Görüş Bildir
Amazon'dan 5 Dolara 1 Senelik Cloud Drive
Dosyalarını saklayacak bulut tabanlı bir hizmet arıyorsanız, Amazon 'un sunmaya başladığı çekici bir fırsat var: Kısa bir süre için 5 dolar karşılığında bir yıllık sınırsız depolama alanına sahip olabilirsiniz.
Lüks Restoranlarda Görüp İç Geçirdiğiniz Et Yemeklerini Eve Taşıyan 13 Fantastik Tarif
Baştan şu konuda anlaşalım, et pahalı hepimiz farkındayız ama en azından ayda bir falan yiyebiliyoruz. Sonra yorum yaparken duygu sömürüsü yapıp 'yok kilosu ne kadar haberin var mı?' demeyin. Evet ben de biliyorum maalesef pahalı ama arada bir yediğimiz eti dümdüz tavaya/fırına atmak yerine biraz farklılaştırıp o akşam kendimizi lüks bir restoranda hissetmemiz için hiç bir neden yok dimi?Gelin bu seferlik kendinizi minnacık şımartın, eve et geldiği zaman şu tarifleri deneyin. Emin olun pişman olmayacaksınız!
42. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu
Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gece bu yıl “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” adıyla yapıldı. Halit Ergenç'in sunuculuğunu üstlendiği törende, 32 dalda ödüller sahiplerini buldu. 
Reklam
İşte Türkiye- AB Zirvesinden Çıkan Kararlar
etiket
Türkiye'nin üyelik sürecinin yeniden canlandırılması, Türk vatandaşlarına vize serbestisi ve sığınmacı krizi gündemli AB-Türkiye Zirvesi sona erdi. Avrupa Birliği, Türkiye'nin geri kabul anlaşmasından doğan yükümlülüklerini yerine getirmesi halinde Ekim 2016'dan itibaren vize serbestisine başlayabileceğini karara bağladı. Avrupa Birliği, sığınmacı akınıyla ilgili Türkiye'ye 3 milyar Euro'luk maddi destek sağlayacak. Ayrıca AB ile Türkiye arasında her sene iki zirve yapılmasına karar verildi.
Reklam
Ararız Diyenler Aramadı...  16 Madde ile İş Başvuruların Neden Sonuçsuz Kalıyor?
İş yaşamında en sinir eden durumlarda herhalde ilk 5’e girer: İş başvurularının sonuçsuz kalması. Pek çok firma tüm iş başvurularına geri dönüş yapmayı kurum politikası olarak benimsemişse de, başvurusu olumsuz sonuçlananlara bunu bildirmeyen şirketlerin sayısı hiç de az değil. Başvurularımız neden sonuçsuz kalıyor? Cevap gelmemesini olumsuz sonuç olarak kabul edip, bunun nedenlerine bakalım. İşte olası nedenler…
Philadelphia 76ers Rekora Ortak Oldu
NBA'de Philadelphia 76ers, deplasmanda Memphis Grizzlies'a 92-84 mağlup olarak 18. maçından da yenilgiyle ayrıldı ve New Jersey Nets'in en kötü sezon başlangıcı rekorunu egale etti.
Üç Numara Saç ile Tıraş Olan Erkek Karizmasının 25 Canlı Örneği
etiket
Üç numara saç erkeklerin en fazla kullandığı tıraş biçimi arasında yer alıyor. Saç bir erkek için önemlidir, fazla aksesuar kullanmayan, kılık kıyafet konularında çok alternatifi olmayan erkek saçlarını bütünün bir parçası olarak görür. Her ne kadar saçlarıyla daha çok oynayan kadınlarmış gibi görünse de erkekler de saçlarına bir hayli kıymet verir. Ancak öyle erkekler var ki saçlarıyla oynamayı bir kenara bırakıp yine de karizmanın zirvesinde gezinebiliyorlar. Üç numara saç ile tıraş olmasına rağmen, karizmasına karizma katan, kısacık saçlarıyla kadınların aklını başından alan erkekleri sizler için bulup, değerlendirdik. Üç numara saç modellerini gelin birlikte inceleyelim.Buyurun.
Reklam
Instagram'a Çoklu Hesap Desteği
Instagram belki tüm kullanıcılarını yakından ilgilendirmeyen ancak özellikle sosyal medya uzmanı veya işletmeci gibi profesyonellerin işini epey kolaylaştıracak özelliğini duyurdu. Sosyal medya devinin bir süredir test aşamasında denediği çoklu hesap özelliği yavaş yavaş kullanıcılarla buluşmaya başladı.
Bipolar Belirtileri! Bipolar Bozukluğa Sahip Olabileceğinizi Gösteren 11 Davranış Şekli
etiket
Duygudurum bozukluğu ve manik depresif kişilik bozukluğu olarak da bilinen bipolar bozukluk tam anlamıyla tedavisi olmayan bir hastalık. Ancak bipolar belirtileri hakkında bilgi sahibi olursanız daha farkında bir şekilde hareket edebilir ve davranabilirsiniz. İçeriğimiz aynı zamanda bipolar bozukluk testi için de kullanabileceğiniz maddeleri içeriyor. Duygu ve düşüncelerin iki zıt uç arasında belirli sıklıklarda dalgalandığı bipolar bozukluk, bu bakımdan kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. Bu durumdan muzdarip olan insanlar için hayatı oldukça zorlaştırabilen bipolar bozukluk farketmeseniz de aslında sizde de olabilir. Peki belirtileri nelerdir derseniz, hep beraber bakalım.
Reklam
Tahir Elçi'nin Ölümüne Sebep Olan Mermi Çekirdeği Bulunamadı
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin Cumartesi günü Diyarbakır'da Dört Ayaklı Minare’yle ilgili basın açıklaması yaptıktan 2 dakika sonra ensesinden vurularak öldürülmesiyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, Elçi’nin ölümüne yol açan mermi çekirdeğinin bulunamadığı öğrenildi.
Reklam
Daha İnce MacBook Air’lar Yolda
Apple’ın bu yıl yeni MacBook bilgisayarını duyurmasının ardından birçok kişi MacBook Air serisinin sona ereceğini ve yeni giriş seviyesinin bu cihaz olacağını düşünmüştü. Ancak son gelen iddialar MacBook Air serisinin devam edebileceğini gösteriyor.
Times: Avrupa Kapılarını 75 Milyon Türk'e Açıyor
İngiltere'de yayınlanan Times gazetesi, AB'nin Türkiye'ye verdiği tavizlerle mülteci krizine çözüm bulmaya çalıştığını ve Brüksel'de toplanan liderlerin vizesiz seyahat imkanını masaya getirerek '75 milyon Türk'e' kapıları açtığını yazıyor.
Kız Öğrenci Yurdundaki ‘Drone'lu Taciz’ Olayının Şüphelisi: 'Hoşlarına Gittiğini Düşündüm'
etiket
İstanbul Zeytinburnu'nda Cevizlibağ Atatürk Kız Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencileri drone (insansız hava aracı) ile görüntüleyerek taciz ettiği öne sürülen ve Zeytinburnu Asayiş Büro ekiplerince yakalanan büfe çalışanı M.E., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Drone'u hobi olarak aldığını söyleyen M.E, 'O bölgede uçururken yurttaki kızların el salladıklarını gördüm. Kötü bir niyetim yoktu. Hoşlarına gittiğini düşündüğüm için uçurmaya devam ettim' dedi.
Dilek Doğan'ı Öldüren Polise 26,5 Yıla Kadar Hapis İstemi
İstanbul Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polis kurşunuyla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Doğan'ı vuran polis memuru hakkında 20 yıldan 26,5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı.
Reklam