Görüş Bildir
Haberler
Bir Türlü Bitmek Bilmeyen Bölümleri İzlemeye Sabrı Olmayanlar İçin Birbirinden Sağlam 17 Mini Dizi

Bir Türlü Bitmek Bilmeyen Bölümleri İzlemeye Sabrı Olmayanlar İçin Birbirinden Sağlam 17 Mini Dizi

Çağla
24.12.2019 - 08:15 Son Güncelleme: 24.12.2019 - 18:18

Çok vaktiniz yoksa ama yine de bir diziye başlamak istiyorsanız, bu listeye bakmakta fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Next of Kin

17. Next of Kin

IMDb: 6,3

Mona Shirani, mutlu bir evlilik sürdürdüğü politikacı kocası Guy Harcourt ile Londra'da yaşamaktadır. Ancak Mona'nın kardeşi aniden öldürülünce hayatı harap olur. Cinayetten hemen sonra, akrabasının sakladığı birçok sır ortaya çıkmaya başlar. Mona’nın mutluluğunun, yalanlar ve ihanet üzerine kurulduğu anlaşılır.

16. The Miniaturist

16. The Miniaturist

IMDb: 7,0

Genç bir kadın, 17. yüzyıl Amsterdam'a taşınır ve tüccar kocasından hediye olarak aldığı bebek evini döşemek için gizemli bir yerel minyatürcüyü işe alır, ancak gerçekçi minyatürler bir şekilde kaderini habercisi olmaya başlar.

15. The Ballad of Buster Scruggs

15. The Ballad of Buster Scruggs

IMDb: 7,3

Şarkı söyleyen bir silahşör, bir banka soyguncusu, seyahat eden bir emprezaryo, yaşlı bir araştırmacı, bir vagon treni ve sapkın bir çift avcıyı anlatan, Eski Batı'daki altı yaşam ve şiddet hikayesi.

14. Howards End

14. Howards End

IMDb: 7,3

20. yüzyılın başlarında geçen dizide, üç ailenin - zengin Wilcoxlar, nazik ve idealist Schlegeller ve alt-orta sınıf Bastlar'ın- yollarının kesişmesiyle, sosyal ve sınıfsal bölünmeler anlatılıyor.

13. Fleming

13. Fleming

IMDb: 7,3

Bu mini dizi, ünlü casus James Bond'u dünyaya tanıtan yazarı anlatan bir biyografi dizisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. This Close

12. This Close

IMDb: 7,4

Kate ve Michael çok sıkı arkadaşlardır ve ikisinin de duyma engeli vardır. Los Angeles'taki yaşamları yeterince zor değilmiş gibi, Michael zorlu bir ayrılık sürecinden geçerken, Kate yakın bir zamanda nişanlanır ve arkadaşına bundan bahsetmeye çekinir.

11. Secret City

11. Secret City

IMDb: 7,4

Üst düzey politik gazeteci Harriet Dunkley, Çin ve Amerika arasındaki artan gerginliğin ortasında, Canberra'nın sakin cephesinin altında, komploları ortaya çıkarınca, kendi hayatı da dahil olmak üzere, masum hayatları tehlikeye atar.

10. Fearless

10. Fearless

IMDb: 7,6

Emma Banville bir insan hakları avukatıdır. Eski gazetelere bakarken, bir süre önce sansasyon yaratan bir davada hata bulur. Belgeleri inceleyen Emma, masum bir insanın 14 yıl önce bir kızı öldürdüğü için hapse girdiğinden şüphe etmeye başlar. Polis ve istihbarat ajansları hatalarını kabullenmeyi reddeder ve Emma'nın onlara karşı gelmekten başka bir çaresi yoktur.

9. Charité

9. Charité

IMDb: 7,7

Dizi, 19. yüzyılın sonlarına doğru, Berlin'deki prestijli Charité hastanesindeki ünlü Alman doktor ve bilim adamlarının başarılarını anlatıyor.

8. Maniac

8. Maniac

IMDb: 7,8

İki yabancı, tüm problemlerini kalıcı olarak çözebilecekleri ve herhangi bir komplikasyon veya yan etki olmayacağı garantilenen, gizemli bir ilaç denemesine katılır ancak işler planlandığı gibi gitmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Beau Séjour

7. Beau Séjour

IMDb: 7,8

Bir gün, genç bir kız olan Kato, Beau Séjour odasında kanlar içinde uyanır. Ne olduğunu hatırlamıyordur ancak kısa süre sonra kimsenin onu göremediğini veya duyamadığını anlar. Kato, cinayete kurban gittiğini ve katilin kim olduğunu bulmaktan başka bir çaresi olmadığını düşünür. Ancak, gerçeğe yaklaştıkça, işler daha da şaşırtıcı bir hal alır.

6. The Pillars of the Earth

6. The Pillars of the Earth

IMDb: 8,1

Hayatları ve aileleri birbirinden ayıran bir savaş, dini çekişme ve güç mücadelesine zemin hazırlamıştır.

5. Sharp Objects

5. Sharp Objects

IMDb: 8,2

Bir muhabir, şiddet dolu bir cinayeti araştırmak için memleketine döndüğünde, geçmişinden gelen psikolojik şeytanlarla yüzleşir.

4. Angels in America

4. Angels in America

IMDb: 8,2

Oyun yazarı Tony Kushner, 1980'i yıllardaki A.I.D.S. krizi hakkındaki bu politik destanını, bir grup ayrı ama birbirine bağlı bireyleri odaklayarak uyarladı.

3. 11.22.63

3. 11.22.63

IMDb: 8,2

Bir lise öğretmeni, John F. Kennedy'nin suikastını önlemek için zamanda geriye gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Pacific

2. The Pacific

IMDb: 8,3

İkinci Dünya Savaşı'nın Pasifik Harekat Alanı, birkaç deniz piyadesinin gözünden anlatılıyor.

1. The Night Of

1. The Night Of

IMDb: 8,5

Tavladığı kadınla bir geceyi eğlenerek geçiren bir adam, uyandığında kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü görür ve cinayetle suçlanır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
23
8
7
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Amaç hep aynı dizileri tekrar tekrar vermek değil. O yüzden bildiğiniz diziler listede yok arkadaşlar. Böylesi daha uygun zaten. Bilmediğimiz dizilerden habe... Devamını Gör

feyk

tum turler arasinda mini dizi izlemesi en keyifli olani. klasik sinema filmi cok cabuk bitiyor, karakterlere isinmadan, hikayenin gectigi evreni benimsemeden... Devamını Gör

yazıyor..

Chernobyl yok ? bu nasıl liste