Görüş Bildir
Haberler
Aslıhan Güner Kimdir, Kaç Yaşındadır? Aslıhan Güner Yeni İmajı İle Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Aslıhan Güner Kimdir, Kaç Yaşındadır? Aslıhan Güner Yeni İmajı İle Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son olarak Kuzey Yıldızı adlı dizide rol alan Aslıhan Güner, yeni imajı ile gündemde. 33 yaşındaki oyuncu Aslıhan Güner, dizinin final yapmasının ardından yeni projesi için imajını değiştirdi. Kızıl saçlarına veda eden başarılı oyuncu, yeni imajını kişisel instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak yeni projesinin müjdesini de verdi. Aslıhan Güner’in paylaşımları sonrası ‘Aslıhan Güner kimdir’ sorusu da gündeme geldi. İşte Aslıhan Güner’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslıhan Güner Kimdir?

Aslıhan Güner Kimdir?

Aslıhan Güner, 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kameralar arşısına ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizi ile geçmiştir. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile hayatını birleştirmiştir.

Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş Ertuğrul, The İmam, Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza gibi yapımlarda rol alan Aslıhan Güner, en son Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat vermiştir. Aslıhan Güner, 1.70 metre boyunda, 57 kilo ve Yay burcudur.

Kızıl Saçlarına Veda Etti!

Kızıl Saçlarına Veda Etti!

Kızıl saçlarıyla çok beğenilen Aslıhan Güner, dizi final yapınca saçlarını yeni projesi için koyu renge boyattı. Yeni saçlarını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu takipçilerini şaşırttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın