Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
14.05.2021 - 18:41

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Kemal öleceğini bilen tek canlı olduğundan içinde ukte kalmasını anlatırken İnci ve kızının başı beladadır ve saklanırlar. İnci kızıyla silahları adamların elinden kaçması Samson'u oldukça öfkelendirir. Öte yandan Kıbrıs'ta bombalar yine patlarken çok fazla can yanar. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Özeti

Dizinin yeni bölümünde; Saldırılar ve zulümlerden kaçan, köylerinden göçe zorlanan Kıbrıs Türkü Lefkoşa’ya ulaşmaya başlamıştır. Şimdi erzak ve yatacak yer kıtlığı en büyük sıkıntıdır. Binlerce acılı insan Lefkoşa sokaklarında açlıkla, soğukla ve barınak sorunuyla mücadele halindedir.

Rauf Denktaş ve Ankaralı, Makaryos’un gasp ettiği yiyecek stoğunu ele geçirmek için riskli bir plan kurar. Kemal ve Derviş ise Bereli’ye suikast düzenleyenin Samson olduğunu öğrenir. Samson, Türk tarafında sıkışıp kalmıştır. Kemal, elindeki telsizle Samson ile bağlantı kurar.  Şimdi Kemal-Samson arasında Kemal’in yönettiği bir kedi-fare oyunu başlar.

KGB, Ankara’da Ayşe üzerinden Bereli’nin kimliğini deşifre edince Sovyetler ile İstihbarat arasında bir savaş başlar. Ankara sokaklarında silah sesleri konuşulur. İnci ise Samson’un yokluğunu fırsat bilip kaçar. Şimdi ane-kızı, Rum sokaklarında EOKA ile gergin bir takip ve kaçma kovalamaca beklemektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın