Görüş Bildir
Haberler
İncirlik Üssü'ne Operasyon: 7 Gözaltı

İncirlik Üssü'ne Operasyon: 7 Gözaltı

FreiGeist
18.07.2016 - 17:02 Son Güncelleme: 18.07.2016 - 20:15

Adana'daki İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda 2'si Başsavcı Vekili 7 savcı, polis eşliğinde inceleme başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında üste görevli 2 üsteğmen, 2 teğmen, 2 başcavuş ve 1 uzman çavuş olmak üzere toplam 7 asker gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Darbe girişiminin ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında bugün saat 15.00'da 2 Başsavcı Vekili, 5 Cumhuriyet Savcısı ile polisler, İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'na gitti.

Üs Komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van'ın daha önce tutuklandığı komutanlıkta savcı ve polisler arama ve inceleme başlattı

Üs Komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van'ın daha önce tutuklandığı komutanlıkta savcı ve polisler arama ve inceleme başlattı

İncirlik Üssü'nden kalkan uçakların Ankara'da bombalama eylemine katıldığı ve tanker uçaklarla yakıt ikmali yapıldığı iddiaları ile gündeme gelen 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda kule kayıtları, radar kayıtları, tanker uçaklarının radar takibi, darbe girişimi için havalanan F-16 savaş uçaklarına yakıt ikmali yapmalarını sağlayan askeri mürettebatla ilgili inceleme yapıldığı bildirildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında üste görevli 2 üsteğmen, 2 teğmen, 2 başcavuş ve 1 uzman çavuş olmak üzere toplam 7 asker gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen askerler, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
6
3
2
1
0