Görüş Bildir
Haberler
Sağlıkçılardan AKP'ye Kongre Tepkisi: Hakkımızı Helal Etmiyoruz

etiket Sağlıkçılardan AKP'ye Kongre Tepkisi: Hakkımızı Helal Etmiyoruz

AKP’nin 7. Olağan Kongresi’nin görüntüleri bir yılı aşkın süredir Kovid-19 ile canla başla mücadele eden, 380 arkadaşlarını bu uğurda yitiren sağlık çalışanlarını çileden çıkardı. Sosyal medyada #hakkımıhelaletmiyorum etiketi ile yapılan paylaşımlarda “Sosyal mesafe sıfır kongrelere, sorumsuzlara hakkımı helal etmiyorum” denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kovid-19 pandemisinin başladığı günden bu yana olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık çalışanları, AKP'nin kongresinden yansıyan görüntülere ateş püskürdü. Sağlık çalışanlarının, salgınla mücadelede çekilen fotoğrafları ile kongre salonunun görüntülerini paylaşanlar tepkilerini dile getirdi. 

Hayatını kaybeden sağlıkçıları, intihar eden işyeri sahiplerini ve müzisyenleri, maskesini bir dakika çenesine indirdi diye ceza yiyen vatandaşları, yakınını cenazesiz defneden aileleri, okulları açılmayan çocukları hatırlatan sağlık çalışanlarına vatandaşlarda destek vererek  “Hakkımı helal etmiyorum” etiketiyle mesajlarını paylaştı.

"Türkiye'ye atılmış Kovid-19 bombası"

"Türkiye'ye atılmış Kovid-19 bombası"

Sözcü'den Latif Sansür'ün aktardığı habere göre, Türk Tabipler Birliği Covid-19 İzleme Kurulu üyesi Osman Elbek, yaşanan tabloya sesini çıkarmayan Bilim Kurulu üyelerini hedef aldı. Elbek bu gün Ankara'da gerçekleştirilen kongrenin Türkiye'ye atılmış bir Kovid-19 bombası olduğunu belirterek, “Bu toplantıyı eleştirmeyen bilim insanı ve Bilim Kurulu üyelerinin insanlara tavsiye vermemesi, aksine sonsuza kadar susması memleket için hayırlıdır” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"AKP'liler 'kongreden geliyorum' panoları taşısın"

"AKP'liler 'kongreden geliyorum' panoları taşısın"

Sağlık çalışanı Aynur Gülçiçek, “Tulumların içinde izinsiz, gece gündüz çalıştık, ailemizi göremedik. Savdiklerimize dokunamadık. Dışlandık. Her şeyi yaşadık. Bunun için miydi” diye sorarken, Psikiyatri Uzmanı Umut Karasu, “Bir hekim olarak, Sağlık bakanının şu kongre görüntülerini görüp hala nasıl görevde kalabildiğini anlayamıyorum” dedi.

Prof. Dr. Gazi Çağlar ise “AKP kongresine katılanların tamamı yarın tüm Türkiye’de ‘kongreden geliyorum, 2 metre mesafe koyun' panoları taşısınlar, halk AKP’lilere mesafe koysun” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
59
31
10
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ben_s

Haklılar, helal etmesinler zaten.Ben sağlıkçı olmadiğım halde kongre görüntülerini görünce resmen çileden çıktım ki onların o kadar çektikleri zorlukları düş... Devamını Gör

Emre Akdağ

Tüm kısıtlamalari yasakları kaldırın gitsin harita boyamakla uyduruk önlemlerle bu virüs bitmeyecek çifte standartta acabası...

cenigz han

Sağlık çalışanlarına tavsiyem Avrupa ya da Kuzey Amerika'yı bir araştırsınlar. Bulun bir fırsat, basın istifayı, kurtarın kendinizi bu Ortadoğu Bataklığından... Devamını Gör

Aslı

Öfkeyle yorum okurken burda bir kahkaha geldi hahsvdbdjdb😆😆