Görüş Bildir
Reklam
Davutoğlu: 'Görevimizi Yaptık, Özür Dilemeyiz'
Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin hava sahasını Rus uçağının ihlaline karşı koruyarak sorumluluğunu yerine getirdiğini belirtti, 'Hiçbir ülke işimizi yaptığımız için özür beklememeli. Her seviyede görüşmeye açığız' dedi.
Paris İklim Zirvesi'nde Odaklanacağımız 4 Konu
Fransa, Paris saldırılarından yalnızca 16 gün sonra dev bir uluslararası buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en büyük buluşmalarından 21. Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi (COP21), Paris’te başladı. İklim konferansında gündem “gezegenin geleceği”.  Konferansa dünyadan yaklaşık 150 lider katılıyor.  30 Kasım - 11 Aralık tarihleri düzenlenecek zirvede 1997’de imzalanan Kyoto Anlaşması’nın yerine geçebilecek ve dünyanın kaderini belirleyecek yeni bir iklim anlaşmasına imza atması bekleniyor. İklim zirvesinin ekolojik boyutu kadar küresel ve yerel politika boyutu da büyük önem taşıyor ancak temenniler zirvenin liderlerin siyasi manevralarında boğulmaması yönünde.  Fransa Çevre Bakanı Segolene Royal, bu zirvenin tarihi önemi olduğuna vurgulayarak, “150 devlet ve hükümet başkanını bir amaç etrafında, tek bir masada toplayan başka bir etkinlik olmadı. Bu insanlık tarihinde bir ilk' açıklamasında bulundu. 
Reklam
TSK: Derik'te 1 Asker Şehit
Sokağa çıkma yasağının ve operasyonların sürdüğü Mardin'in Derik ilçesinde sabah saatlerindeki operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. TSK, bölgede operasyon ve çatışmaların sürdüğünü belirtti.
Reklam
Kılıçdaroğlu Mal Varlığını Açıkladı
etiket
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve kendisinin mal varlığını da içeren mal bildirimini TBMM Başkanlığı'na sundu. 
Kremlin: Putin ve Erdoğan Paris'te Görüşmeyecek
Kremlin, Paris’te bugün başlayan Dünya İklim Zirvesi’nde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir görüşme gerçekleşmeyeceğini açıkladı.
Reklam
Senin Kalbin Nasıl Bölünmüş?
etiket
Kalbin duygularla mı yoksa mantıkla mı hareket ettiği hala çözülememiş bir şey. Sana bir parça yardımcı olmak adına bu testi hazırladık, bakalım senin kalbinde baskın olan şey ne?!
Reklam
Evli Çiftin Dünya Turları Esnasında Ortaya Çıkan 21 Nefes Kesici Fotoğraf
Tüm bu serüven Finli Samuel ile Norveçli Hildegunn'ın Hawai'de bir düğünde tanışıp sevgili olmalarıyla başlamış. Paris'de nişanlanmış, Normandiya'da evlenmişler ve o günden bu yana Samuel'in profesyonel fotoğrafçı olması dolayısıyla dünyayı geziyorlar.Samuel'e göre gittikleri en etkileyici yer İzlanda olmuş. Hildebunn'ın favorisi ise Norveç'de ayaklarının altına serili dağ tepelerini ve fiyortları görebildikleri bir dağın başı. Gıpta etmemenin elde olmadığı çiftimizin, çok canı gönülden olmasa da bu nefes kesici deneyime devam etmelerini diliyoruz.
Şehir Kirliliğini Azaltmak İçin 10 Yaratıcı Fikir
etiket
Şehirlerde yaşanan kirlilik çoğu şehrin önemli sorunlardan biridir. Özellikle de metropollerde... Bazı ülkeler bu sorunu en azından bir nebze azaltmak için çok yaratıcı fikirler ortaya koymuşlar. Benzerlerinin bizde de olması umuduyla işte şehir kirliliğini azatlmak için 10 yaratıcı fikir
Reklam