Görüş Bildir
Denizli: "Stefano ile Görüşeceğim"
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Denizli, 'Yardımcılar konusunda henüz net bir şey yok, bu akşam Stefano Marrone ile görüşeceğim' dedi.
Mutlaka Bilmeniz Gereken 12 Bilimsel Teori ve Kanun
Bilim, herşeyin öncüsüdür. Doğanın ve evrenin nasıl işlediği hakkında bilgi sahibi olmamıza olanak sağlar. Bunun sonucunda bilimsel kanunlar ve teorilerle karşılaşırız. Öncelikle, nedir bu bilimsel teori ve kanun? Bilimsel kanunlar, genel olarak matematiksel bir denkleme indirgenebilir. Böylece uygun koşullarda ve verilerle istediğimiz sonucu kesin olarak elde edebiliriz. Bilimsel teoriler ise, gözlem ve araştırmalar sonucu elde edilen kanıtlara göre yapılan açıklamadır. Bilimsel kanunlar gibi matematiksel bir denklemi yoktur.
Reklam
Yabancılar Denize İşer Mi?
Ekranların fenomeni Ahmet Çakar'ın 'denize işemeyi çok sevmişimdir' sözüne ithafen, yabancılara denize işeyip işemediklerini sorduk. Bakalım cevaplar ne yönde?
Reklam
Reklam
Network’ün Kadar Konuş: 15 Maddeyle İş Hayatında Güçlü Bir Çevre Edinmenin Yolları
İş hayatında tam bir başarı için etkili bir çevre edinmek şart. Güçlü bir çevre, terfi ederken, daha iyi bir iş ararken, bir soruna çözüm bulmaya çalışırken ve daha birçok konuda faydalı olabilir. Farklı meslek gruplarından kişiler tanımak, onlarla düzenli iletişim kurmanın, sosyal hayata da zenginlik kattığı bir gerçek. İletişim kurma ve çevre oluşturma (networking) konusundaki yanlış algılardan biri, bu işin sadece başkalarından fayda sağlamak olduğu yönünde. Oysa işin püf noktası, almaktan önce vermeye odaklanmak ya da yardım beklemektense yardım teklif etmek.İşte çevrenizi genişletmenin incelikleri:
Reklam
Reklam
Bu Okyanus Simülatörü Denizlerdeki En Zorlu Koşulları Canlandırabiliyor
Mühendislerin gemilerden rüzgar türbinlerine kadar pek çok farklı tasarımını üretime geçmeden önce agresif okyanus şartlarına uyumlu olup olmadığını nasıl test ettiğini biliyor muydunuz? ABD’de University Of Maine’de 32 adet fana ve 16 adet kanada sahip bu okyanus simülatörü, mühendislerin ürünlerini 30 metrelik dalgaları ve 320 kilometre hıza sahip fırtınaları taklit ederek test etmelerine olanak sağlıyor.
Bing Maps’e Canlı Kamera Desteği Geldi
Google’ın hüküm sürdüğü çevrimiçi harita dünyasında Microsoft’un Bing Haritaları nihayet somut hamleler atarak rekabeti kızıştırıyor. Yakın zamanda aldığı güncelleme ile akışkan bir ara yüze ve akıllı algoritmalara kavuşan Bing’e şimdi de canlı trafik kameraları desteği geldi. Artık 11 farklı ülkede 35.000’den fazla trafik kamerası barındıran Bing, tek tıkla kamera görüntülerini kullanıcılarına sunuyor.
43. Uluslararası Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu
ABD dışında yayınlanan televizyon yapımlarının en iyilerinin seçildiği Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi erkek oyuncu dalında yarışan Engin Akyürek, hayranlarından yoğun ilgi gördü.
Reklam