Görüş Bildir
Reklam
Gitar Çalan Erkekler Hakkında Bilmeniz Gereken 18 Şey
etiket
Birazdan söyleyeceklerimizi gitar çalan bir erkekten duymanız imkansız, çünkü onlar meramlarını gitar ile anlatmaya çalışırlar. Haliyle sizin ıskalıyor olmanız muhtemel. Onun içindir ki sizlere bu içeriği hazırladık, gitar çalan erkekleri daha iyi tanımanız ve anlamanız adına.
Reklam
Reklam
11 Harika Şehrimizle Adeta Özdeşleşmiş Olan Edebiyat Akımları
etiket
Venedik'i andıran yapısıyla sizi düşler içinde yaşatacak bir şehir olan Eskişehir, öğrenci şehri olduğu için aynı zamanda gençlerin ilk gerçek aşklarını, heyecanlarını, tutkularını yaşadığı yerdir. Bırakın sizi duygularınız anlatsın, bırakın Eskişehir sizi tutkuyla yaşatsın.
Popüler Kültür Karakterlerini Tablolara Yerleştiren Sanatçının 19 Fantastik Çalışması
Dave Pollot Amerika'da yaşayan bir ressam ve eski tablolara, popüler kültür karakterlerini yerleştirerek bu tablolara tekrar can veriyor! Hem resim hem de popüler kültür hayranı olan sanatçı, bu iki tutkusunu bu şekilde bir araya getirmeye karar vermiş. Bu çalışmaya başlamadan önce daha ''ciddi'' çalışmalar yaptığını söyleyen Pollot, bunu her ne kadar sevse de bu işten çok çabuk sıkıldığını söylüyor. Eski eserleri bu şekilde tekrar canlandıran sanatçının amacı ise, eğlenceli olmak ve sonradan eklediği karakterlerin sanki en başından beri oradaymış gibi göstermek.
Reklam
FIFA 2015 Puskas Ödülü İçin Finale Kalan Goller
Macar futbolcu Ferenc Puskas'ın anısına 2009'dan beri düzenlenen 'en iyi gol' ödülünün bu yılki adayları daha önce açıklanmıştı. Bugün ise aday 10 gol içerisinden finale kalan 3 gol açıklandı.
Soma'da İşten Çıkarılan 3 Bine Yakın Madenciye 1 Yılda Sadece 1 Taksit Ödenmiş!
Manisa'nın Soma İlçesi’nde, Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. bünyesinde çalışan 2 bin 832 madenci, geçen yıl 30 Kasım gecesi cep telefonlarına gelen mesajla işsiz kaldıklarını öğrendi. Aradan geçen bir yılda, umutla ödenmesini bekledikleri binlerce TL tutarındaki tazminatlarının sadece bir taksitini alabilen işçiler, bağlı bulundukları sendika ile şirketin, bu paraları 23 taksitte ödemek üzere anlaştıklarını duyduklarında, şoke oldu.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
İki polisin ve sonra da Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümüyle sonuçlanan 'polis operasyonu' her yönüyle gariplikler içeriyor.Olaylar bir taksinin polis tarafından durdurulması ile başlıyor.Taksinin içindeki şahısların, bir gün önce polislere yönelik saldırıyı düzenleyenler oldukları söyleniyor.Taksi durunca video kayıtlarından göründüğü kadarıyla üç sivil polis koşarak araca yaklaşıyor.Ve taksinin kapısının açılmasıyla, taksinin içinden ateş açılması da bir oluyor, ilk polis tam bu anda şehit düşüyor.Aracın önündeki polis de yine taksinin içinden açılan ateş ile yaralanıyor, sonra hastanede hayatını kaybediyor.Taksi durur durmaz polisler harekete geçtiğine göre, takside şüpheli ve tehlikeli şahısların varlıklarının bilindiğini varsaymamız gerekiyor.Yolu kapatıp, gelen bütün araçları aramak gibi bir durum söz konusu değil. Taksi duruyor ve üç polis, taksiye doğru hareketleniyor.Sorulması gereken şey şu: Tehlikeli ve silahlı oldukları bilinen şahıslara karşı operasyon böyle mi yapılır?Taksi takipte olduğuna göre, nerede durdurulacağı önceden planlanabilir, çevrede yeterli güvenlik önlemi alınırdı.
Reklam