Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Cahit Özkan: 'Kongrede Yatay Çekimden Dolayı Kalabalık İç İçe Gözüküyor'

AKP'li Cahit Özkan: 'Kongrede Yatay Çekimden Dolayı Kalabalık İç İçe Gözüküyor'

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, bugün gerçekleşen kongrede maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ettiklerini öne sürdü. Özkan, 'Yatay çekimden ötürü alan dar olarak görünüyor ve kalabalık iç içe geçmiş gibi yansıyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Avukat Cahit Özkan Haber Global'de Senem Toluay Ilgaz'ın sorularını yanıtladı.

Özkan, kabine değişikliğiyle ilgili olarak 'AK Parti kuruluşundan bugüne hiçbir seçimi kaybetmedi. Bu Türkiye tarihinde tektir. Kabineye seçim beyanname ve manifestolarımızda şuanki kadroyla bakıp analiz edilerek Cumhurbaşkanımız her zaman olduğu gibi böyle karar verir. Milletin seçmiş olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin sesine kulak veren bir lider olarak kararını verecektir' dedi.

"Salgın tedbirlerine uyduk"

"Salgın tedbirlerine uyduk"

Özkan, salgın döneminde seyircili kongre yapılmasına gelen tepkilere ise şöyle yanıt verdi:

'Salgın tüm dünyada sıfırlanmadığı süreçle Türkiye'de de bitmeyecek. Özellikle kongre alanına gelen tüm delegeler testlerden geçirilmiştir. Trübünlerde ise maske mesafeyi kontrol altına almaya çalıştık. O kalabalıktan bir şekilde geçip kongre alanına biz de geldik. Orada yatay çekimden ötürü alan dar olarak görünüyor ve kalabalık iç içe geçmiş gibi yansıyor. Bu konuda bir hassasiyetimiz vardı. Orada riski artıracak bir durum yoktur. Maske, mesafe,  temizlik konusunu özenle dikkat ettik. Burada bir vaka artışı falan olmayacak.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
62
61
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rbt rbt

bütün ülkeden otobüsle adam taşı kalabalık değil de yeter la seçmeninle bizi aynı kefeye koyma biz yemiyoruz bu saçma açıklamaları, seçmeninde bu kalabalıkta... Devamını Gör

victor shole

"Fotoşokla çoğaltmışlar o kadar değildik biz aslında." falan deseymiş daha iyiymiş. Yatay çekim, dikey limit bırakın abi bu işleri.

White Troll

Aslında yeşil perde tekniği ile oraya yerleştirdik aslında biz yoğuz orada hepsi efekt