Görüş Bildir
Can Dündar ve Erdem Gül'ün Tutuklanması Dış Basında
Dış basın, MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına geniş yer ayırdı.
İlginç Detay: Rusya ile Anlaşmaya Rağmen İki Uçak da Özel Kanaldan İletişim Kurmamış
Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin arkasından ilginç bir detay çıktı. Diplomatik kaynaklar, 3 - 4 Ekim’de Rus uçaklarının Türk hava sahasını ihlal etmesinin ardından yaşanan krizden sonra Rusya Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tümgeneral Dronov’un, 15 Ekim’de Ankara’ya geldiğini hatırlatarak, bu ziyarette Suriye’de operasyon yapan Rus uçaklarıyla Türk jetlerinin karşı karşıya gelmemesi için alınacak önlemlerin belirlendiğine dikkat çekti. Türkiye Rusya'nın 'buradan temasa geçin' dediği kanaldan Rus uçaklarını uyarmasına rağmen karşılık verilmemiş...
Reklam
Can Dündar ve Erdem Gül Cezaevinde...
etiket
MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında savcının talebiyle bugün ifade veren Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara sorumlusu Erdem Gül, 'Gizli kalması gereken belgeleri açıklama' ve 'askeri ve siyasi casusluk' gerekçesiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi...  Mahkeme Dündar ve Gül'ün tutuklanmasına karar verdi. Kararın ardından konuşan Dündar “Üzülmeye gerek yok. Bunlar bizim için şeref madalyası. Mücadelemiz devam edecek” dedi. Tutuklanan gazetecilerin Silivri Cezaevi'ne sevk edildikleri öğrenildi.
Davutoğlu Times'a Yazdı: 'Rusya Ortak Düşman IŞİD'e Odaklanmalı'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiliz Times gazetesi için yazdığı makalede, Türkiye'nin bir Rus savaş uçağını düşürmesinin Rusya'ya karşı yapılmış bir eylem olmadığını belirtti. Davutoğlu Rusya'dan, 'ortak düşman' olarak nitelendirdiği IŞİD'le mücadeleye odaklanmasını istedi.
Reklam
Fernandao Rekora Koşuyor
Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti, Avrupa'da 2 gol daha atması halinde sarı-lacivertlilerin bu kulvarda bir sezonda en fazla gol kaydeden futbolcusu olacak.
Ücretsiz PES 2016 Geliyor
Son zamanlarda PES 2016 ‘nın ücretsiz bir sürümünün yayınlanacağı çok kez dile getiriliyor, buna rağmen Konami’den resmi bir açıklama gelmiyordu. Konami nihayet yaptığı resmi açıklamayla ücretsiz sürümün geleceğini onayladı. “Giriş seviyesi” olarak lanse edilen bu ücretsiz sürümde kısıtlı da olsa PES 2016’nın içeriklerine erişmek mümkün olacak.
Her Yalnız Kadının Aklından En Az Bir Kere Geçirdiği 14 Düşünce
etiket
Yalnız olmak kişiye göre değişen bir durum. Bazısı için huzur demek iken bazısı için pek de anlamlı olmayabiliyor. Lingvistov isimli bir illüstratör grubu da bu yalnızlık olayına el atmış ve yalnız kadınların düşüncelerini betimledikleri bu illüstrasyonları ortaya çıkarmış.
Reklam
Reklam
Reklam
Lumia 950 ve Lumia 950 XL Avrupa Satışları Başladı
Microsoft’un merakla beklenen yeni nesil amiral gemisi modelleri Lumia 950 ve Lumia 950 XL Avrupalı kullanıcılarla buluşmak için gün sayıyor. Ön siparişle satışa sunulan Windows 10’lu cihazlar, 4 Aralık’tan itibaren kullanıcılarla buluşacak.
FT: ‘Putin ve Erdoğan Birbirlerini Sınıyor’
İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'nin bir Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birbirlerinin kararlılıklarını sınadığını yazdı.
Rusya: TIR'ları Biz Vurmadık
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Igor Konaşenkov, Azez'de insani yardım taşıdığı belirtilen TIR'ların Rus uçakları tarafından vurulmadığını öne sürdü.
PS4 Uzaktan Oynatma Özelliği PC ve Mac’e Geliyor
PS4 oyunlarını bilgisayarda oynamaya imkan sağlayan resmi olmayan bir uygulamanın yayınlanmasının ardından Sony’den resmi bir açıklama geldi. Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida, PS4 Uzaktan Oynatma özelliğinin PC ve Mac platformlarına geleceğini Twitter hesabı üzerinden onayladı.
Reklam