Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Monaco

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Monaco

Enver K.
15.07.2016 - 13:19 Son Güncelleme: 15.07.2016 - 14:53

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Monaco oldu. Sarı lacivertliler ilk maçı Kadıköy'de oynayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçları 26-27 Temmuz, rövanşları da 2-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda şampiyon olamayan takımların yolunu izleyerek play-off oynayacak. Sarı-lacivertliler, bu turda ise seri başı olamayacak.

Fenerbahçe, Monaco'yu elemesi halinde Play-Off turundaki muhtemel rakipleri;

Manchester City (İngiltere) -

Porto (Portekiz) -

Villarreal (İspanya) -

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Young Boys (İsviçre)

Ajax (Hollanda) -  PAOK (Yunanistan)

İlk elemeyi geçmesi durumunda Mönchengladbach ve Roma ile birlikte seri başı olmayan takımlar arasında yer alacak olan F.Bahçe'nin muhtemel üç rakibi İngiltere'den Manchester City, Portekiz'den Porto ve İspanya'dan Villarreal oldu.

Fenerbahçe 3. ön eleme turunu geçmesi halinde 5 Ağustos'ta play off kura çekimine katılacak. Play off turunda maçlar 16-17 Ağustos ve 23-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Fenerbahçe bu aşamayı da geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara adını yazdıracak.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki diğer eşleşmeler:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki diğer eşleşmeler:

Monaco'nun bu sezonki transferleri;

Monaco'nun bu sezonki transferleri;
Monaco'nun bu sezonki transferleri;

- Benjamin Mendy

- Djibril Sidibe

- Kamil Glik

- Ait Bennasser

- De Sanctis

Kiralık olarak Chelsea'de forma giyen Falcao'da takıma geri döndü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen sezonu 3. bitirdi

Geçen sezonu 3. bitirdi

Fenerbahçe'nin rakibi Monaco, geçen sezon Ligue 1'i 3. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazandı.

7 şampiyonluğu var

Monaco, Ligue 1'de toplam 7 kez şampiyonluğa ulaştı.Önemli yıldızları var

Monaco kadrosunda önemli yıldızlar bulunduruyor.

Falcao'nun dışında Brezilyalı forvet Vagner Love ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz'le Avrupa şampiyonluğu yaşayan Joao Moutinho ve 38 yaşındaki stoper Ricardo Carvalho'ya sahip olan Monaco'nun kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Danijel Subasic (Hırvatistan), Seydou Sy (Senegal), Morgan de Sanctis (İtalya)

Defans: Fabio Tavares 'Fabinho' (Brezilya), Jemerson (Brezilya), Ricardo Carvalho (Portekiz), Elderson Echiejile (Nijerya), Andrea Raggi (İtalya), Almamy Toure (Fransa), Raphael Diarra (Fransa), Ruben Vinagre (Portekiz), Mehdi Beneddine (Fransa), Marcel Tisserand (Demokratik Kongo Cumhuriyeti), Kamil Glik (Polonya) Djibril Sidibe (Fransa), Benjamin Mendy (Fransa), Abdou Diallo (Fransa)

Orta saha: Nabil Dirar (Fas), Joao Moutinho (Portekiz), Bernardo Silva (Portekiz), Fares Bahlouli (Fransa), Tiemoue Bakayoko (Fransa), Adama Traore (Mali), Thomas Lemar (Fransa), Ilyes Chaibi (Fransa) Abdou Aziz Thiam (Fransa), Jonathan Mexique (Fransa), Kevin N'Doram (Fransa), Youssef Ait Bennasser (Fas), Gabriel Boschilia (Brezilya)

Forvet: Vagner Love (Brezilya) Guido Carrillo (Arjantin), Ivan Cavaleiro (Portekiz), Kylian Mbappe (Fransa), Corentin Tirard (Fransa), Valere Germain (Fransa), Radamel Falcao (Kolombiya).

Stadın anlamı büyük önem taşıyor

Monaco'nun maçlarını oynadığı II. Louis Stadı'nın, hem UEFA hem de Türk futbol tarihi açısında önemli bir yeri vardır.

Yaklaşık 18 bin seyircili kapasiteli stat, 1998-2012 yılları arasında UEFA Süper Kupası maçlarına ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe'nin en büyük rakiplerinden biri olan Galatasaray'da 2000 yılında bu statta tarihi bir zafer elde etti. UEFA Kupası şampiyonu sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan İspanyol devi Real Madrid'i 25 Ağustos 2000'de uzatmalarda bulduğu altın golle 2-1 yenerek UEFA Süper Kupa'yı Türkiye'ye getirdi.

Fenerbahçe turu geçebilir mi?

Sosyal medyadan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
11
9
9
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahriman

Fenerbahçe tura veda etti, en azından yıllardır Türk takımlarına yaptıkları şerefsizlikleri Fenerbahçe'de onlara yapmalı, Fransa güvenli değil maç başka yerd... Devamını Gör