Görüş Bildir
Haberler
Banabi nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar? Hangi Hizmetleri İçerir?

Banabi nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar? Hangi Hizmetleri İçerir?

Dilan Aydemir
15.04.2020 - 14:14 Son Güncelleme: 15.04.2020 - 14:18

Dijitalleşmeyle birlikte hayatın her alanında değişimler yaşıyoruz. Dolayısıyla alışveriş algımız da değişiyor. Markalar da tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına yeni projeler ortaya çıkartmakta. Yemeksepeti’nin Banabi projesi de ihtiyaçtan doğan ve hızla büyümekte olan bir proje...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Banabi, market alışverişlerinizi dakikalar içinde kapınıza getiren bir Yemeksepeti hizmetidir. Yemeksepeti’ne giriş yaptığınızda eğer Banabi’nin hizmet verdiği bir ilde bulunuyorsanız ekranda market siparişi mi yemek siparişi mi vermek istediğini soran iki seçenek çıkar karşınıza. Market siparişini seçerseniz Banabi arayüzüne geçiş yaparsınız ve istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyip dakikalar içerisinde siparişinize ulaşabilirsiniz.

Dünya trendlerine baktığımızda kullanıcı alışkanlıklarının market alışverişi dahil online platformlara kaydığını görüyoruz. Özellikle ülkemizde online platformlara şu sıralar çok yoğun bir talep var. Yemeksepeti market ürünleri sipariş hizmeti Banabi Nisan 2019 tarihinde hizmet vermeye başladı. İstanbul ve İzmir'le başlayan yayılım Ankara, Antalya, Eskişehir ve Bursa ile devam ediyor. Ayrıca Banabi kendi alanında bir ilk olarak kapıda ödeme sistemini de hayata geçirdi.

Ürün çeşitliliği haricinde aktif kampanyalara da sahip Banabi ilk 3 siparişi ücretsiz gönderiyor. Bunun haricinde 50 TL üzeri siparişlerde ise gönderim ücreti almıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Banabi hizmetinden faydalanabilmek için ekstra bir uygulama yüklemeniz gerekmez. Yemeksepetinin son güncellemesi, beraberinde ‘Banabi’ servisini de getirdi. Bu servisten faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey, uygulamayı son sürüme güncellemek. Uygulamanızı güncelledikten sonra ana sayfada, sağ üst alanda yer alan Banabi ikonuna tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın