Görüş Bildir
UEFA Avrupa Ligi’nde Gecenin Sonuçları
UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta geride kaldı. Bu maçlar sonrasında tur atlayan takımların sayısı 14'e yükseldi.UEFA Avrupa Ligi’nde 5. hafta maçları tamamlandı. Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin rakiplerini 2-0’lık skorlarla yenmesi sonrasında iki takımımız da son haftaya turun kapısını arayalayarak girdi.Avrupa Ligi’nde Molde, Liverpol, Krasnodar, Dortmund, Napoli, Villarreal, Rapid Wien, Braga, Lazio, Saint-Etiene, Basel, Schalke 04, Sparta Prag ve Athletic Bilbao bir üst tura yükselmeyi garantileyen takımlar…A GRUBUCeltic-Ajax: 1-2Molde-Fenerbahçe: 0-2B GRUBURubin Kazan-Sion: 2-0Liverpool-Bordeaux: 2-1C GRUBUKrasnodar-Dortmund: 1-0PAOK-Qabala: 0-0D GRUBUClub Brugge-Napoli: 0-1Legia-Midtjylland: 1-0E GRUBUDinamo Minsk-Viktoria Plzen: 1-0Villarreal-Rapid Wien: 1-0F GRUBUBraga-Slovan Liberec: 2-1Marsilya-Groningen: 2-1G GRUBULazio-Dnipro: 3-1Rosenborg-Saint-Etienne: 1-1H GRUBUBeşiktaş-Skenderbeu: 2-0Lokomotiv Moskova-Sporting: 2-4I GRUBUBasel-Fiorentina: 2-2Belenenses-Lech Poznan: 0-0J GRUBUMonaco-Anderlecht: 0-2Qarabağ-Tottenham: 0-1K GRUBUSchalke-APOEL: 1-0Sparta Prag-Asteras Tripoli: 1-0L GRUBUAugsburg-Athletic Bilbao: 2-3AZ Alkmaar-Partizan: 1-2Açık Mert Korkusuz
Fazla Böbürlenme Zeus Senden Büyük Titanlar Var! İşte Tanrıların Tanrısı 12 Titan
etiket
Titanlar, Yunan mitolojisine göre efsanevi Altın Çağ'da dünyayı yönetmiş olan güçlü ırkdır. Genellikle baz alınan kaynaklara göre en başta on iki Titan vardı. Bunlar yaşamı meydana getiren, zaman, okyanus, hava gibi çeşitli kavramlarla özdeşleşmişti.Hepsi Uranus ve Gaia'nın çocuklarıydı. Kronos'un Uranus'u tahttan atmasıyla yönetimi ele geçirmişlerdir. Ancak daha sonra Kronos da aynı şekilde kendi çocuğu olan Zeus'un önderliğindeki Tanrılar tarafından tahttan indirilmiştir. Böylece Titanların Altın Çağı sona ermiştir. İşte Altın Çağ boyunca dünyayı yöneten 12 Titan:Kaynaklar: 1, 2, 3.
Reklam
Reklam
Fenerbahçe 81-64 Strasbourg
Fenerbahçe, Strasbourg'u 81-64 yenerek bir üst tura yükselmeyi garantiledi.THY Euroleague 7. haftasında Fenerbahçe, Strasbourg'u 81-64evinde yenerek 6. galibiyetini alırken tek yenilgisini aldığı rakibinden rövanşı almış oldu.Fenerbahçe bu sonuçla TOP 16'yı garantiledi.Vesely 20 sayı 5 ribaunt 2 asistle maçın yıldızı olurken Udoh 15 sayı, Bogdanovic 11 sayı 2 ribaunt 2 asist, Dixon 6 sayı 4 ribaunt 4 asist ile etkili oldu.Fransız ekibinde Beaubouis 14 sayı 3 asistle mücadele etti.Fenerbahçe kısa savunmasında kötü başlarken 8-6 geri düştü. İçeriden oynayarak etkili olan sarı lacivertliler savunmada da rakibini dışarı püskürtünce 22-12 öne geçti. Ilk periyot 22-14 sonuçlandı.
Reklam
Gözünü Yükseğe Dikenler İçin Yabancı Pazarlarda Yer Bulabilmenin 11 Maddelik El Kitabı
Yönetim kurulu toplantınızda şirketin Türkiye dışı satış rakamları beklenenin altında çıktı. Hedeflerin en başında iddialı bir büyüme rakamı var ve bunun sadece çekirdek pazarla olmayacağı konusunda herkes hemfikir. Peki birçok fırsat ve riski aynı anda barındıran yabancı pazarlarda sağlıklı bir şekilde nasıl büyüyebiliriz? İşte adım adım ipuçları.
Reklam
YAŞ'ın Gündemi Rusya: Diyalog Kanalları Açık Tutulmalı
Genelkurmay'dan YAŞ sonrası açıklama geldi: Komşumuz Rusya ile diplomatik ve askeri diyalog kanallarının açık tutularak, iki ülke silahlı kuvvetleri arasında arzu edilmeyen yeni durumların yaşanmasına engel olacak tedbirlerin alınmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir.
Nereden Nereye: 10'ar Yıllık Aralarla 25 Hollywood Yıldızının Değişimi
etiket
Onlar sinemada kendini kanıtlamış oyuncular. Her biri en az 20 senedir filmlerde rol alıyor. Uzun yıllardır izlediğimiz için değişimlerini algılamak zor oluyor ancak 10'ar yıllık aralarla karşılaştırdığımızda yılların hiç de boş durmadığını görebiliyoruz. Tabii, yıllar bazılarına daha acımasız davranırken bazılarının o kadar da etkilendiği söylenemez.
Reklam
Reklam