Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Mahir Ünal'a Saldırı Girişimi Oldu İddiası

AKP'li Mahir Ünal'a Saldırı Girişimi Oldu İddiası

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, dün cuma namazı sonrası Ulucami'de çiftçi ile sohbet eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a bir saldırı girişimi olduğunu iddia etti. Emniyet ise iddiaları yalanladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırı girişiminin korumalar tarafından engellediğini ifade eden Çabukel'in olaya ilişkin açıklaması şöyle: 

'Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a yapılan saldırıyı kınıyoruz. İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak, bugün Ulucami’de Cuma namazı sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a yapılan saldırıyı kınıyoruz.

Cuma namazı sonrası Ulucami’de bir çiftçi ile muhabbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal muhabbet esnasında çiftçinin omzuna samimi bir şekilde dokunduğu ve daha sonrasında çiftçinin yakınının durumu yanlış anlaması üzerine Mahir Ünal’a saldırmaya çalıştığı esnada korumalar tarafından şahsın etkisiz hale getirdiğini öğrendik. 

Yapılan saldırının sebebinin ne olduğu, organize bir şekilde saldırı mı düzenlendiği, sebebi her ne olursa olsun şiddeti kınadığımızı bildiriyoruz. Mahir Ünal’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.'

twitter.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyet açıklama yaptı: İddialar gerçek dışı

Emniyet açıklama yaptı: İddialar gerçek dışı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mahir Ünal’a saldırı girişiminin olmadığı ve iddiaların gerçekleri yansıtmadığı belirtildi.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dün kentte bulunan Ünal'ın, beraberindeki partililerle cuma namazını kıldığı Ulu Cami'den ayrılırken aracına bindiği esnada emekli Z. T.'nin 'Sayın vekilim size bir maruzatımı arz etmek istiyorum.' beyanında bulunduğu, bunun üzerine Mahir Ünal'ın aracından inerek vatandaşın sorununu dinlemeye başladığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Z.T. isimli şahıs, Sayın Mahir Ünal'a talebini ilettiği esnada kalabalığın arkasında bulunan ve Z.T.'nin oğlu olan O.T. isimli şahıs 'TBMM'yi tanımıyorum. Devleti tanımıyorum.' şeklinde beyanlarda bulunması üzerine görevli koruma polisleri tarafından müdahale edilerek bölgeden uzaklaştırılmış, hakkında TCK 301. maddeden (Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılamak) adli işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

Basın ve yayın kuruluşları ile bazı sosyal medya hesaplarından Sayın Mahir Ünal'a bir saldırı veya saldırımı girişimi olduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
21
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Aylık akp’li mağduriyetinde sıra mahir ünal’a geldi demek.

Ziya Akbaş

E dokunma amk, niye dokunuyorsun?