Görüş Bildir
Tahir Elçi'nin Ölümüne Sebep Olan Mermi Çekirdeği Bulunamadı
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin Cumartesi günü Diyarbakır'da Dört Ayaklı Minare’yle ilgili basın açıklaması yaptıktan 2 dakika sonra ensesinden vurularak öldürülmesiyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, Elçi’nin ölümüne yol açan mermi çekirdeğinin bulunamadığı öğrenildi.
Daha İnce MacBook Air’lar Yolda
Apple’ın bu yıl yeni MacBook bilgisayarını duyurmasının ardından birçok kişi MacBook Air serisinin sona ereceğini ve yeni giriş seviyesinin bu cihaz olacağını düşünmüştü. Ancak son gelen iddialar MacBook Air serisinin devam edebileceğini gösteriyor.
Times: Avrupa Kapılarını 75 Milyon Türk'e Açıyor
İngiltere'de yayınlanan Times gazetesi, AB'nin Türkiye'ye verdiği tavizlerle mülteci krizine çözüm bulmaya çalıştığını ve Brüksel'de toplanan liderlerin vizesiz seyahat imkanını masaya getirerek '75 milyon Türk'e' kapıları açtığını yazıyor.
Kız Öğrenci Yurdundaki ‘Drone'lu Taciz’ Olayının Şüphelisi: 'Hoşlarına Gittiğini Düşündüm'
İstanbul Zeytinburnu'nda Cevizlibağ Atatürk Kız Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencileri drone (insansız hava aracı) ile görüntüleyerek taciz ettiği öne sürülen ve Zeytinburnu Asayiş Büro ekiplerince yakalanan büfe çalışanı M.E., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Drone'u hobi olarak aldığını söyleyen M.E, 'O bölgede uçururken yurttaki kızların el salladıklarını gördüm. Kötü bir niyetim yoktu. Hoşlarına gittiğini düşündüğüm için uçurmaya devam ettim' dedi.
Dilek Doğan'ı Öldüren Polise 26,5 Yıla Kadar Hapis İstemi
İstanbul Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polis kurşunuyla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Doğan'ı vuran polis memuru hakkında 20 yıldan 26,5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.
Reklam
Kasımpaşa 2-2 Galatasaray
Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. İki defa öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğü koruyamayan Aslan son 3 haftada 7 puan kaybettti.
Reklam
Reklam
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Yoğun Kar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin aralıklı yağışı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa-Uludağ, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Çankırı, Bolu, Kastamonu'nun yüksekleri ile zamanla Yozgat, Sivas ve Kayseri'nin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Batman, Siirt ile Diyarbakır ve Mardin'in doğu ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, yarın(salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Erzurum'un batı kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.
Reklam
Reklam
Bu İnsanlar Kafayı Yemiş: 8 Video ile Black Friday İndirimleri İçin Deli Gibi Kavga Eden İnsanlar
etiket
Bir Black Friday'i de iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Black Friday nedir, günümüze nasıl geldi sorularından çok herkesin merak ettiği 24 saate sıkıştırılmış devasa indirimlerden nasıl yararlanabilirim. Geleneksel indirim günü olarak kabul edilen kara cuma tüm dünyada kutlanıyor ancak çıkış yeri olan Amerika'da bu çok daha şiddetli geçiyor ve geçti de... Ölü ve yaralılar için bilgi sistemi'nin dahi hazırlandığı indirim günlerinden akıllarımıza kazınan görüntüleri sizler için derledik.
Polis Olmak İsteyen Enes Anıl'a Unutulmaz Bir Sürpriz!
etiket
Hastalıklarla boğuşan miniklerin isteklerini, hayallerini gerçekleştirmek adına yola çıkmış tıp öğrencilerinin kurduğu bir iyilik hareketi olan Leyla'dan Sonra, Antalya'da yaşayan minik Enes'i sevindirdi...Kaynak: Leyla'dan Sonra Facebook sayfası
Reklam