Görüş Bildir
Haberler
Çeşme'de Denizdeki Dubanın Üzerinde Uyuyakalan Garsonlardan Birinin Cesedi Bulundu

Çeşme'de Denizdeki Dubanın Üzerinde Uyuyakalan Garsonlardan Birinin Cesedi Bulundu

ATKN
15.07.2016 - 14:56 Son Güncelleme: 15.07.2016 - 14:58

İzmir'in Çeşme ilçesinde geçen hafta uyudukları dubanın halatlarının kopup denize sürüklenmesi sonucu kaybolan iki garsondan biri olan Serdar Yalçın'ın cesedine Sisam açıklarında ulaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çeşme'nin Alaçatı beldesinde garsonluk yaptıkları işletmedeki mesailerinin ardından sahilde kıyıya bağlı dubalardan birinde uyuyakalan iki garson, 8 Temmuz'da sabaha karşı şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle halatları kopan dubayla açığa sürüklenerek kaybolmuştu.

Serdar Yalçın'ın cansız bedenine Sisam açıklarındaki bir adada ulaşıldı

Serdar Yalçın'ın cansız bedenine Sisam açıklarındaki bir adada ulaşıldı

Türkiye Atina Büyükelçiliği'nden alınan bilgiye göre, bir haftadır devam eden arama çalışmalarının ardından, Serdar Yalçın'ın cesedi Sisam Adası açıklarındaki bir başka adada bulundu.

Serdar Yalçın'ın ailesinin, oğullarını aramak için geldikleri Sisam'da acı haberi aldığı ifade edildi.

Diğer garson Çınar Gürses'in akıbeti hakkında ise henüz bir bilgi olmadığı ve arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir haftadır haber alınamayan garsonlar için arkadaşları ve yakınları çalışma başlatmıştı. Gürses ile Yalçın'ın fotoğraflarının bulunduğu Yunanca ve İngilizce afişler ile el ilanları hazırlatan yakınları, bunları Çeşme'nin yanı sıra ilçeye en yakın Yunan adaları Sakız ve Sisam'da önemli merkezlere asmıştı.

Arkadaşları 2 kez görüşmüş

Arkadaşları 2 kez görüşmüş

Öte yandan jandarmanın konuyla ilgili ifadelerine başvurduğu kayıpların çalışma arkadaşları, Çınar Gürses ile Serdar Yalçın'ı, son olarak mesai sonrası, çalıştıkları kulübün sahilinde alkol alırken gördüklerini daha sonra dubaya gittiklerini söyledikleri öğrenildi. 

Çalışma arkadaşları, ilerleyen saatlerde dubanın yerinde durmadığını fark edince cep telefonundan ulaştıkları Gürses ve Yalçın'ın, üzerinde uyuyakaldıkları dubanın halatının koparak açığa sürüklendiğini ve kıyıya çok uzakta olduklarını aktardıklarını söyledi. 

Sahil Güvenlik ekiplerine durumu bildirdiklerini ifade eden çalışma arkadaşlarının, ikinci kez görüştükleri Gürses ve Yalçın ile daha sonra irtibat sağlayamadıklarını anlattıkları öğrenildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Cantaş

Yazık olmuş bulundukları konum sert havanın hakim olduğu bir bölge bir dubanın dayanması zor alabora etmiştir Allah rahmet eylesin

Pasif Kullanıcı

Ege söylemişti. Deniz telsizlerinde bunu aramaya çalışıyorlarmış.

MoonChild

köpek balığı olur mu oralarda bilmiyorum ama bütün yutulmuş olabilirler ya da bilmedikleri bir karaya sürüklenmişlerdir ve haber veremiyorlardır (saçma gibi ... Devamını Gör