Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Dinlemen Gereken Müzik Türünü Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Dinlemen Gereken Müzik Türünü Söylüyoruz!

Senin burcuna hitap eden müzik türü ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç; 👇🏻

Pop!

Pop!

Senin dinlemen gereken müzik türü pop! Senin burcunun özelliklerini neredeyse birebir yansıtıyor pop müzik. Hareketli ve göndermeli bu pop şarkılar tam olarak senin dinlemen gerek müzik türü!

Elektronik Müzik!

Elektronik Müzik!

Senin dinlemen gereken müzik türü elektronik! Sen dans etmeyi ve elektronik ezgilere eşlik etmeyi seviyorsun. Ayrıca hareketi seven ruhun ve bedenin var. Elektronik müzik senin burcuna ve ruhuna iyi gelecek!

Arabesk!

Arabesk!

Senin dinlemen gereken müzik türü arabesk! Senin karakterin efkarı birazcık seviyor... Sözler anlamlı ve insanın içine işleyen bu müzik türünü kesinlikle dinlemelisin, dinliyorsan da dinlemeye devam etmelisin! Tabii sürekli dinleme yoksa manyak olursun. 😂

Rap!

Rap!

Senin dinlemen gereken müzik türü rap! Senin ve burcunun aykırı bir ruhu var. Hızlı ve ritimli şarkıları dinlemek sana iyi gelecek. Tavsiye istersen Ezhel, Patron, Killa Hakan, Ben Fero dinleyebilirsin. Bunlar tabii ki tavsiye. Daha başka sanatçılar sana hitap edebilir...

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!
onedio.com

#yüzdeyüzmüzik artık #yüzdeyüzonline! 

Online konserler, ilginç bilgiler ve müzikle ilgili diğer her şey için @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarını takip et!

instagram.com/yuzdeyuzonline

twitter.com/yuzdeyuzonline

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
59
37
35
21
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

pop değil de k-pop severim ben :(

Şevval Ömür

Rap için Sagopa Kajmer'i önermeyip Killa Hakan'ı öneren Onedio. Zevkine sokim

Deniz Kara

Hard rock seven bana arabesk şoku (ikizler)