Görüş Bildir
Haberler
Gezgin Anneleri Mutluluktan Uçuracak Huzur Dolu 15 Farklı Tatil Rotası

Gezgin Anneleri Mutluluktan Uçuracak Huzur Dolu 15 Farklı Tatil Rotası

Atlasglobal
08.05.2016 - 02:56

1. Antalya

1. Antalya

Biricik anneniz sıcak kum-deniz-güneş üçlüsüyle kendini iyi hisseden bir gezginse, tatil için önereceğimiz ilk durak tabii ki 200 mavi bayraklı plajı ve 6 mavi bayraklı limanıyla, Türkiye'nin en çok turist alan şehirlerinden biri olan Antalya! Anneciğiniz Antalya'nın mavi sularında serinleyebilir, bütün kış çıkamadığı güneşin altında D vitaminine doyabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sharjah - Dubai

2. Sharjah - Dubai

Benim annemin olayı alışveriş diyenlerin anneleri için Sharjah - Dubai'den daha heyecan verici bir seyahat rotası düşünülemez. Anneniz birçok büyük markanın, dev gibi alışveriş merkezlerinin, rahat rahat gezilecek alışveriş caddelerinin şehri Sharjah'ta çok eğlenecek!

3. Bişkek

3. Bişkek

Anneciğiniz farklı kültürler tanımak ama yine de kendi gelenekselliğinden vazgeçmek istemiyorsa Bişkek, bize yakın kültürü, yemekleri, havası ve doğasıyla annenize muhteşem anılar bırakacak bir şehir!

4. Amsterdam

4. Amsterdam

Benim en yakın arkadaşım annem diyorsanız, hemen birlikte çok eğlenebileceğiniz bir şehir olan Amsterdam'a uçmak için planlara başlamanızı öneririz. Yaz aylarında özellikle yemyeşil olan Amsterdam'da Amstel Nehri kenarında yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir, nehir turlarıyla bütün şehri gezebilirsiniz. Ayrıca şehir merkezine çok yakın olan köylerden çok özel peynirler de satın alabilirsiniz.

5. Bodrum

5. Bodrum

Rotamızı bu sefer mis şehrimiz Muğla'nın 57 tane mavi bayraklı plajı olan ilçesi, ünlü Bodrum'umuza çeviriyoruz. Herkese uygun bir eğlence anlayışını kuşkusuz bulabileceğiniz Bodrum, masmavi suları, tertemiz havası, ister kum, ister çakıllı plajları ve tabii ki dondurması ile annenizle muhteşem bir tatil geçirmeniz için sizi bekliyor!

6. Kopenhag

6. Kopenhag

Hayatın bisiklet üzerinde yaşandığı bir şehir Kopenhag! Bisiklet yolları olan birçok şehir biliyoruz ama örneğin Kopenhag'ın bisikletlilere özel köprüsü bile var! Müzeleri, rengarenk mimarisi, Viking tarihi ile Kopenhag sportif annelerin dikkatini mutlaka çekecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Lefkoşa

7. Lefkoşa

Annen için eğlence, güneş, muhteşem sahiller ve bizim kültürümüzün birleşimini arıyorsan; BİNGO! Aradığın şehir Lefkoşa! Bütün sokaklarını sohbet ederek gezebilme özgürlüğü ile Lefkoşa, akşamüstleri deniz kenarı sohbetlerinizin unutulmaz sahnesi olabilir!

8. Londra

8. Londra

Anne-evlat gezilerinin en özel destinasyonlarından biri de Londra! Biricik annenizle Londra'da müze gezilerine katılabilir, değişik lezzetler tadabilirsiniz. London Eye'da, Londra ayaklarınızın altındayken çekeceğiniz selfieleri düşünün :)

9. Mykonos

9. Mykonos

Eğlence adası Mykonos'ta sahile yaklaştıkça eğlenceden ayrı olarak bir huzur kaplar içinizi. Pelikanlarla dolu caddeler, rahat insanlar, denizden gelen tuz kokusu, akşam esen meltemle birleşince annenizin aradığı huzur dolu tatili birlikte Mykonos'ta bulabilirsiniz :)

10. Paris

10. Paris

Stil sahibi anneler için Paris'ten başka bir destinasyon öneremezdik. Sokak modasının onlarca örneğini görürken, kahvelerinizle romantik sokaklarda yürüyebileceğiniz Paris'ten alışveriş yaparak döndüğünüzde, annenizin ''En stil sahibi anne'' ünvanını almaması işten bile değil :)

11. Stockholm

11. Stockholm

Stockholm'ün eşsiz gökyüzü,fotoğraf çekmeyi seven anneler için biçilmiş kaftan. Kuzey Işıkları'nı beraber seyretmenin hayali bile sizi heyecanlandırıyorsa, belki de bu yaz annenizle bir Stockholm seyahati planlamanın vakti gelmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Tiflis

12. Tiflis

Annenizle bu sefer de sınır komşumuza uğrayabilirsiniz! Gürcistan'ın başkenti Tiflis, tarihi, yemekleri, ve bizim kültürümüze yakın misafirperverlikleriyle anneniz için hem onu yormayacak, hem vize almakla uğraştırmayacak, hem de ahşap evleri, dar sokakları ve insanlarıyla ona unutulmaz bir gezi yaşatacak!

13. Zürih

13. Zürih

Zürih Gölü çevresinde bir piknik, şehir merkezinde müze gezileri, Alpler'e küçük bir yolculuk! Eğer benim annem gerçek bir gezgin diyorsanız birlikte seyahate çıkabileceğiniz en güzel rotalardan biri Zürih!

14. Astana

14. Astana

Annenizle seyahat rotanız Astana ise Atameken Map of Kazakhıstan’da ülkenin minyatür hali dikkatinizi çekebilir ve güzel fotoğraflara ev sahibi olabilir! Ayrıca anneniz bu genç şehirde, kendini daha genç hissedecek :)

15. Mahaçkale

15. Mahaçkale

Şifa dolu kaplıcalar, yemyeşil dağlar, el değmemiş sahiller, tarihi evler, geniş caddeler... Mahaçkale'ye annenizle gitmeniz ve onu çok mutlu etmeniz için bu şehir size muhteşem olanaklar sunuyor! Huzuru ve değişikliği aynı anda arayan bir anneniz varsa, Mahaçkale muhteşem bir tercih :)

SÜRPRİZ BONUSU :)

Atlasglobal 8 Mayıs Anneler Gününü bir sürprizle kutluyor 🎉  Annenin tam anlamıyla bir gezgin olduğunu düşünüyorsan, bu galerinin içindeki ipuçlarını takip et, mavi kelimelerde gizlediğimiz, 24 Haziran'da uçmaya başlayacağımız destinasyonun adını bul, Twitter sayfamızda @Atlasglobal'i mentionlayarak, #gezginannem hashtagiyle annenin nasıl bir gezgin olduğunu en eğlenceli cevapla anlat, annen için gidiş-dönüş Avrupa seyahati bileti kazanma şansı yakala!

Yarışma kuralları için buraya tıkla!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Suedika

Bişkek mi ahahahha çok güldüm. mutfaklarımız çoooook farklı inanın bana. haa tabi kafelerin %40ı falan Türk kaafeleri olduğu için sıkıntı çekmezsiniz. her y... Devamını Gör