Görüş Bildir
Haberler
AA, Nice Paylaşımı Tepki Çeken Muhabirin İşine Son Verdi

AA, Nice Paylaşımı Tepki Çeken Muhabirin İşine Son Verdi

ATKN
15.07.2016 - 11:40

Anadolu Ajansı (AA), Fransa'nın Nice kentindeki saldırıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tartışmaya sebep olan çalışanının işine son verildiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı, Twitter hesabından 'kamuoyuna duyuru' başlığıyla yaptığı açıklamada, Ali Kahrıman ile ilişiğin kesildiğini duyurdu.

Açıklamada, 'Fransa'nın Nice kentinde 84 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrasında, sürekli çalışanımız olmayan ve serbest haberci olarak zaman zaman haberlerini kullandığımız Ali Kahrıman isimli şahsın kişisel Twitter hesabından son derece sorumsuz bir paylaşım yaptığı tespit edilmiştir. Bu kişinin Anadolu Ajansı ile tüm ilişiği esilmiştir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahrıman, saldırının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fransa'daki saldırıda halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır…' demişti. Kahrıman'ın mesajı tepki çekmişti.

İl hakemi olarak görev yapıyor

İl hakemi olarak görev yapıyor

Ali Kahrıman aynı zamanda 27495 TFF lisans numarasıyla Bursa ili hakemi olarak görev yapıyor. Federasyon kayıtlarına göre Kahrıman bugüne dek 39 maçta görev yaptı ve bu maçların 14'ünde orta hakem olarak yer aldı. 2012 yılından beri TFF hakemliği yapan Kahrıman, son olarak bu yıl 24 Nisan günü Bursa Nilüferspor'la Kocaeli Birlik Spor arasında oynanan Coca Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

Disiplin cezası yolda

Goal Türkiye'nin paylaştığı bilgiye göre TFF yetkilileri, gerekli işlemlerin başlatıldığını söyledi. Yetkililer, 'Geçmişte de benzer olaylar yaşandı. Hepsi disiplin cezası aldı ve bir daha hakemlik yapamadı. Bu da öyle olacak' ifadelerini kullandı.

Nice’de, ülkenin en önemli ulusal bayramı 14 Temmuz Bastille Günü'nü kutlamaları sırasında bir kamyon kutlama yapan kalabalığın içine daldı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 80'i aştı, 18'i ağır olmak üzere 100'den fazla yaralı var...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
81
12
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
subarusever

""ÖĞRETMEN" en önemlisi bu bence. hep sölüyorum öğretmenlik bölümlerine öğrenci alınırken sadece sınav yetmez. insanlık, öğretebilme kabiliyeti, vicdan gibi ... Devamını Gör

arethnea

ilber ortaylının da dediği gibi, isveçte finlandiyada ilkokul ve orta ve lkise öğretmeni olmak doktor avukat olmak kadar zorlu bir süreç ve eğitimle oluyormu... Devamını Gör

Doğan K.

babanında frenleri tutsaydı da sen olmayaydın.

Sare Hanzade

ya ben yazcaktım bunu :)

the_war

Bence AA ya son verilmeli.

the_war

Böyle bir soru sorduğun için açıklamama hiç gerek yok.