Görüş Bildir
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Yoğun Kar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin aralıklı yağışı geçmesi bekleniyor. Genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa-Uludağ, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Çankırı, Bolu, Kastamonu'nun yüksekleri ile zamanla Yozgat, Sivas ve Kayseri'nin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Batman, Siirt ile Diyarbakır ve Mardin'in doğu ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, yarın(salı) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Erzurum'un batı kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.
Reklam
Bu İnsanlar Kafayı Yemiş: 8 Video ile Black Friday İndirimleri İçin Deli Gibi Kavga Eden İnsanlar
etiket
Bir Black Friday'i de iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Black Friday nedir, günümüze nasıl geldi sorularından çok herkesin merak ettiği 24 saate sıkıştırılmış devasa indirimlerden nasıl yararlanabilirim. Geleneksel indirim günü olarak kabul edilen kara cuma tüm dünyada kutlanıyor ancak çıkış yeri olan Amerika'da bu çok daha şiddetli geçiyor ve geçti de... Ölü ve yaralılar için bilgi sistemi'nin dahi hazırlandığı indirim günlerinden akıllarımıza kazınan görüntüleri sizler için derledik.
Polis Olmak İsteyen Enes Anıl'a Unutulmaz Bir Sürpriz!
etiket
Hastalıklarla boğuşan miniklerin isteklerini, hayallerini gerçekleştirmek adına yola çıkmış tıp öğrencilerinin kurduğu bir iyilik hareketi olan Leyla'dan Sonra, Antalya'da yaşayan minik Enes'i sevindirdi...Kaynak: Leyla'dan Sonra Facebook sayfası
Reklam
Ehliyet Alma Yolunun Son Virajı Direksiyon Sınavı Sırasında Aklımdan Geçen 13 Düşünce
Sizlere yıllardır üşengeçlik yüzünden sürekli ertelediğim ehliyet alma maceramın geçen hafta gerçekleşen direksiyon sınavı bölümünü anlatmak istiyorum çünkü neden anlatmayayım? 😁 Sonraki direksiyon sınavına girecek insanlara ışık olur, bişey olur, olur yani. Belki heyecanınız varsa o gider.Neyse konuya girelim: Ehliyet sınavına girmiş, başarıyla geçmiştim ve sırada direksiyon sınavı vardı...
Rus Uçakları Yine Azez'i Hedef Aldı: 15 Ölü
Suriye'de Eriha'da pazar yerini bombalayan ve 40 kişinin ölümüne neden olan Rus uçakları akşam saatlerinde de Kilis'in karşısındaki Azez'de sivillerin yaşadığı bir mahalleyi vurdu. 15 kişi öldü. 
Reklam
3 Dakikada Türkiye'nin Turkuaz Sahil Kıyıları
Türkiye'nin dört bir yanından güzellikleri ile milyonlarca insanı ağırlayan sahillerinin havadan çekim görüntüleri. Ülkemizin doğal güzelliklerini ve unutulmaya yüz tutmuş tarihini en güzel şekilde tanıtmak için bu yıl kurulan Turkey Home oluşumunun kaydettiği görüntüler.
Dünyaca Ünlü Kliplerle Dalga Geçen Bart Baker'dan 'Focus' Parodisi
Çıkış yapar yapmaz milyonların beğenisine kavuşan dünyaca ünlü klipleri anında kendi tarzı ile yorumlayan Bart Baker'ı tanımayanımız yoktur. Ariana Grande'nin yeni çıkardığı Focus klibi ile de dalga geçen mizah ustası Bart Baker'ın çalışmasını izliyoruz.
Hakan'dan Almanlara Ekmek Dersi
etiket
Bundesliga'nın 14.hafta maçında Schalke 04'ü konuk eden Leverkusen'de milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu yaptığı hareketle büyük takdir topladı.İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşma sırasında tribünlerden sahaya atılan bir ekmeği fark eden Hakan Çalhanoğlu hemen harekete geçti. Ekmeği yerden alan 22 yaşındaki futbolcu, 3 kere öpüp alnına götürdükten sonra saha kenarına koydu.
Reklam
Tam Bir Ay Boyunca Bekledikten Sonra Kafasından Larvayı Çıkardı!
etiket
Panama tatili sonrası kafasında rahatsızlık hisseden genç adam, bir at sineği larvasının kafasına yerleştiğini fark etti. Ancak larva o haldeyken çıkarılamayacağı için, tam bir ay kafasında büyümesini bekledi ve sonunda cımbızla kafasından çıkarıldı...
Reklam
Dünyanın En Büyük Radyo Teleskopu Çin’de Yükseliyor
Elektromanyetik dalgaları yakalayarak gözlem yapmayı mümkün hale getiren radyo teleskopların yüzeyleri genişledikçe toplanan dalgalar fazla olduğundan ötürü olabildiğinde büyük radyo teleskopları yapılmaya çalışılıyor. Çin’de çalışmaları süren Aperture Spherical radyo teleskopu, devasa yapısıyla dünyanın en büyüğü olmaya hazırlanıyor.
Türkiye’deki Windows Phone Kullanım Oranları
İşletim sistemi veya akıllı telefon modeli kullanım oranlarını verirken genellikle ABD başta olmak üzere İngiltere, Almanya, Kanada gibi belli başlı ülkelerin istatistikleri verilir. Ancak Windowslu cihazların pazar araştırmalarını yapan ünlü bir analiz firması bu ay ilk defa Türkiye pazarını da analiz ettiği raporunu yayınladı.
Reklam