadan baskıya kadar birçok alanda çocukların gelişimine yarar sağlayacak etkinlikler Ankara Metromall AVM’de erişebilirsiniz. Her gün ücretsiz ayrı bir etkinlik düzenleniyor ve saat 12.00 ile 20.00 arasında. 

Adres: Tunahan, Dumlupınar 30 Ağustos Cd. No:2, 06824 Etimesgut/Ankara

9. CSO Ada Ankara

9. CSO Ada Ankara

Müzik, sanat ya da konser… Hem büyükler hem de küçükler için farklı alternatif etkinleri bulunan  CSO Ada Ankara’nın çocuklar için özel etkinlikleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Adres: Talatpaşa Bulvarı, No: 38 Opera, 06330 Altındağ/Ankara

10. Feza Gürsoy Bilim Merkezi

10. Feza Gürsoy Bilim Merkezi

Benim için keşke çocuk olsam da gitsem dediğim bir merkez aslında. Her bir etkinlik geleceğim bilim insanlarını yetiştirecek türden etkinler çocuklar için oldukça ufuk açıcı. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Adres: Altınpark, Şht. Ömer Halisdemir Blv No:154, 06140 Altındağ/Ankara

Bu içerik de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın