Görüş Bildir
TSK: 'Moskova ile İrtibat Kuruldu ve Her Türlü İşbirliğine Hazır Olunduğu Belirtildi'
Genelkurmay, düşürülen Rus uçağıyla ilgili Rusya Savunma Ataşesi ve Kara Ataşesi'nin Karargâh'a davet edilerek, kendilerine bilgilendirme yapıldığını açıkladı. Görüşmede, pilotların bulunması ve kurtarılması için yoğun çaba sarf edildiği anlatıldı. Ayrıca, Moskova’daki askeri makamlara telefonla 'her türlü işbirliğine hazır olunduğu' iletildi.
Huawei Mate 8 Resmen Duyuruldu
Son olarak dün sızdırılan basın görselleriyle karşımıza çıkan Huawei Mate 8 , beklendiği gibi bugün resmen duyuruldu. Huawei’nin 6 inçlik devasa telefonu, Android 6.0 Marshmallow ile geliyor.
Japon Sanatçı Satoshi Tomizu'dan Size Özel Birbirinden Güzel 16 Cam Galaksi
Satoshi Tomizu, Japonya'da yaşayan bir cam sanatçısı. Bir bilye büyüklüğündeki cam küreler içerisinde eşsiz galaksiler yaratıyor. Dünya genelinde birçok ödül sahibi Tomizu'nun çalışmalarını sattığı sitesinde birçok ürünün anında tükendiğini görmek hiç de şaşırtıcı değil. Siz de kendinize özel bir galaksi arzularsanız sanatçının sitesini ziyaret etmenizi öneririz.
Jaewoon U'nun Objektifinden Su Üzerinden Yansıyan Güney Kore
Jaewoon U. Güney Koreli bir fotoğraf sanatçıcı. Daha çok manzara fotoğrafları çekmeyi seviyor. Güney Kore'nin çeşitli yerlerinin  suda yansıyan görüntülerini 'Reflection' adını verdiği bir galeride toplamış. İşte o galeriden sizin için seçtiklerimiz. Daha fazlası için.
Reklam
Reklam
Reklam
Atletico Madrid 2-0 Galatasaray
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.İyi bir takım olamadıklarını belirten Sneijder, 'Sahada tek bir takım vardı. O da Atletico'ydu. Bunun sadece psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çalışarak gelişmeliyiz. İyi oyuncularımız var ancak mesele takım olmakta. İyi çalışmamız gerekiyor iyi çalışmıyoruz' diye konuştu.Daha iyi oynayabileceklerinin altını çizen Hollandalı yıldız, 'Kızgınım çünkü daha fazlasını yapabiliriz. Bir reaksiyon göstermemiz lazım. Tepki koymamız lazım' dedi.Wesley Sneijder, Hamzaoğlu'nun gönderilmesiyle ilgili de 'Futbolda sonuçlar kötü olunca ilk olarak hoca gider... Bu her zaman böyle olmuştur' ifadelerini kullandı.LigTv
Yasin Börü Davasında 4 Tahliye
Diyarbakır’da 6-7 Ekim tarihlerinde çıkan olaylarda Yasin Börü ve 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili 21’ı tutuklu 34 kişinin hakkında açılan davanın ikinci duruşması sona erdi. Mahkeme 4 sanığın tahliyesine karar verdi. 
Reklam
Reklam
Ekşi Sözlük'ten Yüzünüzü Gülümsetecek Detaylar Barındıran 19 Güzel Anı
etiket
Bazen hayata olan inancınızı kaybettiğiniz zamanlar olur. Bazı şeylerin o an rayına oturmayacağını düşünürsünüz. İşte tam da o sırada küçük ama sizi hayata bağlayacak ufak detaylarla karşılaşırsınız. Ekşi Sözlük yazarları da böyle anlarını Hayata Dair Gülümseten Detaylar başlığında anlatmış. Bu detaylardan en dikkat çekici olanları sizler için derledik.
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Kırşehir, Sivas, Samsun, Amasya, Çorum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin çevreleri ile Giresun'un iç kesimleri ve Gümüşhane'nin batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batısı, İzmir, Manisa, Aydın , Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli, Muğla ve Antalya’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması beklenmektedir. Sabah saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
İlker Başbuğ'dan 'Rus Uçağı' Yorumu
Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Türkiye'nin Suriye sınırında Rus uçağını düşürmesinin angajman kuralları içerisinde yapılması gereken hareket olduğunu belirterek, Türk Hava Kuvvetleri'nin görevini yaptığını söyledi.
Reklam