Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatili Boyunca Başından Hiç Kalkmadan İzleyip Bitirebileceğiniz 25 Sürükleyici Dizi

Bayram Tatili Boyunca Başından Hiç Kalkmadan İzleyip Bitirebileceğiniz 25 Sürükleyici Dizi

Begüm
18.07.2021 - 16:54 Son Güncelleme: 20.07.2021 - 07:43

Tüm bayram boyunca film izlemek mi? Enfes! İşte bayram tatilinde bir çırpıda bitirebileceğiniz diziler! #12 hepsinden çok daha iyi.

Not: Dizi ve film açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Animal Kingdom

1. Animal Kingdom

IMDb: 8,2

17 yaşındaki Joshua annesi aşırı dozda aldığı eroinden öldükten sonra Güney Kaliforniya'da ki akrabalarının yanına yerleşir. Otorite sahibi büyükannesi Janine'nin yanına taşınan Joshua çok geçmeden yeni ailesinin tam bir suç şebekesi olduğunu öğrenir.

2. The Leftovers

2. The Leftovers

IMDb: 8,3

Tom Perrotta'nın romanından uyarlanan dizi; hiçbir açıklaması olmadan, bir anda ortadan kaybolan insanların ardından, geride kalanların yaşadıklarını konu ediniyor.

3. Flaked

3. Flaked

IMDb: 7,2

Will Arnett ve Ruth Kearney'i başrollerinde buluşturan dizi, London isimli bir garsonun içinde bulunduğu aşk üçgenini komik bir dille anlatıyor.

4. The Rain

4. The Rain

IMDb: 6,3

Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

5. Banshee

5. Banshee

IMDb: 8,4

Eski bir mahkum ve usta bir hırsız olan Lucas Hood, 15 yılını hapishanede geçirir. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra eski sevgilisini aramaya koyulur. Sevgilisini bulmak için küçük bir kasaba olan Banshee’ye gider. Kasaba oldukça belalı bir kasabadır. Lucas burada rahat edebilmek için öldürülen bir polis şefinin kimliğine bürünür. Yeni bir kimliğe sahip olan Lucas, peşine düşen geçmişi ile bağlantılı olan insanlarla savaşmak zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Travelers

6. Travelers

IMDb: 8,1

İnsan nüfusunun öneminin azaldığı bir dünyada bir zaman makinesi inşa edilir. Bir grup bu zaman makinesi ile geçmişe giderek insanların hatalarını durdurmaya ve işlerin bu noktaya gelmesini engellemeye çalışır. Tamamen etkileyici bir bilim kurgu dizisi olan Travelers müthiş bir dizi keyfi sunuyor.

7. Frontier

7. Frontier

IMDb: 7,2

Frontier, 18. yüzyılın sonlarında kürk ticareti yapan gruplar arasındaki çatışmaları ve güç savaşlarını anlatıyor.

8. The Orville

8. The Orville

IMDb: 8,0

300 yıl ileride geçen dizide; dünyanın yıldızlararası filosunda yer alan, çok da iyi olamayan araştırma gemisi U.S.S. Orville'in maceraları konu ediliyor. Kozmik zorluklarla karşılaşan uzay gezginleri arasında hem insanlar hem de uzaylılar bulunuyor. Başka gezegenlerden kişilerin de içinde bulunduğu gemi, ışıktan hızlı ilerleyecek güçte olsa da, her iş yerinde olan eğlenceli problemler burada da meydana geliyor.

9. Carnivàle

9. Carnivàle

IMDb: 8,4

1930'lu yıllarda geçen Carnivàle gezici bir karnavala katılıp polislerden kaçan Ben Hawkins ile rahiplik yapan Justin Crowe'un yaşadıklarına değiniyor. Tuhaf güçleri olan ikili gördükleri aynı gizemli rüya ile birleşiyor.

10. Kingdom

10. Kingdom

IMDb: 8,4

Kingdom, hanedanlığı etkisi altına alan salgından kurtarmaya çalışan bir prensin kötülüğe karşı açtığı savaş konu ediliyor. Güney Kore’de hüküm süren bir krallık, yozlaşma ve açlık karşısında diz çökmek zorunda kalır. Krallığın başına gelen felaketler yalnızca bununla da sınırlı değildir. Bulaştığı insanı canavara dönüştüren bir salgın hızla yayılmaktadır. Ölen kral ve diğer insanlar salgının etkisi ile canavar olarak dirilir. Haksız yere ihanetle suçlanan veliaht prens, babasının başına gelenleri öğrenmek hanedanlığa doğru yola koyulur. Prens, halkını kurtarıp salgının tüm ülkeye yayılmasını engellemek için karşısında bulunan yeni türdeki düşmanlarla mücadele etmek zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mindhunter

11. Mindhunter

IMDb: 8,6

FBI’ın özel bir biriminde görevli ajan Holden Ford ve ortağı Bill Tench kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. Acımasız olayları soruşturdukça yeni profil çıkarma teknikleri geliştirirler. 

John Douglas ve Mark Olshaker tarafından kaleme alınan Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit kitabından uyarlandı.

12. Doom Patrol

12. Doom Patrol

IMDb: 7,9

Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır.

13. Cloak & Dagger

13. Cloak & Dagger

IMDb: 6,7

Dizide birbirinden farklı karakterlere sahip olan Tandy Bowen ve Tyrone Johnson isimli iki gencin süper kahraman yeteneklerini keşfetmesi anlatılıyor. Artık Cloak ve Dagger adını alan Tandy ve Tyrone, gizemli bir şekilde birbirlerine bağlı olduklarını da fark ederler. İki genç, bu güçlerin ve gizemin kaynağını bulmak için birlikte sıra dışı bir yolculuğa atılır.

14. Killing Eve

14. Killing Eve

IMDb: 8,2

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

15. The Good Place

15. The Good Place

IMDb: 8,2

The Good Place, öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıra dışı maceralara sürüklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. What We Do in the Shadows

16. What We Do in the Shadows

IMDb: 8,5

What We Do in the Shadows, ev arkadaşı olan dört vampirin gündelik hayatına ve modern dünyada hayatta kalma maceralarına odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Jemaine Clement kaleme alıyor. Yapımın yönetmen koltuğunda ise Taika Waititi bulunuyor.

17. You’re the Worst

17. You’re the Worst

IMDb: 8,1

You're The Worst, narsist ve küstah bir karaktere sahip Jimmy Shive-Overly ile insanları mutlu etmeye çalışan ve kendine zarar vermeye meyilli Gretchen Cutler arasındaki ilişkiyi konu ediyor. Oldukça zorlu bir süreçten geçen Gretchen, Jimmy’nin de yardımlarıyla depresyondan çıkar. Özel hayatlarında yaşadıkları türlü trajedilerin ardından birlikte olmaya karar veren çift, hayatlarını değiştirecek çalkantılı bir birlikteliğe adım atar.

18. Barry

18. Barry

IMDb: 8,3

Başrolünde Bill Hader'ı izleyeceğimiz dizi, Barry isimli eski bir askerin kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde bulmasını oldukça komik bir dille anlatılıyor.

19. The Terror

19. The Terror

IMDb: 8,0

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

20. Billions

20. Billions

IMDb: 8,4

Hırslı, başarılı yatırımcı Bobby Axe Axelrod ile zeki ve yüksek mertebedeki hükümet avukatı Chuck Rhodes arasındaki çatışmaya odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Better Things

21. Better Things

IMDb: 7,8

Bir yandan üç kız çocuğunu yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da oyunculuk kariyerinde başarıyı yakalamaya çalışan Sam isimli bekar bir anneyi ekranlara getiren dizide; Louie'den tanıdığımız Pamela Adlon başrolde yer alıyor.

22. Castle Rock

22. Castle Rock

IMDb: 7,6

Stephen King uyarlaması Castle Rock, yazarın unutulmaz romanlarından karakterleri, mekanları ve hikayeleri bir araya getiriyor. Dizinin hikayesi, Cujo, The Dark Half, IT ve Needful Things gibi eserlerinde karşılaştığımız kurgusal Maine kasabasında geçiyor.

23. Happy!

23. Happy!

IMDb: 8,2

Grant Morrison ve Darick Robertson’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, içki ve uyuşturucu bağımlısı eski detektif/yeni kiralık katil Nick Sax’ın ters giden bir cinayetten sonra tamamen tersine dönen hayatını konu alıyor.

24. The Chi

24. The Chi

IMDb: 7,4

Şikago'nun güney kısmında; çocuklar okula, aileleri işe gitmek için hazırlanıyordur. Gençler para kazanmaya çalışıyor, yaşlılar ise çitlerinden dışarıya bakıp etrafı izlemektedir. Fakat bu zor bölgede, gerçek tehlikeler vardır; basit kararlar hayat meselesi sonuçlar getirebilir. The Chi, rastlantı sonucu birbiriyle tanışmış ancak bağlılık ve affedilme ihtiyacıyla birbirine bağlanmış bir grup bölge sakininin hikayesi.

25. Gilmore Girls

25. Gilmore Girls

IMDb: 8,2

Hayali bir kasaba olan Stars Hollow'da geçen, sıcak bir anne kız hikayesi. Kasabanın her biri nev-i şahsına münhasır sakinleri, genç yaşta anne olan Lorelai ve kendi hatalarını tekrarlamaması için üstüne titrediği kızı Rory'nin sakin kasaba hayatındaki maceraları.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
14
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

#19 Terror dişe dokunur bi dizi. Ancak gemide geçen ilk sezon güzel. 2. sezonsa karada geçen, ilk sezondan bağımsız ve saçma sapan bişey olmuş. Ama ilk sezon... Devamını Gör