Görüş Bildir
Haberler
Aşı Karşıtları İstanbul’un Ardından İzmir’de Mitinge Hazırlanıyor

Aşı Karşıtları İstanbul’un Ardından İzmir’de Mitinge Hazırlanıyor

Aşı karşıtları İstanbul’dan sonra İzmir’de miting düzenleyecek. “Büyük Uyanış Hareketi” adı verilen mitingin, 17 Ekim Pazar günü Alsancak’taki Gündoğdu Meydanı’nda düzenleneceği duyurulmuştu ancak İzmir Valiliği’nin kararıyla mitingin adresi Bornova’daki Cumhuriyet Meydanı olarak değiştirildi. Miting saat 15:00’te düzenlenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Medyascope'un haberine göre mitinge konuşmacı olarak, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın katılacak. 

Aşı karşıtlarının sosyal medya paylaşımında, İzmir mitingimiz için valilik tarafından daha önce düzenlenen mitinglerde olduğu gibi bir yer değişikliği yapılmıştır. Bu miting için de son günlerde değişikliğe gidilmesi vazgeçmemiz içinse bizler asla pes etmiyoruz” İfadeleri kullanıldı.

Aşı karşıtları daha önce İstanbul ve Ankara’da miting düzenlemişti. 11 Eylül’de aşı karşıtlarının İstanbul’da düzenlediği mitinge konuşmacı olarak Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak katılmıştı.

Dilipak, Twitter hesabından, “Bir anne arıyor, iki çocuğum okulda, benden habersiz aşı yaparlar diye korkuyorum diyor. Anneleri korkutmayın. Anneler yavrularını tehlike altında görürlerse yapamayacakları şey yoktur. Annelerin öfkesinden korkun. Anneleri çocukları için bekliyoruz. Büyük buluşma #BüyükUyanışMitingi” paylaşımında bulundu.

Mitingde konuşan diğer bir isim ise “Aşı yapan hekimler yargılanacaklar” ifadesi sebebiyle İstanbul Tabip Odası’nın hakkında soruşturma başlattığı Op. Dr. Bilgehan Bilge idi.

Pazar günkü miting için İstanbul’daki mitingde olduğu gibi diğer şehirlerden otobüsler kaldırılacak.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
16
15
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray K.

Yıllardır sikilmedik bi kulağımızın arkası kaldı, madem böyle örgütlenip uyanabiliyordunuz şimdiye kadar niye hiç bir şeye ses çıkarmadınız? Öldürülen kadınl... Devamını Gör

Erci_E

Ulan bunlar nerede miting düzenlese o şehirde vakalar tavan yapıyor! Gebermediler gitti!

favilla favilla

Ya ben anlamadım asi karşıtı dış doktoruna ceza vermediler mi bunlara neden izin veriyorlar