Görüş Bildir

Meksika’da bir görevli, bakımını yaptığı kaplanın saldırısına uğradı. Kaplan tarafından ısırılan genç adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaplanın bakıcıya saldırdığı anlar ise saniye saniye kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırı sonucu eli ve kolundan ağır yaralanan adam, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırı sonucu eli ve kolundan ağır yaralanan adam, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan ve durumunun kritik olduğu belirtilen adamın doktorların kol ampütasyonu teklifini reddettiği, şeker hastalığı nedeniyle dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Adamın yakınları olayın yaşandığı çiftlikte kaplanın yanı sıra bir aslan ve bir de timsahın bulunduğunu iddia ederken, yetkililerin, çiftlikte bulunan vahşi hayvanların bakımı konusundaki yeterli izinlerin olup olmadığı ve hayvanların ülkeye yasal yollardan sokulup sokulmadığı konusunda soruşturma başlattığı bildirildi.

İşte o korkunç anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
23
13
7
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Üzücü bir olay lakin hayvanları doğal ortamlarından kopartıp kafeslere mahkum etmek, psikolojik çöküşünün ve daha da saldırgan olmalarının bir nedeni olarak ... Devamını Gör

Thistle

Adamı kaplan öldürmemiş, aptallık ve şeker hastalığı öldürmüş. Üzücü elbette ama ampüteyi kabul etmeyip ölümü göze almışsa diyecek bir şey yok.

Caner Bey

Fino mu seviyorsun güzel kardeşim kaplan o kaplan.