Görüş Bildir
Haberler
TV
Al Sancak 15. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Al Sancak 15. Bölüm İzle: Al Sancak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
19.05.2023 - 12:06

TRT 1'in reytinglerde öne çıkan askeri ve dram türündeki dizisi Al Sancak, dün akşam 15. bölümü ekranlardaki yerini geldi. Askeri operasyonların başarılı ekibi Pençe Timi'nin başından geçenleri konu edinen dizi, ilgiyle takip edildi. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali'nin yer aldığı Al Sancak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Al Sancak 15. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Sancak 15. bölüm

Al Sancak 15. bölüm

TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları takipçileriyle buluşan Al Sancak'ın dün 15. bölümü yayınlandı. Pençe Timi, son bölümde yine zorlu bir savaş verdi.

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Al Sancak son bölümde ne oldu?

Elizabeth ve Ali'nin aynı anda vurulması Nadia için çaresizliğin geldiği son noktadır.  Bir tarafta Ali diğer tarafta Elizabeth yardım beklemektedir. Pençe Timi'nin ele geçirdiği Boran, Sacit ile karşılaşır. Sacit, Gülseren'in katilleriyle artık yüz yüzedir. Boran'ın yakalanması ekipte çoşkuyla kutlanır. Selim, artık Aslı'ya olan duygularını dile getirmeye karar verir. Yakalanan Boran, konuşmamakta ısrarcıdır. Boran'ın konuşması için Ali Yüzbaşı çocuklarının bulunması gerektiğini düşünür. Böylelikle hem çocuklar Boran'ın elinden kurtulacak hem de Boran'ı konuşturacaktır. Evin yeri tespit edildikten sonra Ali, tek başına operasyon düzenlemeye karar verir. Ne yazık ki Ali, hiç düşünmediği bir durumla karşı karşıya kalır. Artık Ali, düşmanın elindedir.

Al Sancak 15. bölüm izle

Al Sancak 15. bölüm izle

Al Sancak'ın 15. bölümüne aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

AL SANCAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın