Görüş Bildir
Rusya: TIR'ları Biz Vurmadık
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Igor Konaşenkov, Azez'de insani yardım taşıdığı belirtilen TIR'ların Rus uçakları tarafından vurulmadığını öne sürdü.
PS4 Uzaktan Oynatma Özelliği PC ve Mac’e Geliyor
PS4 oyunlarını bilgisayarda oynamaya imkan sağlayan resmi olmayan bir uygulamanın yayınlanmasının ardından Sony’den resmi bir açıklama geldi. Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida, PS4 Uzaktan Oynatma özelliğinin PC ve Mac platformlarına geleceğini Twitter hesabı üzerinden onayladı.
Sporun Manşetleri | 27 Kasım 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Aziz Güler'in Fotoğrafını Facebook'ta Paylaşan Psikolog Tutuklandı
Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde psikolog olarak görev yapan Mesut Aslan, Suriye'de IŞİD'e karşı savaşırken ölen Aziz Güler'in fotoğrafını Facebook'ta profil resmi yapınca ilkin açığa alındı, ardından 'terör örgütü propagandası' suçundan tutuklandı.
Putin: 'IŞİD ile Ekonomik İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor'
Rusya lideri Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Rus uçağı olduğunu bilseydik farklı davranırdık' sözlerine karşılık 'bilmemeleri mümkün değil' dedi. Uçağın düşürülmesini 'dost kabul ettiğimiz bir ülkenin ihaneti' diye tanımlayan Rus lider 'Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor' diye konuştu. Putin ayrıca Suriye'de IŞİD'in kontrolündeki bölgelerden Türkiye'ye yasa dışı yollardan petrol gönderildiğini de söyledi.
Reklam
IPI: Demokrasi ve Basın Özgürlüğünün Kara Bir Günü Daha
Dünyanın en köklü basın özgürlüğü örgütlerinden olan, 120 ülkede üyeleri bulunan Uluslararası Basın Enstitüsü (IPI), Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün “MİT TIR’ları” soruşturması kapsamında tutuklanmasını kınadı.
Reklam
Beşiktaş 2-0 Skenderbeu
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu'yu 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.'Grupta 3 takım iddialıydı, o iddia devam ediyor. Kazanmak için sahaya çıktık ve kazandık. Lisbon kazanamasaydı garantileyebilirdik, olmadı. Son maçta en az 1 puan alıp çıkmak istiyoruz. Çıkışta top kayıplarımız oldu. Futbol tabii, atmaya çalışıyorsunuz, bazen olmuyor. Futbol hatalar oyunu. Biz her maçta rakiplere üstün oynuyoruz, bu avantaj. Ama böyle üst seviyede pozisyonları heba ederseniz, rakip size cezayı kesebilir. Onları aşmak için daha çok çalışacağız.''UZUN VADELİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK''Şu anda uzun vadeli bir düşüncemiz yok. Öyle oldu, böyle oldu, uzun uzun maçlara bakmak yerine şu anda Akhisar maçına hazırlanacağız'Sporx
'Bu Karar Kaçak Saray'da Oturan Kişinin Talimatıyla Alınmış Kanunsuz Bir Alıkoymadır'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasını değerlendirerek; 'Suçu işleyenler değil de, suçun haberini yapanlar tutuklanıyorsa kimse 'Türkiye’de basın özgür, yargı bağımsız ve tarafsızdır' demesin' dedi. Bugün demokrasimizin ve basın özgürlüğünün kara günüdür diyen CHP lideri 'Bu karar hukuku değil Kaçak Saray’da oturan kişinin talimatıyla alınmış kanunsuz bir alıkoymadır' ifadelerini kullandı.
Reklam
Molde 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira 2-0 kazanılan Molde maçı sonrası  açıklamalarda bulundu. İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları:''Takımımız her maç üstüne katarak, devamlı gelişerek devam ediyor. 6 maçtır böyle. Rüzgara ve yağmura rağmen iyi bir oyun ortaya koyduk, hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Buraya kazanmaya gelmiştik. Grupta mücadelemiz devam ediyor. İsteğimiz gruptan lider çıkmak.Hiçbir turnuva sezon ortasında kazanılmaz. Sezon sonunda kazanılır. Sezon sonunda en iyi cevabı vereceğimizi düşünüyorum. Ligde şampiyon olarak, Avrupa'da ileriye giderek cevap vereceğiz.''LigTv
Dilek Dündar: 'Direneceğiz ve Kazanacağız'
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasının ardından, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan Dündar ve Gül'ün ailesi, milletvekilleri ve gazeteci arkadaşları karara tepki gösterdi.
Meteoroloji Uyarıyor: Kuvvetli Yağış ve Fırtınaya Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Kırıkkale, Sivas, Çorum, Tokat, Bingöl, Muş, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa'nın kuzeyi ile Erzurum, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, güney ve batı kıyıların yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Kuzey Ege'de güney yönlerden esmekte olan rüzgarın bu sabah saatlerinden sonra etkisini artırarak fırtına şeklinde 6 ila 8 kuvvetinde esmesi bekleniyor. 
Reklam
Günümüze Uyarlanmış Maliyetleriyle Sinema Tarihinin En Çok Para Harcanan 25 Filmi
etiket
Oyuncu kadrosu, yönetmeni, efektler derken maliyetinin yüksekliği ile sinemaseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanan bu filmler kimi zaman istenileni karşıladı kimi zamansa hüsranla sonuçlandı. Hatta bazısı var ki gişe hasılatıyla kendi maliyetini dahi çıkaramayarak sinema salonlarına gömüldü. İşte sinema tarihinin en çok para harcanan 25 filmi.Not: Parantez içindeki fiyatlar çekildikleri yıla ait maliyetleridir.
Reklam
UEFA Avrupa Ligi’nde Gecenin Sonuçları
UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta geride kaldı. Bu maçlar sonrasında tur atlayan takımların sayısı 14'e yükseldi.UEFA Avrupa Ligi’nde 5. hafta maçları tamamlandı. Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin rakiplerini 2-0’lık skorlarla yenmesi sonrasında iki takımımız da son haftaya turun kapısını arayalayarak girdi.Avrupa Ligi’nde Molde, Liverpol, Krasnodar, Dortmund, Napoli, Villarreal, Rapid Wien, Braga, Lazio, Saint-Etiene, Basel, Schalke 04, Sparta Prag ve Athletic Bilbao bir üst tura yükselmeyi garantileyen takımlar…A GRUBUCeltic-Ajax: 1-2Molde-Fenerbahçe: 0-2B GRUBURubin Kazan-Sion: 2-0Liverpool-Bordeaux: 2-1C GRUBUKrasnodar-Dortmund: 1-0PAOK-Qabala: 0-0D GRUBUClub Brugge-Napoli: 0-1Legia-Midtjylland: 1-0E GRUBUDinamo Minsk-Viktoria Plzen: 1-0Villarreal-Rapid Wien: 1-0F GRUBUBraga-Slovan Liberec: 2-1Marsilya-Groningen: 2-1G GRUBULazio-Dnipro: 3-1Rosenborg-Saint-Etienne: 1-1H GRUBUBeşiktaş-Skenderbeu: 2-0Lokomotiv Moskova-Sporting: 2-4I GRUBUBasel-Fiorentina: 2-2Belenenses-Lech Poznan: 0-0J GRUBUMonaco-Anderlecht: 0-2Qarabağ-Tottenham: 0-1K GRUBUSchalke-APOEL: 1-0Sparta Prag-Asteras Tripoli: 1-0L GRUBUAugsburg-Athletic Bilbao: 2-3AZ Alkmaar-Partizan: 1-2Açık Mert Korkusuz
Reklam