Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Kombine Açıklaması

Beşiktaş'tan Kombine Açıklaması

Caner
12.10.2014 - 14:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'tan Kombine Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda Sivasspor ile oynanacak Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçı için bilet alan kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine ücretlerini iade edecek.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımının lider olduğu bu ortamda, zemin sorunu nedeniyle puan kaybı yaşamamak için Sivasspor mücadelesinin Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

'Vodafone Arena'dan kombine, loca ve VIP koltuk alan taraftarlarımızın desteğini takdir ediyoruz, ayrıca yönetim kurulumuz da bu destek sebebiyle, stadımız açılana kadar Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçlarımızı ücretsiz olarak kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine açmıştır. Ancak, 2014-15 futbol sezonundaki iç saha maçlarımıza taraftarlarımızın ilgisinin düşük olması da bizleri üzmektedir.'

Ankara'daki karşılaşmada stadın taraftarlarca tamamen doldurulmasının arzulandığı belirtilen açıklama, şöyle devam etti:

'Birçok kombine, loca ve VIP koltuk sahibinin İstanbul dışındaki bu maça gelemeyeceği ihtimaline karşı, onlar için ayrılacak koltukların boş kalmaması ve takımımızın tribün desteğinden mahrum olmaması için bilet satışlarına karar verilmiştir. Fedakar Beşiktaşlıların bu kararımızı anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.'

Kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine yönelik yapılan açıklamada, 'Vodafone Arena kombine, loca ve VIP koltuk sahibi fedakar Beşiktaşlıların maddi olarak zarar görmemeleri için, Beşiktaş-Sivasspor maçına bilet almaları, biletlerini başka birisine aktarma yapmadan bizzat kendileri maça gelmeleri durumunda ödedikleri bilet ücreti, Passolig kartlarına iade edilecektir' denildi.

Bu kararın Ankara ve çevre illerdeki Beşiktaşlıların maç atmosferi yaratması ve güç birliğinin tribüne yansıması amacıyla alındığı, kombine, loca ve VIP koltuk sahibi taraftarların bu durumlu anlayışla karşılayacaklarına inanıldığı ifade edildi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0