Görüş Bildir
Bugatti Veyron'un Varisi Yola Çıkmaya Hazır
Veyron devrinin sona ermesinin ardından Bugatti, merakla beklenen yeni süper spor otomobilinin adını açıkladı. Bir süredir ortalıkta dolaşan dedikodularda olduğu gibi otomobilin adının Chiron olacağını onaylayan Bugatti, yeni spor modelin önümüzdeki yılın mart ayında Cenevre’de düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını kendi Instagram hesabı üzerinden açıkladı.
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Türkiye'nin üyelik sürecinin yeniden canlandırılması, Türk vatandaşlarına vize serbestisi ve sığınmacı krizi gündemli AB-Türkiye Zirvesi sona erdi. Avrupa Birliği, Türkiye'nin geri kabul anlaşmasından doğan yükümlülüklerini yerine getirmesi halinde Ekim 2016'dan itibaren vize serbestisine başlayabileceğini karara bağladı. Avrupa Birliği, sığınmacı akınıyla ilgili Türkiye'ye 3 milyar Euro'luk maddi destek sağlayacak. Ayrıca AB ile Türkiye arasında her sene iki zirve yapılmasına karar verildi.
Reklam
Bayık: 'Çekilmeye Öcalan Karar Veremez'
KCK Eş Başkanı Cemil Bayık, PKK'nın yurt dışına çekilme kararını ne HDP ne de PKK lideri Öcalan'ın verebileceğini söyledi; 'Onun kararını ancak biz veririz' dedi. Bayık, Öcalan'ın 'başmüzakereci' olduğunu da belirtti.
Reklam
Galatasaray'dan Kobe Bryant Mesajı
Sarı-kırmızılı kulüp, twitter hesabı üzerinden, sezon sonunda basketbolu bırakacağını açıklayan 37 yaşındaki oyuncu Kobe Bryant ile ilgili paylaşımda bulundu.
Reklam
Rusya'dan Türkiye'ye Bir Dizi Yasak ve Sınırlama
etiket
Rusya Başbakan Yardımcısı İgor Şuvalov, Türkiye'ye yönelik yaptırımlar kapsamında yeni bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre Türkiye'ye tur paketi satışlarının ve 'charter' uçuşlar yasaklandı.  Kırım dahil tüm limanlarda kontrollerin artırılacağını ve Türk şirketlerinin gerçekleştirdiği karayolu taşımacılığına da sınırlamalar getirileceğini belirten Şuvalov, bununla birlikte Türkiye'den sebze ve meyve alımına sınırlama getirileceğini açıkladı. Açıklamaya göre yaptırımlar sanayi ürünlerini 'henüz' kapsamıyor. Şuvalov ayrıca, '31 Aralık'tan önce imzalanmış inşaat projelerinde Türk vatandaşları çalışmaya devam edebilecek. 1 Ocak'tan sonra imzalanan yeni sözleşmelerde ise böyle bir özgürlük olmayacak. Bunun için hükümetten özel bir izin alınması gerekecek' dedi.
Reklam
Muhtar Mahallede Görmek İstemediklerini Sıraladı ve Uyardı: Eşek Sudan Gelene Kadar Döverim
Gebze'nin Arapeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Facebook'tan bir mesaj yayınlayarak mahalleliyi uyardı. Kandaz, 'Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum. Buna karşı davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi' yazdı. Kandaz bu paylaşım sonrası yaptığı açıklamada 'Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımımda art niyetim yok' dedi. 
Reklam
Cumhuriyet'e Vergi İncelemesi
Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, gazetenin vergi hesapları için inceleme kararı alındığını duyurdu.
Reklam