Görüş Bildir
Haberler
TV
Aldatmak 31. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Aldatmak 31. Bölüm İzle: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aldatmak, dün akşam 31. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Her hafta heyecanlı sahnelerle öne çıkan dizi, bu hafta da izleyenlerini ekran başına kilitledi. Aldatmak'ın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Aldatmak 31. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aldatmak 31. bölüm

Aldatmak 31. bölüm

ATV'de perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Aldatmak, 31. bölümüyle takipçilerinde büyük bir heyecan yarattı. Oylum'un aldığı karar, hem kendi hayatını hem de ailesinin geleceği için oldukça önemliydi.

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Aldatmak son bölümde ne oldu?

Oylum'un geleceği için hazırlanan oyunda işler beklenildiği gibi gitmez. Beklenmedik sonuçlarla karşı karşıya kalan Oylum, annesi tarafından her türlü destek görürken kendi hayatının en önemli kararını verecektir. Tarık, kızının durumundan faydalanarak Güzide ve ailesine daha da yakın olmak için çabalar. Tarık'ın Güzide'ye yakınlığı Sezai'yi çok rahatsız etse de durumu alttan alır. Ailevi durumlardan dolayı aşkından uzak kalan Ozan, her ne olursa olsun Zeliş'ten vazgeçmemekte kararlıdır. Zeliş ise Ozan'ı sevmesine rağmen ona karşı bir adım atmaz. Selin ile geleceğe dair büyük bir adım atan Tolga, gerçekleri itiraf etmekten sakınır.

Aldatmak 31. bölüm izle

Aldatmak 31. bölüm izle

Aldatmak'ın 31. bölümüne aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz. 

ALDATMAK SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın