Görüş Bildir
Haberler
TV
Gülcemal 7. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gülcemal 7. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
19.05.2023 - 10:19

FOX ekranlarının yeni dizisi Gülcemal, dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen'in yer aldığı dizi, heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Gülcemal'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gülcemal 7. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülcemal 7. bölüm

Gülcemal 7. bölüm

Gülcemal'in 7. bölümü, sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Deva ve Gülcemal'in yaşadıklarını konu edinen dizide heyecan kaldığı yerden devam etti.

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Armağan ve Deva'yı aynı anda kaybeden Gülcemal, kendi içine çekilir. Gülcemal'in sessizliği, ortadan kayboldu sanılacak kadar büyüktür. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köyündeki evine saklanarak izini kaybettirir. Fakat bir taraftan da Gülcemal'in onu gelip bulacağına inanmaktadır. Aradan bir ay geçer beklediği gibi olmaz. Gülcemal gelmez. Bu süre zarfında Mert ve Gülendam arasındaki ilişki iyiden iyiye sağlamlaşır. Gülendam, eşine bebeği kaybettiğini söylemeye kararlıdır. Ancak onu çok şaşıracağı bir haber beklemektedir. Mert'in geçmişiyle uğraşan Veda, onun eski sevgilisinin Deva olduğunu öğrenir. Deva'nın Gara ile iletişime geçmesinden sonra Gülcemal, soluğu Deva'nın yanında alır.

Gülcemal son bölüm izle

Gülcemal son bölüm izle

Gülcemal'in 7. bölümünüde aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz. 

GÜLCEMAL 7. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın