Görüş Bildir
Haberler
Bunca Yıldır Heteroseksüel Olduğunu Düşündüğünüz Ünlülerin Çekinmeden Açıkladıkları Cinsel Kimlikleri

Bunca Yıldır Heteroseksüel Olduğunu Düşündüğünüz Ünlülerin Çekinmeden Açıkladıkları Cinsel Kimlikleri

Queen Queer
31.10.2019 - 08:15

Bize ilham veriyorsunuz! 🌈💜

Kaynak: https://www.pinknews.co.uk/2017/07/12...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sir Alec Guinness

1. Sir Alec Guinness

Obi-Wan Kenobi karakteriyle zihinlerimize kazınan Alec Guinness, cinsel kimliğini, ve 1946 yılında bu sebepten tutuklandığını, hayatı boyunca gizli tutmayı tercih eden ünlülerden olsa da bu listeye almak istedik. Biseksüel olduğu ise ancak öldükten sonra ortaya çıktı.

2. Gillian Anderson

3. Amy Winehouse

3. Amy Winehouse

Zamansız ölümüne kadar akla gelebilecek her konu ile neredeyse her gün gündemde olduğu için ünlü müzisyenin cinsel kimliği de saklı kalmadı tabii ki.  Arkadaşlarının News of the World'e yaptığı açıklamaya göre bu konu hakkındaki düşüncelerini böyle paylaşmış Winehouse: 'Kadın olmanın oldukça tatmin edici bir yanı var. İnsanların biseksüel olmamla ilgili ne düşündüğü umrumda değil. Beni ne mutlu ediyorsa onu yapıyorum.'

4. Kristen Stewart

Alacakaranlık serisi ile popülerlik kazanan Kristen Stewart'ın özel hayatı her zaman gündem konusu oldu. 2015 yılında cinsel kimliği hakkında konuşmadan önce, Alacakaranlık serisinde başrolleri paylaştığı Robert Pattinson ile olan ilişkisiyle tanıdık onu. İlişkinin bitme sebebi ile ilgili söylentiler arasında sadakatsizlik durumu da vardı. Amerikan başkanı Donald Trump ise bu ilişkiye kafayı takmış, genç kadına twitter üzerinden söylemediğini bırakmamıştı 2012 yılında. 2017'de Trump'ın severek izlediği Saturday Night Live programında 'Donald, o zamanlar benden pek hoşlanmıyordun, muhtemelen şimdi de hoşlanmayacaksın çünkü SNL'i sunuyorum ve dostum, baya geyim.' diyerek Amerikan başkanına epik bir karşılık verdi.

5. Michael Sam

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fergie

7. Cara Delevingne

8. Tim Cook

8. Tim Cook

Steve Job'sın ölülmünden sonra CEO koltuğuna oturan Tim Cook ise gey olduğunu 2014 yılında açıkladı. 2017 yılında LGBT haklarını koruyan konuşmasıyla Newseum Enstitüsü serbest ifade ödülünü kazanan Cook, aynı zamanda Trump'ın Müslüman yasağı ve trans bireylerin orduya katılmalarını engellemeye yönelik yasa önerisi hakkında da eleştirilerini sunmaktan çekinmedi.

9. Ellen Page

10. Angelina Jolie

10. Angelina Jolie

Angelina Jolie biseksüel olduğunu uzun zaman önce açıklamıştı. Jolie'nin en çekici kadınlardan biri olduğunu söyleyen okurlarına karşılık Jane dergisine konuşan güzel oyuncu kendisini, 'Benim hakkımda böyle düşünmekte haklılar çünkü kadın hayranlarıyla yatma ihtimali en yüksek kişi benim. Kadınlara gerçekten bayılıyorum. Ve bence bunu biliyorlar.' sözleriyle ifade etti. 

2014 yılında Brad Pitt ile evliyken o zaman 10 yaşında olan kızları Shiloh'yu cinsel kimliği konusunda desteklediğini duyurmuştu:

'Erkek olmak istiyor. Bu nedenle saçlarını kestik. Erkek kıyafetlerini giymeyi seviyor ve ailedeki erkek kardeşlerden biri olduğunu düşünüyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kristian Nairn

11. Kristian Nairn
www.thegeyik.com

Hodor karakteriyle kalplerimizi çalan Kristian Nairn de 2014 yılında gey olduğunu açıkladı. Bu konu hakkındaki düşünceleri ise oldukça samimi:

'Gey ahalinden bahsediyorsanız, tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki benim insanlarımdan bahsediyorsunuz, haha.'

'Cinsel kimliğimi hiçbir zaman saklamadım, hatta hayatım boyunca röportajlarda birinin bunu sormasını bekledim çünkü durup dururken söyleyebileceğiniz bir şey değil. Birkaç defa konuyu buraya çekmeye çalışsam da pek faydası olmadı.'

'Bu benim kim olduğumun yalnızca küçücük bir parçası ama yine de çıkıp varlığınızı ortaya koymak çok önemli.'

12. Jodie Foster

12. Jodie Foster

Jodie Foster ise 2013 yılı Altın Küre Ödülleri'inde yaptığı konuşmada partnerinden bahsederek kimliğini açıkladı. 2014 yılında ise Alexandra Hedison ile evlendi.

13. Jim Parsons

14. Amber Heard

15. Zachary Quinto

15. Zachary Quinto

Star Trek oyuncusu Zachary Quinto ise 2011 yılında gey olduğunu açıkladığından beri daha çok iş aldığını söylüyor. 

Kevin Spacey'yi ise suçlamalardan sonra gey olduğunu söylediği için 'planlanmış manipülasyon' ile suçluyor. 👇

Anthony Rapp'in anlattığına göre henüz 14 yaşındayken, Hause of Cards yıldızı Kevin Spacey tarafından cinsel tacize uğramış. New York'taki evinde düzenlediği partiye davet ettiği Quinto'nun üzerine giderek onu baştan çıkarmaya çalıştığı iddia edilen Spacey ise bu suçlamalar üzerine ilk defa gey olduğunu açıkladı ve karşılık olarak olayı hatırlamadığını söyleyip uygunsuz davranışı için özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kevin Spacey

16. Kevin Spacey

1986 yılında, 26 yaşındayken, New York'taki evindeki partide Anthony Rapp'in üzerine çıkarak taciz ettiği iddia edilen Spacey, Twitter üzerinden bu davranışın uygunsuz olduğunu söyleyerek özür diledi ve Rapp yıllar boyunca bu hisleri taşımak zorunda kaldığı için üzgün olduğunu ekledi. Sonrasında ise 'Artık gey bir adam olarak yaşamak istiyorum' şeklinde bir açıklamada bulundu.

17. Miley Cyrus

18. Gordon Thomson

18. Gordon Thomson

80'lerin popüler dizisi Dynasty'de canlandırdığı homofobik karakterle dizinin ana oyuncularından biri olan Gordon Thomson 2017 yılında, 72 yaşındayken konuştu cinsel kimliği hakkında. 80'lerde bunu yapmanın ise kariyeri için sorgusuz intihar olacağını söylüyor.

19. Drew Barrymore

20. Sarah Paulson

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
114
54
33
20
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın