Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 79. Bölüm İzle: Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız 79. Bölüm İzle: Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
19.05.2023 - 10:40

Kanal D'nin uzun soluklu, büyük ilgiyle takip edilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam 79. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan yer aldığı yapım, geçmiş haftalarda olduğu gibi bu hafta da takipçilerini ekran başından ayırmadı. Camdaki Kız'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Camdaki Kız 79. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız 79. bölüm

Camdaki Kız 79. bölüm

Perşembe akşamları izleyicisiyle buluşan Camdaki Kız, 79. bölümüyle tüm dikkatleri üzerine geçti. Geçtiğimiz günlerde Laz Kızı'nın diziye dahil olması tüm olayları yeniden şekillendirdi.

Camdaki Kız son bölümde ne oldu?

Camdaki Kız son bölümde ne oldu?

Laz Kızı, Hayri'nin hem dükkanına hem de hayatına aniden dahil olur. Hayri, Laz Kızı'ndan ilk görüşte oldukça etkilenir. Nalan, Hayri'ye gece boyu ulaşamayınca çok endişelenir. Hayri, bir şekilde Nalan'ı sakinleştirmeyi başarır. Türkan, Hayri'den şüphelenir fakat kimseye bir şey diyemez. Sedat, tenis oynarken Berrin ile karşılaşır. Billur, Nalan'ın iyi olduğundan emin olmak için onunla buluşur. Laz Kızı, Hayri'yi tekrar görmek isteyince Hayri Nalan'a yalan atar. Ancak Türkan'ın Nalan ile beraber kebapçıya gelmesi tüm dengeleri bozacaktır.

Camdaki Kız 79. bölüm izle

Camdaki Kız 79. bölüm izle

Camdaki Kız'ın 79. bölümüne aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ 79. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın