Görüş Bildir
En Üst Katına Çıkmanızın Zaman Alacağı, Avrupa'nın Tamamlanmış En Yüksek 20 Binası
Yüksek binalar dendiğinde akıllara New York, Tokyo, Dubai gibi şehir isimlerinin gelmesi kadar normal bir şey yok. Peki bu mücadele dolu yükseklik sıralamasında Avrupa ne durumda?Listede çok sayıda Madrid ve Moskova'ya ait bina görürseniz şaşırmayın, Rus ve İspanyol hükümetlerinin son dönemde başkentlerinde yarattıkları finans merkezlerinde inşa edilmiş olan binaların bunda etkisi büyük.
Etkileyiciğiyle Ün Salan 15 Hitchcock Şaheseri
Çoğu sanat hayranları Alfred Hitchcock 'un ne denli önemli bir yerde olduğunu bilir. Yaptığı etkileyici filmleriyle sinema tarihinde adeta bir devrim gerçekleştirmiştir. Bize de bu denli çalışmaları için onu ayakta alkışlamak düşer. Sizi bu galeride ünlü sanatçının filmleriyle tanıştıracağız.
Fransa'da Taraftar Yasağı Uzatıldı
Fransa'da terör saldırılarının ardından başlatılan deplasman taraftarlarının lig maçlarına alınmaması uygulamasının 10 Aralık'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Kârlı Bir Şirketi Batırmayı Becermenin 10 Dahiyane Adımı
Dünya Bankası verilerine göre ülkemizde kurulan şirketlerin %37’si ilk bir yıl içerisinde, %80’i ise ilk beş yıl içerisinde kapanıyor. İlk beş yıl içerisinde kapanan şirketlere (%80’lik kısım) baktığımızda, bir çoğunun doğru yatırımlar yapmasına ve kârlı olmalarına rağmen kapandıklarını görüyoruz.Bu galeriyi okurken “Daha neler' diyeceğinize eminiz; 'Böyle basit hataları kim yapar yahu?” Buyrun üst paragraftaki %80’lik kısmın hataları.
İstifayı Basıp, Ceketini Alıp Çıkma Vaktinin Geldiğinin 15 Kanıtı
Lanchester Üniversitesi ve Manchester İş İdaresi Okulu’nun 250 bin İngiliz çalışan arasında yaptığı bir araştırmaya göre, işini sevmeyen kişiler, duygusal açıdan rahatsız oluyor ve kendine güvenini yitiriyor. İşyerinde yaşanan tatmindeki en ılımlı düşüşün bile çalışanlarda ruhsal rahatsızlıkları körüklediğini belirten bilim insanları, depresyon ve anksiyete (kaygı) gibi sebeplerle uzun süreli raporlar alan çalışan sayısının da arttığına işaret ediyor. Bu nedenle, iş yerinde kendini tekrar etmeden şirket değiştirmek hayati önem taşıyor. Bunun için tek yapmanız gerekense, işaretleri doğru yorumlamak. İşte istifa zamanının geldiğini gösteren 15 ipucu…
Reklam
Reklam
Yapay Zekası Gelişmiş Robotlar İnsanlara 'Hayır' Demeyi Öğrendi
İnsanlığın en büyük hayali yapay zekası gelişmiş robotların günlük yaşamda etkin hale gelmesidir. Ufts University'de görevli araştırmacılar tarafından yaratılan yapay zekaya sahip robotlar belkide bu hayalin en somut ve yakın örneği. Robot verilen komuta karşı hayır diyebiliyor.
Reklam
Tavuk Göğsü Yemekleri! Mutfakta Harikalar Yaratabileceğinizi Gösteren 13 Orgazmik Tarif
Sade tavuk göğsü ne işe yarar kupkurudur diyenlere bu içerik. Tavuk göğsü yemekleri hakkında muhteşem bir tarif içeriği hazırladım. Fırında tavuk göğsü, bonfile, soslu tavuk göğsü yemek tarifi ve daha fazlası burada.Aslında tavuk göğsünü mükemmel bir yemek haline getirmek sizin elinizde. Tavuğu mükemmel malzemelerle harmanlayıp enfes bir akşam yemeği haline getirebilirsiniz. Tavuk göğsü ile yapılan yemekler arıyorsanız doğru adrestesiniz.Hadi afiyet olsun!
Reklam
Can Dündar ve Erdem Gül'ün Tutuklanması Dış Basında
Dış basın, MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle haklarında açılan soruşturma kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasına geniş yer ayırdı.
Reklam
İlginç Detay: Rusya ile Anlaşmaya Rağmen İki Uçak da Özel Kanaldan İletişim Kurmamış
Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin arkasından ilginç bir detay çıktı. Diplomatik kaynaklar, 3 - 4 Ekim’de Rus uçaklarının Türk hava sahasını ihlal etmesinin ardından yaşanan krizden sonra Rusya Hava Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tümgeneral Dronov’un, 15 Ekim’de Ankara’ya geldiğini hatırlatarak, bu ziyarette Suriye’de operasyon yapan Rus uçaklarıyla Türk jetlerinin karşı karşıya gelmemesi için alınacak önlemlerin belirlendiğine dikkat çekti. Türkiye Rusya'nın 'buradan temasa geçin' dediği kanaldan Rus uçaklarını uyarmasına rağmen karşılık verilmemiş...
Reklam