Görüş Bildir
Haberler
15 Ünlü Oyuncunun Neden Bu Kadar Az İzlenildiği Anlaşılamayan 15 Sağlam Filmi

15 Ünlü Oyuncunun Neden Bu Kadar Az İzlenildiği Anlaşılamayan 15 Sağlam Filmi

Gökhan A.
16.08.2017 - 02:10

Bu film içeriğimizde size ünlü isimlerin pek az bilinen, gözden kaçan ve fazla değeri bilinmeyen filmlerini bir araya getirdik. Yine 15 oyuncuyu ele aldığımız bu içeriğimizin devam serileri de gelecek bilginize ;)

IMDb puanları baz alınarak sıralanmış ve film bilgileri Beyazperde'den derlenmiştir.

Önceki içeriğimiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Edward Norton - Aramızdaki Sarışın (2000) | IMDb 6.4

15. Edward Norton - Aramızdaki Sarışın (2000)   | IMDb   6.4

Keeping the Faith

http://www.imdb.com/title/tt0171433

Uzun yıllardır çok iyi arkadaş olan rahip Brian Finn ve Jacob Schram uzun zaman önce din alanında çalışmaya başlamışlardır. Ancak iki farklı dine mensup olan ikiliden, Jake rahip olmuş, Jacob ise hahamlığa yükselmiştir. New York'un güzel bir muhitinde yaşayan iki adam da hayatta istedikleri her şeye sahip, başarılı ve dikkat çekici kişiler olmuştur. Ancak çocukluk arkadaşlarından Anna Reilly'nin şehre geri dönmesiyle değişen dengeler bu genç adamların yaşamlarını kökünden değiştirecektir.

14. Liam Neeson - Karanlık Adam (1990) | IMDb 6.4

14. Liam Neeson - Karanlık Adam (1990) | IMDb 6.4

Darkman

http://www.imdb.com/title/tt0099365

Peyton Westlake tarihin en büyük icatlarından birinin peşindedir. Yapay insan derisini keşfederek tarihi değiştirecektir. Ancak şu ana kadar geldiği noktada deri güneş ışığıyla buluştuktan yüz dakika sonra kaybolmaktadır. Bir gün gansterlerle başı derde girer ve Peyton'ın laboratuvarı bir harabeye döner. Bunun akabinde Peyton intikam yemini eder ve icadını kullanarak Karanlık Adam'a dönüşür.

13. Cate Blanchett - Kayıp (2003) | IMDb 6.5

13. Cate Blanchett - Kayıp (2003)  | IMDb  6.5

The Missing

http://www.imdb.com/title/tt0338188

1880’li yıllarda Amerika’dayız. Ailesini terkedip Apaçilerle yaşamaya başlamış olan Samual Jones, yıllar sonra New Mexico’daki evine döndüğünde hiç de sıcak karşılanmaz. Karısı ölmüş, kızı Maggie evlenmiş ve çocukları olmuştur.

Olağanüstü güçleri olan bir katilin başı çektiği bir çete çiftliğe saldırıp dehşet saçar ve Maggie’nin kızı Lily’yi kaçırır. Babasına kızgınlığı sürse de Maggie’nin tek şansı onunla işbirliği yaparak kızını kaçıranların izini sürmektir.

12. Keira Knightley - Hayatımın Çalımı Beckham (2002) | IMDb 6.7

12. Keira Knightley - Hayatımın Çalımı Beckham (2002)  | IMDb   6.7

Bend It Like Beckham

http://www.imdb.com/title/tt0286499

Hindistan'da yaşayan genç bir kız olan Jesse'nin hayattaki tek tutkusu futboldur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen profesyonel anlamda futbol oynamayı isteyen Jesse, bir gün bu hayalini gerçekleştirme fırsatını yakalar. Daha profesyonel bir futbol takımına kabul edilen genç kız, ünlü futbolcu David Beckham gibi olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Ancak bu hayaller ailesi tarafından futbol oynarken yakalanmasıyla suya düşmek üzeredir.

11. Dwayne Johnson - The Rundown (2003) | IMDb 6.7

11. Dwayne Johnson - The Rundown (2003)  | IMDb  6.7

The Rundown

http://www.imdb.com/title/tt0327850

Bir yeraltı patronunun oğlu olan Travis, Amazon’a geldikten sonra kaybolur. Amacı ise paha biçilmez tarihi bir eseri bulabilmektir. Bölgeye gelen bir diğer adam ise yeraltı patronu adına çalışmaktadır ve amacı Travis’i geri döndürmektir. 

İki adam her ne kadar düşman olmalarına ve hatta aynı kadını sevmelerine rağmen güçlerini birleştirirler. Amaçları aynı hazinenin peşinde olan bir adamı ve çalışmalarını durdurmaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Tom Hanks - Hayal Şarkısı (1996) | IMDb 6.9

10. Tom Hanks - Hayal Şarkısı (1996)   | IMDb 6.9

That Thing You Do!

http://www.imdb.com/title/tt0117887

Genç bir satıcı, yerel bir yetenek yarışmasında sakat bir davulcunun yerine çalmayı kabul ettiğinde, bir anda dört yeni yıldız doğar. Siz daha Hayat Şarkısı diyemeden Play - Tone Plak Şirketi yöneticisi gruba kontrat imzalattırır ve onları hit şarkılarıyla müzik listelerinin tepesine yerleştirir...

9. Sylvester Stallone - Güçlüler Bölgesi (1997) | IMDb 6.9

9. Sylvester Stallone - Güçlüler Bölgesi (1997)   | IMDb  6.9

Cop Land

http://www.imdb.com/title/tt0118887

New York yakınlarında, 1970'lerde inşa ediline Garrison isimli küçük kasaba sadece New York'lu polislerin yaşadığı yüksek güvenlikli bir yerleşim yeridir. Fakat insan faktörü söz konusu olduğunda böyle bir yerde bile bazen yasalar yeterince caydırıcı olamaz.Bir gün genç bir polis memuru olan Babbitt hatayla iki zenciyi öldürür ve ortadan kaybolur. Şoka giren halk bir an önce bu olayın çözümlenmesini ister. Başkomiser, Babbitt'in intihar ettiğini duyursa da bu olaylar New York polis departmanında özel araştırmacı olarak görev yapan memurları tatmin etmeyecektir.

8. Jim Carrey - Majestic (2001) | IMDb 6.9

8. Jim Carrey - Majestic (2001)   | IMDb   6.9

The Majestic

http://www.imdb.com/title/tt0268995

Sene 1951... Amerika... Ülke, kendi fikrinden olmayanları aşağılayarak sindirmeye çalışmaktadır. Henüz hayatının ilk safhalarındaki bir Hollywood film yazarı da komünist olmakla suçlanmakta ve karalanmaktadır. Bir gün geçirdiği bir trafik kazasını sonrasında önce bilincini, sonra da hafızasını kaybeder. Ardından kendini kimliksel olarak tamamen yenilenmiş ve başka birinin kimliğini üstlenmiş bir şekilde küçük bir Amerikan banliyösünde bulur. Başladığı yeni hayatından kendi bile, tümüyle habersizdir.

7. Tilda Swinton - Julia (2008) | IMDb 7.1

7. Tilda Swinton - Julia (2008)   | IMDb  7.1

Julia

http://www.imdb.com/title/tt0903627

Alkolik bir kadın olan Julia, her gece kendini kaybediyor ve sabahları tanımadığı mekanlarda uyanıyor. Çok geçmeden işini ve saygınlığını yitiren Julia, bir gece yine bir kaldırımda sızmışken Elena adındaki genç bir kadın tarafından bulunuyor. Julia'yı evine götüren Elena, ona Meksika'daki zengin dedesinin yanında kalan oğlunu kaçırması karşılığında para teklif ediyor. Teklifi kabul eden Julia, sorumluluk bilincini aşan, tehlikeli bir işin içinde buluyor kendini.

6. Nicolas Cage - Ay Çarpması (1987) | IMDb 7.1

6. Nicolas Cage - Ay Çarpması (1987)    | IMDb 7.1

Moonstruck

http://www.imdb.com/title/tt0093565

Eşini yıllar önce bir trafik kazasında kaybeden Loretta Castorini, otuzlu yaşların sonunda New York'ta yaşayan yalnız bir kadındır ve artık yeniden evlenmenin zamanının geldiğini düşünmektedir. Bu nedenle arkadaşı Johnny Cammareri'den gelen teklifi değerlendirmeye karar verir. Ona göre ilk evliliği lanetlidir ve bu kez işlerin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacaktır. Her ne kadar Johnny'e deliler gibi aşık olmadığını kabul etse de onun son derece kibar ve hoş bir adam olduğuna ve bu sayede mutlu bir aile hayatı kuracağına emindir. Ancak Johnny'nin tuhaf erkek kardeşi bir anda ortaya çıkacak ve ilişkilerini çıkmaza sürükleyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Scarlett Johansson - Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004) | IMDb 7.2

5. Scarlett Johansson - Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı (2004)  | IMDb   7.2
s1245.photobucket.com

A Love Song for Bobby Long

http://www.imdb.com/title/tt0369672

Annesinin ölüm haberini duyan Pursy Will, yıllar sonra ilk kez doğup büyüdüğü yer olan New Orleans’a gelir. Annesinin oturduğu evde annesinin iki arkadaşının daha kaldığını öğrenen genç Pursy şaşkınlığa uğrar. Annesinin arkadaşlarından birisi eski profesor Bobby Long diğeri ise Long’un koruması altında olan genç Lawson Pines’tır. 

Yıllar önce hayatı ıskalamış olan bu ikilinin tüm vakitlerini bu harabe olmuş evde geçirirler. Pursy’nin gelişiyle başta gergin başlayan ilişkileri, birbirlerine alışmalarıyla değişmeye başlar. Bu esnada Lawson Pines, Bobby Long’un hayatı üzerine bir roman yazmaktadır.

4. Sally Field - Places in the Heart (1984) | IMDb 7.3

4. Sally Field - Places in the Heart (1984)   | IMDb  7.3

Places in the Heart

http://www.imdb.com/title/tt0087921

Depresyonun ayırdığı bir kasabada unutulmaz karakterler bir araya gelir. Zamanının tutuculuğuna rağmen her şeyi son derece açık bir şekilde gören kör pansiyoner Mr. Will, beyazların yaşadığı bir kasabada yerini çok iyi bilen siyah bir adam ve iki evliliği tehdit eden bir üçgende yaşayan Wayne , Margaret ve Viola. Tüm bu insanlar unutulmayacak bir inanç, cesaret, aşk ve en önemlisi dayanıklılık sınavı veriyorlar.

3. Al Pacino - Korkuluk (1973) | IMDb 7.4

3. Al Pacino - Korkuluk (1973)  | IMDb   7.4

Scarecrow

http://www.imdb.com/title/tt0070643

Film, eski mahkum Max ile karısı tarafından terk edilen ve tek arzusu yeni doğan bebeğini görmek olan Lionel’in sıradışı öyküsünü anlatıyor.

2. John Travolta - Patlama (1981) | IMDb 7.4

2. John Travolta - Patlama (1981)  | IMDb  7.4

Blow Out 

http://www.imdb.com/title/tt0082085

Bir araba kazasıyla ortaya çıkan korkunç gerçekler! Jack Terri (Travolta), yetenekli bir ses teknisyenidir. Hayatını korku filmleri için eşsiz sesler kaydederek kazanmaktadır, fakat bir gün elinde olmadan içinde başkan adayının bulunduğu ve hayatını kaybettiği bir otomobil kazasının sesini kayda alır. Aynı otomobilde başkan adayının genç ve güzel metresi Sally (Nancy Allen) de vardır ve ağır yaralanmıştır. Jack bir anda kendini, filmlerini aratmayacak kadar gizemli ve korku dolu bir hayatın içinde bulur. Çok yakında Jack ve Sally'den sadece biri hayatta kalacaktır çünkü bu skandal tıpkı bir şok dalgası gibi hükümetin üst düzeylerini de etkileyecektir.

1. Tobey Maguire - Yaşamın Renkleri (1998) | IMDb 7.5

1. Tobey Maguire - Yaşamın Renkleri (1998)  | IMDb  7.5

Pleasantville 

http://www.imdb.com/title/tt0120789

Pleasantville, siyah-beyaz tonların egemenliğindeki, küçük ve kendine yeten bir kasabadır. Kasabanın insanları müthiş bir ahenk ile birbirlerine bağlıdırlar. Bu kasabada asla kötülük hüküm sürmeyecek gibidir. Ancak ortada bir problem vardır: Pleasantville, bir televizyon dizisinin kurguladığı bir kasabadır. David ise bir 90’lar çocuğudur. Hayatına dair en büyük hobisi Pleasantville’i izlemek ve dizi hakkındaki her şeyi bilmektir. Bir gün esrarengiz bir televizyon tamircisi, David’in evine tuhaf bir televizyon kumandası bırakır. David, bu kumanda sayesinde ablası Jennifer’ı da yanlışlıkla yanına alarak Pleasantville’in içerisine girmeyi başaracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
37
33
31
31
30
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arda Altınöz

Tobey Maguire o zaman da aynıymış adam hiç yaşlanmıyo :D

onedio editörü

jim carrey in bide ı love you phıllıp morris filmi var o da harika bir filmdir.

Engin Uğurlu

Puanlarına bak neden bukadar az izlendiğini anlarsın