Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İsteği Yerle Yeksan Edip İnsanın Boynunu Büken 13 Seks Düşmanı Neden

Cinsel İsteği Yerle Yeksan Edip İnsanın Boynunu Büken 13 Seks Düşmanı Neden

Cinsellik hayatımızın bir parçası. Bazen elimizde olmayan sebeplerden ötürü sonuca doğru ulaşmamız pek mümkün olmuyor. Kimi zaman sebebini biliyor, kimi zaman da aklımızın ucundan ihtimalleri dahi geçirmiyoruz. Sizler için cinsel isteksizliğe yol açan sebepleri derledik. Her şey sizin için...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fazla kilo

1. Fazla kilo

Uzmanlara göre fazla kilo alımı hem kişinin kendisini, hem de partnerini cinsellikten soğutabiliyor. Ha, tabii ki şekilci olmamak lazım ama yine de dikkat etmekte fayda var.

2. Aşırı stres

Stres her şeyin olduğu gibi cinselliğin de düşmanı. İşyerinde yaşadığınız can sıkıcı şeyler, aile problemleriniz ya da başka durumlar... Bunların oluşturduğu stres anında size isteksizlik olarak geri dönecektir.

3. İlişkide yaşanan sorunlar

Konuşmak, ilişkinin en önemli noktası. (Sonra da sevişmek geliyor zaten) Yaşadığınız sorunları ertelerseniz bir süre sonra bu cinsel ilişkinize de yansır. Zaten sonra da genellikle ayrılık oluyor.

4. Kontrolsüz alkol tüketimi

'Artık bülbül ötmüyor' diye bir şarkı ile durumu anlatmak herhalde çok net olacaktır. Erkek bireyler aşırı alkol tüketiminin nelere sebep olduğunu gayet iyi bilirler. Çok içip kadınları üzmeyin...

5. Kronik uykusuzluk

Uykusuzluk neye iyi gelmiş ki cinselliğe iyi gelsin? Uykusunu alamamış bir insana istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsınız. Buna sevişmek de dahil. O sebepten düzenli uyku saatleri ayarlayın ki vücudunuz isyan etmesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlaç kullanımı

Bazı ilaçlar yan etki olarak cinsel isteksizlik yapabiliyor. Mecburen kullanmak zorundaysanız sakın ha bırakmayın. Ancak doktorunuza bu konuyu danışmaktan da çekinmeyin.

7. Ereksiyon problemleri

Cinsel istek duyulduğu halde ereksiyon olunamıyorsa orada bir problem var demektir. Doktora gidin ve bu işi bir an evvel çözün yoksa partneriniz isyan edebilir.

8. Düşük hormon seviyesi

Testosteron, her iki cinsi de ilgilendiren bir hormon. Bu hormonun düşük olması halinde 'Ben de bilmiyorum ama canım hiç istemiyor' diyebilirsiniz. Çok sinsi bir durum yani...

9. Menopoz ile tanışma

Biz kadınların fiziksel dönüm noktalarından bir tanesi de menopoza girmek. Vücudumuzun değişime verdiği tepkilerden cinsel hayatımız da etkilenebilir. Bunu dengeleyen ilaçlar var, o yüzden doktora gitmek önemli.

10. Depresyona girmek

Yaşanan bir travma ya da her şeyi kafaya takmaktan kaynaklanan ruhsal problem. Cinsel hayatın birinci düşmanlarından birisi de bu. Hem kendinize, hem karşınızdakine yazık. İyi olun bir an evvel haydi, toparlanın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Taraflardan birinin samimiyetsizliği

Yapılan seksten taraflardan biri memnun değilse ve sırf ayıp olur diye söylemiyorsa bir süre sonra o kişi cinsel olarak çekici gelmemeye başlayacaktır. Birbirinizi kandırmak yerine ya oturun konuşun ya da yolları ayırın.

12. Ebeveyn olmak

Çocukların efendi olduğu bir dünyada hangi ana baba kafasına göre yaşayabilir ki? Sadece onlar sizi rahat bıraktığı sürece sevişebilirsiniz. Bu yüzden çocukları arada anneanne ya da babaanneye satıp bir yerlerde kaçamak yapmak çok faydalı olacaktır.

13. Yatak odasında televizyon seyretmek

Şaka gibi değil mi? Ama değil, gerçek! Çünkü uzmanlara göre yatak odasında televizyon seyretmek, cinsel hayatı öldürmek için birebir. Unutmayın ki orası sizin sadece seks ve uyku için kullandığınız bir alan. Bunun dışında kalan her şeyi başka bir odada bırakmalısınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
109
61
59
59
57
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selketx

"Öff onedio da iyice bozdu hep seks hep seks .s.s.s.s"

Turgay Afşin

nefes alsın yeter

Adem Oslu

içeriğin başlık fotoğrafı çok manidar.