Görüş Bildir
Erdoğan: ‘Terör Örgütünden Petrol Alacak Kadar Haysiyetsiz Değiliz, Bunu Böyle Bilesiniz’
Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suriye'de IŞİD'in kontrolündeki bölgelerden Türkiye'ye yasa dışı yollardan petrol gönderildiğini ifade etmesi ve 'Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor' sözleriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz bir terör örgütünden petrol alacak kadar haysiyetsiz değiliz, bunu böyle bilesiniz' dedi.
Florya'da Mustafa Denizli Fırtınası
Perşembe akşamı Madrid'den İstanbul'a dönen dönen Sarı-Kırmızılı takım, Mustafa Denizli ile ilk antrenmanına çıktı. Galatasaray'da göreve gelmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri, Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulunan ve sonrasında Madrid'e giderek Atletico Madrid maçını tribünden izleyen Mustafa Denizli, mesaisine oyuncularla tanışarak devam ediyor. Mustafa Denizli, ilk kez bir araya geldiği öğrencileriyle tek tek tanışma fırsatı buldu. Madrid'e gitmeden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir araya gelen Mustafa Denizli takımın tamamının karşısına çıktı.
UEFA Avrupa Ligi'nde Haftanın 11'i Açıklandı! Cenk Tosun Kadroda
UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın 11'i açıklandı. Cenk Tosun da kadroda yer aldı.UEFA Avrupa Ligi'nde Skenderbeu ile karşılaşan Beşiktaş, Cenk Tosun'un attığı 2 golle sahadan 3 puanla ayrıldı. Genç futbolcu başarılı performansıyla alkış toplarken, UEFA'dan da adeta bir ödül aldı.Avrupa Ligi'nde bu haftanın en iyi 11'i açıklandı ve Cenk Tosun da kadroda yer aldı.Futbolarena
Reklam
Türkiye ve Rusya'nın Yaşadığı Uçak Krizine Dünyadan İlgi Çekici Tepkiler
etiket
Uçağın vurulmasıyla beraber bütün dünyanın gündemi oldu Türkiye. Başta Ukrayna olmak üzere bütün Avrupa ülkeleri ve Arap ülkeri konuya kendi bakış açılarıyla yaklaştı. Bazı insanlar Putin'in dersini aldığını söyledi, bazıları ise bunun pahalıya patlayacağını. İşte konuya dünyadan en ilgi çekici tepkiler.
Reklam
Avrupa Basketbolu Yine Yol Ayrımında
ULEB, Avrupa Ligi'nin gelecek sezon 16 takımlı sistemle oynanması yönünde karar almasının ardından FIBA Avrupa da 2016-2017'de Basketbol Şampiyonlar Ligi adı altında organizasyonu devreye sokmayı planlıyor.
Reklam
Reklam
Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Olmanın Size Kazandıracağı 36 Benzersiz Tecrübe
etiket
Vahşi yaşam fotoğrafçılığı eğlenceli ve keyifli olduğu kadar kişinin sınırlarını zorlamasını gerektiren, yıpratıcı bir meslek aynı zamanda. Sabırlı, kararlı, istikrarlı ve tecrübeli olmanız gerekir. Evinizin arkasındaki korulukta fotoğraf çekmekle, Amazon ormanlarının derinliklerinde, tek başınıza fotoğraf çekmek aynı şey değildir.
Reklam
En Üst Katına Çıkmanızın Zaman Alacağı, Avrupa'nın Tamamlanmış En Yüksek 20 Binası
Yüksek binalar dendiğinde akıllara New York, Tokyo, Dubai gibi şehir isimlerinin gelmesi kadar normal bir şey yok. Peki bu mücadele dolu yükseklik sıralamasında Avrupa ne durumda?Listede çok sayıda Madrid ve Moskova'ya ait bina görürseniz şaşırmayın, Rus ve İspanyol hükümetlerinin son dönemde başkentlerinde yarattıkları finans merkezlerinde inşa edilmiş olan binaların bunda etkisi büyük.
Etkileyiciğiyle Ün Salan 15 Hitchcock Şaheseri
Çoğu sanat hayranları Alfred Hitchcock 'un ne denli önemli bir yerde olduğunu bilir. Yaptığı etkileyici filmleriyle sinema tarihinde adeta bir devrim gerçekleştirmiştir. Bize de bu denli çalışmaları için onu ayakta alkışlamak düşer. Sizi bu galeride ünlü sanatçının filmleriyle tanıştıracağız.
Fransa'da Taraftar Yasağı Uzatıldı
Fransa'da terör saldırılarının ardından başlatılan deplasman taraftarlarının lig maçlarına alınmaması uygulamasının 10 Aralık'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Reklam