Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Tanrıkulu: 'Millet İttifakı'nın Adayı Kılıçdaroğlu Olacak'

CHP'li Tanrıkulu: 'Millet İttifakı'nın Adayı Kılıçdaroğlu Olacak'

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Büyük bir aksilik olmadığı sürece Kılıçdaroğlu 13 Şubat’ta Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TELE1’de Zeynel Lüle’nin sunduğu Habere Doğru programının konuğu oldu. Tanrıkulu, Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın adayı olacağını belirterek şunları söyledi:

'Bu ittifakın ana gövdesini CHP oluşturdu. Masadaki her siyasi parti bu birlikteliğe aynı oranda güç kattı. Önemli olan siyasi partilerin güçleri değil, bu birlikteliğin kendisidir. Diğer siyasi partilerin genel başkanları ve tabanları da Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda bir fikre sahiptir. Büyük bir aksilik olmadığı sürece genel başkanımız 13 Şubat’ta Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak.'

Aday ne zaman belli olacak?

Aday ne zaman belli olacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'na dönüşen Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde yapılacak toplantıda belirleyeceklerini açıklamıştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da bugün katıldığı televizyon programında, adayı 13 Şubat'ta belirleme niyetinde olduklarını ancak sürecin bir hafta ya da 10 gün uzayabileceğini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
92
18
14
10
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Pes diyorum baska bir sey demiyorum, butun anketler ortada. Demekki kazanma dertleri yok..

Eyüp Uygur

Olsun bakalım vercez artık napalim

John Roberts

Bazen Kemal Kılıçdaroğlu'nun gizli AKP'li olduğunu düşünüyorum. d.d.d Komedi resmen, istenmiyorsun kardeşim, şu halkın sesine bir kulak ver, nedir bu koltuk... Devamını Gör

öyle Zaten. 10 seçim kaybetmiş hala o koltukta. Mansur Yavaşı aday göstermezlerse oyum Fatih Erbakan'a a.q 😌