Görüş Bildir
Ekşi Sözlük'ten Yüzünüzü Gülümsetecek Detaylar Barındıran 19 Güzel Anı
Bazen hayata olan inancınızı kaybettiğiniz zamanlar olur. Bazı şeylerin o an rayına oturmayacağını düşünürsünüz. İşte tam da o sırada küçük ama sizi hayata bağlayacak ufak detaylarla karşılaşırsınız. Ekşi Sözlük yazarları da böyle anlarını Hayata Dair Gülümseten Detaylar başlığında anlatmış. Bu detaylardan en dikkat çekici olanları sizler için derledik.
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Kırşehir, Sivas, Samsun, Amasya, Çorum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin çevreleri ile Giresun'un iç kesimleri ve Gümüşhane'nin batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batısı, İzmir, Manisa, Aydın , Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması beklenmektedir. Sabah saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
İlker Başbuğ'dan 'Rus Uçağı' Yorumu
Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Türkiye'nin Suriye sınırında Rus uçağını düşürmesinin angajman kuralları içerisinde yapılması gereken hareket olduğunu belirterek, Türk Hava Kuvvetleri'nin görevini yaptığını söyledi.
Reklam
Reklam
5 Grafikte Türkiye - Rusya Ekonomik İlişkileri
Türkiye ve Rusya arasındaki gerilim hala sıcaklığını korurken, Putin'in dün yaptığı 'Bu olayın sonuçları ağır olacak' açıklaması iki ülkenin ekonomik ilişkilerinin bundan sonra nasıl olacağı sorusunu akıllara getirdi.
Reklam
AK Parti'nin Yeni Genel Başkan Yardımcıları Belli Oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası alınan kararlara ilişkin  basın toplantısı düzenledi. Partisinin yeni genel başkan yardımcılarını açıklayan Çelik, düşürülen Rus uçağı ile ilgili olarak; 'Türkiye'nin yaptığı işin Rusya'ya karşı bir husumet ya da düşmanca bir tavır gibi algılanmasına yönelik haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Türkiye, açık ve net bir şekilde daha önceden ilan ettiği angajman kuralları çerçevesinde kendi hava sahasını korumuştur. Egemen ve hür her devletin yapması gerekeni yapmıştır. Bu son derece tabiidir' dedi.
Reklam
Futbol Tarihinin En İyi 10 Geri Dönüşü
Hakem son düdüğü çalmadan maç bitmez! Peredze, dünya futbol tarihinin en önemli 10 geri dönüşü sıralandı. 'Bitti denilen maçın geri döndüğü' bu tarihi maçlardan biri de Türkiye başrolde.
Reklam
PlayStation 4 Satışları 30 Milyonu Buldu!
Sony’nin oyun konsolu PlayStation 4, satışlarıyla büyülemeye devam ediyor. Şirket, sadece iki yıl içerisinde popüler oyun konsolun 30 milyon adet satış barajını geçtiğini duyurdu. Küresel olarak 124 ülke ve bölgede satışa sunulan konsolun satışları, Mart ayında 20,2 milyon civarındaydı. Bu da teknoloji devinin Kasım ayına kadar aylık ortalama 1,25 milyon konsol sattığını gösteriyor.Konsol dünyasının diğer devi Microsoft, Xbox One konsolunun Ekim ayında en çok satan konsollar listesinde başı çektiğini duyurmuş, ancak tam rakamları açıklamaktan kaçınmıştı. Dolayısıyla Xbox One’ın PlayStation 4’ü yakalamak için kaç adet satması gerektiğine dair bilgi bulunmuyor. Ancak teknoloji devinin indirimler ve oyun paketleri ile agresif bir şekilde satışlarını arttırmaya çalıştığı bir gerçek.
Reklam