Görüş Bildir
Haberler
Bakan Kurum: Marmara Denizi'de 4 Bin 202 Metreküp Müsilajı Temizledik

Bakan Kurum: Marmara Denizi'de 4 Bin 202 Metreküp Müsilajı Temizledik

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Marmara Denizi’ndeki müsilaj temizliğiyle ilgili yaptığı açıklamada 'Toplam 4 bin 202 metreküp müsilajı temizleyerek depolama sahalarıa gönderdik' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Marmara Denizi'ndeki müsilaj temizliğiyle ilgili Twitter hesabı üzerinden bilgi verdi. Marmara Denizi Eylem Planı kapsamında başlatılan temizliğe 'ara vermeden ve her gün daha da yoğunlaşarak' devam edildiğini söyleyen Kurum 'Müsilaj temizliğimizin on birinci gününde de 356 metreküp ile toplam 4 bin 202 metreküp müsilajı temizleyerek düzenli depolama sahalarına gönderdik' dedi.

Sahada bin 550 kişiyle çalıştıklarını söyleyen Bakan Kurum 'İstanbul Üniversitesi ile, organik bakteriyle deniz yüzeyindeki müsilajın ayrışmasına dair çalışma yürütüyoruz. Salı günü denizimizde, iki yerde oksijen seviyesini artıracak projemizi başlatacağız. Marmara Denizi'ni Koruma Eylem Planımız çerçevesinde, sahada gece gündüz demeden el birliğiyle çalışıyoruz. 'Marmara hepimizin' anlayışıyla hareket ediyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arif Ali

Şey gibi bu. Bursa'lı olanlar bilir. Mihraplı Cami'nin arka tarafında (Dikkaldırım Cad) kavaklık, akasyalar, meşe ağaçları (bir tanesi en az 200 yıllık vard... Devamını Gör