Görüş Bildir
Haberler
Kongre İçin 'Tebrik' Mesajı Yayımlayan Sağlık Bakanı Koca'ya Yoğun Tepki

etiket Kongre İçin 'Tebrik' Mesajı Yayımlayan Sağlık Bakanı Koca'ya Yoğun Tepki

Salgın tedbirlerinin rafa kalktığı AKP kongresi nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yoğun tepki gösterildi. Koca, kongre sonrası yaptığı paylaşımda mesafesiz kalabalıkları görmezden geldi, Erdoğan'ı tebrik etmekle yetindi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'nin 7. Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara'da düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı ve salgın tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongreye yoğun tepki geldi.

Tepkilerin odağındaki isimlerden biri de vatandaşlara her gün 'tedbirlere uyun' çağrısı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu.

Twitter'da 'Fahrettin Koca nerede?' etiketiyle yapılan paylaşımlarda kongreden fotoğraflar paylaşılıp Sağlık Bakanı'na tepki gösterildi. 

Kongre sonrası Koca'nın paylaşımı ise tepkileri daha da artırdı. Kongredeki izdihamı görmezden gelen Koca, yeniden AKP Genel Başkanlığına seçilen Erdoğan'ı tebrik etti. Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'Karanlıkları aydınlığa kavuşturacak olan sevgi, merhamet ve ilimdir. Bu ruhla kurulan Ak Parti 2023’te, 2053’te ve 2071’de de aynı vizyonla yoluna devam edecek. Kongremizde yeniden başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyorum,'

Fahrettin Koca'ya gelen tepkilerden bazıları şöyle 👇

Fahrettin Koca'ya gelen tepkilerden bazıları şöyle 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
545
199
55
25
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre

Merak etmeyin 23 Nisan’da kutlamaları yasaklarlar, sokağa çıkma yasağı koyarlar. Yeter ki çocuklarımız cumhuriyetimizin değerlerini tanımasın öğrenmesin.

Selina Meyer

Artık bayılacağım ya. Ne zaman kurtuluyoruz bunlardan, daha ne kadar gerizekalılığa maruz kalmak zorundayız? İnsan yerine konmamak çok koyuyor ama eğitimli i... Devamını Gör

Halil Değerli

Tebrik..... ..... Maske takmayana tebrik.... Mesafesiz durana tebrik.... Havasız ve kapalı ortama tebrik.... Saatlerce yüzyüze konuşana tebrik... ...... 🤪😡😠

gigi

23 nisanda 19 mayista tabi ki sagligimiz icin kutlamalar yasak olacak!!!!? Yok olun artik ruya olsun butun bunlar. Korkunc bir donemden geciyoruz. İkiyuzlu s... Devamını Gör