Görüş Bildir
Haberler
Cansız Mankenler, Cesetler ve Hatta Uzaylılar! İşte Tüm Zamanların En Garip İlişkileri!

Cansız Mankenler, Cesetler ve Hatta Uzaylılar! İşte Tüm Zamanların En Garip İlişkileri!

Sizin için Listverse'den düzenlediğimiz bu içerikte tarihteki birbirinden garip ilişkilere şahit olacaksınız. Aralarında ölü bir bedene sevdalanan da var, cansız bir mankene sevdalanan da... 

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cansız manken ve Dauveed

1. Cansız manken ve Dauveed

2009 yılının Haziran ayında Dauveed isimli bir adam, değişik bir düğün yaptı. Dauveed, Clara adında cansız bir mankenle evlendi. Üstelik bir şirketle görüşerek, daha sonra izlemek adına düğünlerini kaydetmelerini istedi.

Dauveed bu evlilik konusunda o kadar ciddiydi ki sürekli manken eşi ile birlikte sokaklarda dolanıyordu. Dauveed'in bu aşk konusunda ciddi olup olmadığını bilmiyoruz fakat sokaklarda böyle farklı insanların dışlanmadığını bilmek güzel.

2. Küçük kız ve köpek

2. Küçük kız ve köpek

Hindistan'ın doğusunda bulunan Jharkhand'de garip bir olay yaşandı. Yerel halk, kötü ruhları uzaklaştıracağını düşündükleri için küçük bir kız ile başıboş bir köpeği evlendirdi. Munda Dhanda köyündeki halk, bu evin başına gelebilecek her türlü kötülükten korunması için birbirinden farklı seremoniler gerçekleştirdi.

Enteresan olan ise bu küçük kızın ileride boşanma gibi şeylere gerek kalmadan istediği bir adamla tekrar evlenebilecek olması. Hindistan'ın özellikle kırsal kesimlerinde batıl inançlar çok yaygın. Gördüğünüz fotoğraflar da düğün töreninden, damat sol tarafta yer alırken, genç gelin ise sağda.

3. Nejdet Boyanay ve uzaylı

3. Nejdet Boyanay ve uzaylı

İstanbul'da yaşayan Nejdet Boyanay, uzaylılarla olan ilk deneyimini 1975'de 10 yaşındayken yaşadı. Verdiği röportajlara göre, yatağında yatarken uykuya daldı ve tam o sırada hareket edemediğini fark etti. Çok kısa bir süre sonra da bir uzaylı tarafından ziyaret edildi. Bu geceden sonra haftada en az iki kere garip ziyaretçisi ile görüştüğünü dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yabancı ziyaretçinin kendisine dokunduğunu iddia eden Boyanay, dokunuşun çok yumuşak olduğunu söyledi. Daha sonra da ziyaretçisinin resmini çizdi. Nejdet Boyanay'ın yaptığı evlilik de onlara engel olamadı ve bu ilişki 1996 yılına kadar sürdü. Bir gün Boyanay yaşadığı bu enteresan tecrübesini bir röportaj vererek herkese anlattı ve iddiasına göre daha sonrasında uzaylı misafiri, herkese anlattığı için onu banyoda boğmaya çalıştı.

4. Carl Tanzler ve ceset

4. Carl Tanzler ve ceset

Carl Tanzler, hastalıklı bir sevgiye sahip Almanya doğumlu bir radyolog. Bu sevgiyi beslediği kişi ise tüberküloz hastası olan Elena de Hoyos. Elena'nın tedavisi iki yıl sürdü ve bu süreçte Carl'ın hastalıklı aşkı da büyüdü. Öyle bir sevgi düşünün ki kadın tedavi süresince başka biri ile evlendi fakat Carl o durumda bile vazgeçmedi. Elena 2 yılın sonunda ise hayatını kaybetti. Bu tabii ki Carl için bir engel değildi, Hoyos'un cansız bedenini anıt mezarından çıkarttı ve evine getirdi. Ceset zaman geçtikçe kötü bir hal aldığı için piyano telleri kullanarak kemikleri birbirine tutturdu, gözlerini çıkartıp yerine cam gözler yerleştirdi ve çürük kokusunu bastırması için sürekli parfüm kullandı.

1940 yılının Ekim ayında, Elena'nın kız kardeşi Florinda, Tanzler'in kız kardeşinin ölü bedenini evinde sakladığına dair dedikoduları duymaya başladı. Bunun ardından Elena'nın cesedi bulundu ve yetkililer Carl Tanzleri'i nekrofili suçundan dolayı tutukladılar. Cezaevinden çıktıktan sonra da saplantılı sevgisi devam etti, Elena'nın cesedinin orijinal boyutlarında bir kukla yaptırdı ve daha sonra da ona olan sevgisini anlattığı bir kitap yazdı.

5. Eija-Riitta Berliner-Mauer ve Berlin Duvarı

5. Eija-Riitta Berliner-Mauer ve Berlin Duvarı

Eija-Riitta Berliner- Mauer 54 yaşında bir kadın, soyadının anlamı ise Almanya'daki Berlin Duvarı. 1979 yılında, objelere karşı cinsel bir isteği olduğu tanısı konulduktan sonra somut bir yapı ile evlendi. Beliner-Mauer'e göre, objelere karşı olan bu hisleri, 7 yaşındayken televizyonda bu yapıyı gördü ve o an başladı. Duvarı her ziyaretinde fotoğraflarını çekti ve biriktirmeye başladı. Daha önce hiç kimseyle cinsel bir ilişki yaşamadı fakat duvar ile arasında aşk dolu bir ilişki olduğunu dile getirdi.

1989 yılında Berlin Duvarı yıkılınca, kadın için tam bir felaket oldu çünkü bu kocasının ölümü demekti. Fakat Eija-Riitta aşkı tekrar buldu, bahçesindeki çitler onun için yeni ve güzel bir şanstı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kenneth Pinyan ve atlar

6. Kenneth Pinyan ve atlar

2005 yılında ölen Kenneth Pinyan bir Boeing mühendisiydi. Washington'da yaşayan Kenneth yakınlarında bulunan bir çiftlikteki damızlık atlarla oral seks yaptı. Bunları ise kaydedip, Mr Hands adı altında gayri resmi olarak paylaştı.

2005'te, girdiği cinsel ilişkiyi arkadaşına kaydettirdiği sırada bir yara aldı ve daha sonra da öldü. Ölümüne neden olan diğer faktörler ise öldükten sonra hastanede fark edildi. İçerisinde oluşan garip bir yara fark edildi fakat çalıştığı yerdeki sağlık kurallarından korktuğu için ilk yaralandığında hastaneye gitmeyi reddettiği için yara daha da kötüleşti.

7. Lot ve kızları

7. Lot ve kızları

Önce sizlere İncil'den bir alıntı yapacağız: 'Ve büyük olan küçük olana dedi ki: Babamız yaşlandı ve dünyada ondan başka bir erkek kalmadı. Gel, onu şarap ile sarhoş edelim ve yatalım böylece tohumlarını içimizde saklayabiliriz. Daha sonra o gece babalarını sarhoş ettiler: büyük olan babasıyla yatmaya gitti fakat baba ne yanına yatmasını ne de üzerini çıkartmasını durdurabildi. Ertesi gün büyük olan küçük olana: Dün gece babamızın yanına yattım, onu yine sarhoş edelim ve sen de yat. Babalarını tekrar şarap ile sarhoş ettiler ve genç olan babasının yanına gitti: baba ne yanına yatmasına ne de üzerini çıkartmasına engel olamadı. Ve Lot'ın iki kızı, babalarından iki tane çocuğa sahip oldu.' (Genesis 19:31-36)

İki kız kardeş babaları ile seks yaptılar bunun amacı ise ailelerinin devamını sağlamaktı. 9 ay sonra ikisinin de çocuğu oldu: Moab ve Ammon.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
120
56
11
6
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Sayım

biri düz duvara...biri atın..töbe yarabbim ya.

Pasif Kullanıcı

hepsi hastalıklı insan carl hariç çünkü adam gerçekten seviyormuş kvusamamıs cesedini çalmış :D yalnız ben bırak cesedini çalmayı mezarlıga gidemem birinin e... Devamını Gör

Fatih selim Keskin

benim uzaylıya birebir sevişen arkadaşım var ben sana onu da getirecem