Görüş Bildir
Haberler
Bu Marjinalliğin Kaçıncı Seviyesi? Sevişirken Aldıkları Ses Kaydını Podcast Olarak Yayınlayan Bi' Acayip Çift

Bu Marjinalliğin Kaçıncı Seviyesi? Sevişirken Aldıkları Ses Kaydını Podcast Olarak Yayınlayan Bi' Acayip Çift

29.05.2022 - 11:50

Sex ve ilişki koçu çift Lacey Haynes ve Flynn Talbot, insanlara bu konularda yardımcı olmak için ilginç bir yöntem seçmiş ve seks yaparken seslerini kaydedip bunu podcast olarak yayınlamaya karar vermişler. Sonra ne mi olmuş? Gelin, beraber öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce şöyle bir tablo hayal edin.

Önce şöyle bir tablo hayal edin.

Son kez seks yaptıkları zamanın üstünden üç hafta geçmiş. Tam yakınlaşabilecekleri bir an yakalamışken -ki çoğu anne babanın da bileceği gibi bu anları yakalamak çok zor- üst kattan çocukların ağlama sesleri geliyor. Hâliyle Lacey 11 aylık çocuğunu emzirmeye gidiyor. Zavallı Flynn de koltuğun üstünde tek başına kalakalıyor. Buraya kadar pek de ilginç bir olay yok. Çocuklu insanların aşina sayılabileceği bir durum. Tabii ki bunun bir podcast esnasında gerçekleşmiş olması dışında. Evet, çift o sırada ses kaydı alıyor! Lacey’nin gidişiyle oluşan boşluğu ise Flynn konuşarak dolduruyor ve doğal olarak o andaki en büyük gündeminden bahsediyor: evde küçük çocuklarınız varken ve yakınlaşmaya çalışırken yaşayabileceğiniz olaylardan.

Tabii ki her şeyin bir arka planı var.

Tabii ki her şeyin bir arka planı var.

Çiftin iki tane okul öncesi çağında çocuğu var ve aslında bu podcastin öncesinde cinsel hayatlarında problem yaşıyorlar. Yani aslında uzun süreli ilişkinin, ebeveynliğin ve diğer çiftlerin yaşadığı her şeyin iyi ve kötü taraflarını onlar da deneyimliyor. Bu aşamada ilişkinin başlangıcına dönelim. Tanışmalarından hemen bir ay sonra beraber eve çıkan çift, ilişkilerine hızlı bir başlangıç yapmış. Romantizm deseniz onlarda, tutkulu bir seks hayatı deseniz yine onlarda! Üstelik ikisi de birlikteyken cinsel hayatlarının zirvesine ulaştığını söylüyor. Ayrıca ilişkiye başlar başlamaz “Biz ayrılamayız.” moduna da girmişler.

Ama tutku bir süre sonra azalmış.

Ama tutku bir süre sonra azalmış.

Tanıdık bir hikâye, değil mi? Bir taraf daha istekliyken diğer taraf “Başım ağrıyor.” bahanesinin arkasına sığınır. Zamanla Flynn, Lacey’nin peşinden koşar hâle gelmiş; Lacey ise Flynn’i atlatmada uzman olmuş. Çok nadiren cinsellik yaşamaya başlamışlar ki bu zamanlarda da Lacey istekli değilmiş fakat kendisini görevini yerine getirmesi gerekiyormuş gibi hissediyormuş. En sonunda ilişkileri sevgililikten çok en iyi arkadaşlığa dönüşmüş.

O mutlu ilişkilerinden geriye sadece hatıralar kalmış.

O mutlu ilişkilerinden geriye sadece hatıralar kalmış.

İki taraf da mutsuzmuş. Birbirlerinden uzaklaşmışlar ve eski hâllerinden eser kalmamış. Hatta Lacey, Flynn’in talepkâr davranmasına uyuz oluyormuş. Tabii ki Flynn de Lacey’nin isteksizliğine güceniyormuş. Kısacası ilişkileri oldukça sağlıksız bir hâl almış. Çocuk sahibi olmadan önce ayda en fazla bir defa sevişiyorlarmış. Bu kopukluk da ilişkilerinde çatlaklara yol açmış.

Neyse ki her şey Lacey'nin hamile kalmasıyla değişmiş.

Neyse ki her şey Lacey'nin hamile kalmasıyla değişmiş.

Normalde çiftler hamilelik esnasında uzaklaşsa da Lacey ve Flynn’de tam tersi olmuş. Lacey kendini daha istekli yapacak şeyleri keşfetmiş ve iletişimde daha açık hâle gelmişler. Sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri daha çok paylaşır olmuşlar. 2017’de Lacey evde doğum yapmış, doğumu yaptıran kişi ise Flynn. Bu deneyim onları daha da yakınlaştırmış ve ilk tanıştıkları zamankinden de tutku dolu olmuşlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çift deneyimlerini önce Instagram'da paylaşmış.

Çift deneyimlerini önce Instagram'da paylaşmış.

Bu, planladıkları seks eğitimi atölyelerinin bir öncüsü gibiymiş. Daha sonra hikayelerini podcastte anlatmaya karar vermişler. Çiftin bu podcasti yapmasının sebebi, kendi ilişkilerindeki ve özellikle seks hayatlarındaki tökezlemeleri fark ettikten sonra başka insanların da bunu yaşıyor olacağını düşünmeleriymiş. Bu podcastle diğer uzun süreli ilişki yaşayan çiftlere yardımcı olabileceklerine karar vermişler. Maksat herkesin benzer süreçlerden geçtiğini göstermek.

Aslında podcast esnasında sevişmeyi planlamamışlar!

Aslında podcast esnasında sevişmeyi planlamamışlar!

Lacey’nin anlattığına göre sadece seks hayatları hakkında konuşmayı planlıyorlarmış fakat olaylar o şekilde gelişmiş ve kendilerini sevişirken bulmuşlar. Kıyafetleri çıkardık derken olay olup bitmiş ve çift inanamaz hâldeymiş. Şaşkınlık içinde “Bu gerçekten oldu mu?” diye sordukları bir an yaşamışlar. Bir yandan sevişirlerken bir yandan deneyimlerini tarif etmişler. Lacey bu durumun onun daha iyi anda kalmasını sağladığını anlatıyor.

Olay podcastin ilk bölümünde gerçekleşmiş.

Olay podcastin ilk bölümünde gerçekleşmiş.

Çok iyi tepki alınca da podcastin gidişatında belirleyici olmuş. Şimdi podcastin pek çok ülkeden neredeyse yarım milyon takipçisi mevcut. Aileleri de işlerini destekliyor. Lacey’nin kadınları seks konusunda kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamak için hazırladığı 12 aylık bir programı var. Flynn ise erkeklere yatakta nasıl daha iyi olabileceğini anlatıyor. Çift öğrencilerine güven kazanmaları ve hayatlarını değiştirmeleri için yardımcı oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?