Görüş Bildir
Haberler
Belhanda'dan 'Beşiktaş' Açıklaması

Belhanda'dan 'Beşiktaş' Açıklaması

Caner
10.08.2014 - 11:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Belhanda'dan 'Beşiktaş' Açıklaması

Kara Kartal’ın 10 numara transferindeki ilk hedefi Younes Belhanda, geleceğiyle ilgili olarak Fransız internet sitesi Lions de Atlas sitesine açıklamalarda bulundu.

Ukrayna’daki siyasi krizin ülke futboluna da yansıması nedeniyle zor günler geçiren Dinamo Kiev takımında, yönetimin aksine oyuncular arasında hâlâ iyi bir ortam olduğunu belirten Faslı futbolcu, “Takımımda çok iyi bir arkadaşlık var. Fransa’dan tanıdığım Chamakh ve Benatia’yla beraber forma giyiyorum. Teknik direktörümüz ve kulüp yönetimimiz benden çok memnun. Ancak ben profesyonel bir futbolcuyum. Roma ve Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini biliyorum” ifadelerini kullandı. İtalyan ekibinin temsilcileriyle kısa bir görüşme yaptığını ancak olumlu bir sonuç alamadıklarını kaydeden 24 yaşındaki futbolcu, “Beşiktaş’ın da Kiev Yönetimi’yle transferim hakkında konuştuğunu biliyorum. Yeni sezonda Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi’nde olmayacak. Eğer şartlar oluşursa yeni sezonda Devler Ligi’nde forma giymek istiyorum. Bunu hiçbir zaman gizlemedim. Şimdi Dinamo Kiev’in bir oyuncusuyum. Kulübümle anlaşılması halinde bende geleceğimle ilgili karar verebilirim” dedi.

Arsenal’e yetişecek!

Teknik direktör Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda orta alana yapılacak transferi, Arsenal’le oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesine yetiştirmeyi planlayan Siyah-Beyazlı Yönetimin, Belhanda konusunda yoğun bir çalışma sürdürdüğü öğrenildi. Geçen sezon Fransa Lig 1 ekibi Montpellier’den 8.5 milyon Euro’ya (yaklaşık 25 milyon TL) transfer ettiği futbolcuyu bu bedel civarında bir ücrete satmaya sıcak bakan Kiev’in, Beşiktaş Yönetimi’yle pazarlıklarını sürdürdüğü, iki takımın düşündüğü ücret konusunda az bir fark kaldığı ifade edildi. Kadrosunu; Cenk Tosun, Ramon Motta, Demba Ba ve Gökhan Töre’yle güçlendirerek şov yapan Siyah-Beyazlılar’ın, her an Belhanda transferini de duyurabileceği öğrenildi.

Geçen sezon 6 gol attı

Faslı futbolcu, geçen sezon Dinamo Kiev formasıyla 31 mücadeleye çıkmıştı. Başarılı orta alan, bu karşılaşmalarda, takımına 6 gollük katkı sağlamıştı.

fanatik

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0