Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Günün Yorgunluğunu Üzerinizden Atmanıza Yardımcı Olacak 17 Nefis Şarkı
İşten veya okuldan yorgun argın gelmişsiniz, belki yemek hazırlamaya bile mecaliniz kalmamış, uzanıp biraz kafa dinlemek istiyorsunuz; ya da birazdan çıkacaksınız, dönüş yolunda ne dinlesem diye düşünüyorsunuz. Durumunuz tam olarak buysa size eşlik etmesi için hazırladığımız ve sakin, sert olmayan, ancak iyice mayıştırmaktan da uzak olan, bir kaç şarkı dışında genelde pek bilinmeyen şarkılardan oluşan bu içeriğimiz tam size göre demektir. Keyifli dinlemeler!
Reklam
Gerçek İmparator Penguenler ile İlk Kez Tanışan Robot Penguen
BBC'nin hazırladığı 'Penguins – Spy in the Huddle' tv programı için hazırlanan robot penguen, imparator penguenlerin arasına girerek onları ilk kez görüntüledi. Vahşi Yaşam'ın yapımcısı John Downer, penguenler hakkında bir belgesel hazırladı. Onları yakından takip etmek için ise 50 özel kameradan oluşan bir robot penguen yaptı.
Reklam
Dünya AIDS Günü'nde HIV Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek
etiket
HIV, insan bağışıklık yetmezliği virüsüdür.  HIV, bağışıklık sitemini koruyan hücreleri enfekte eder ve eğer virüsü baskılayan tedavi alınmazsa, yıllar içinde bu hücreler vücudu savunamaz hale gelebilir.. Vücudun savunma gücünü kaybettiği evreye AIDS denir. Bu evrede 20 den fazla fırsatçı enfeksiyon ve kanserler oluşabilir.
TSK'dan Rus Pilota Törenli Uğurlama
Genelkurmay Başkanlığı, angajman kuralları doğrultusunda düşürülen Rus jeti kullanan pilotunun cenazesinin Hatay'da düzenlenen askeri ve dini törenin ardından Moskova'ya gönderildiğini bildirdi.
Reklam
Bugatti Veyron'un Varisi Yola Çıkmaya Hazır
Veyron devrinin sona ermesinin ardından Bugatti, merakla beklenen yeni süper spor otomobilinin adını açıkladı. Bir süredir ortalıkta dolaşan dedikodularda olduğu gibi otomobilin adının Chiron olacağını onaylayan Bugatti, yeni spor modelin önümüzdeki yılın mart ayında Cenevre’de düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını kendi Instagram hesabı üzerinden açıkladı.
Reklam