Görüş Bildir
Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor
Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Trabzonspor'u 2-0 yendi. Goller Nani ve Fernandao'dan geldi. 30 puana yükselen Fenerbahçe, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağış ve Yoğun Kar Yağışına Dikkat
Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların Rize, Artvin kıyıları, Şırnak, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Kastamonu kıyı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin'in iç ve yüksek kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 
Dekolte Olayını Abartıp Neredeyse Çıplak Kalan 30 Ünlü
Ünlüler özellikle kırmızı halıda dikkat çekmek ve daha çok konuşulmak istediklerinde dekoltenin dozunu artırıyorlar. Eskiden az ünlülerin tanınmak için yaptığı bu hamle, günümüzde en büyük yıldızların da vazgeçilmezi haline geldi. İşte ünlülerin kırmızı halıda sergiledikleri en cesur kıyafetleri.
4 Ana Başlıkta Vücut Dili ve Mimikler Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gerekenler
etiket
İletişim her devirde olmazsa olmazımız. Teknolojik gelişmeler iletişim biçimlerimizi bütünüyle değiştirmiş olsa da ne anlık mesajlaşma imkanları ne de görüntülü sohbet uygulamaları yüz yüze iletişimin yerini alabiliyor. Bir arkadaşımızla 'eski usul' bir buluşma ayarlayıp yüz yüze oturup konuştuğumuzda sadece konuştuklarımız değil konuşmadan, beden diliyle söylediklerimiz de büyük önem taşıyor.Beden dili başlı başına bir dil, hem de en şahsına münhasırından. Hepimiz sadece kendimize ait alışkanlıklara ve tuhaf hareketlere sahibiz. Peki sizin beden diliniz hakkınızda ne söylüyor? Ya başkalarının beden dilleriyle verdiği işaretleri okuyarak onlar hakkında öğrenebilecekleriniz neler? Karşımızdakinin 'aklını okumak' için süper güçlere gerek yok. Beden dili uzmanlarının üzerine sayısız araştırmalar yaparak oluşturduğu bu en bilinen beden dili tüyolarıyla siz de karşınızdakinin 'aklını okumaya' hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz.Bir örnek: yüz yüze iletişimde ağzınızdan çıkan kelimelerin iletişimin sadece %10'unu oluşturduğunu biliyor muydunuz? Geri kalan %90'ınıysa ses tonu, konuşma hızı ve beden dili oluşturuyor.
Reklam
Galatasaray Hükmen Mağlup Sayıldı
Seçildiği ilk günden bu yana Türkiye’nin değil Fenerbahçe’nin basketbol federasyonu gibi hareket eden Harun Erdenay yönetimi, Fenerbahçe’yi sahada bileğinin hakkıyla yenen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nı hükmen mağlup ilan ederek büyük bir rezalete imza atmıştır.Söz konusu karara gerekçe olarak gösterilen ABD’li oyuncumuz Lynetta Kizer’in lisansıyla ilgili konuda kulüp olarak federasyonun yönergeleri doğrultusunda hareket ettik. Oyuncumuza önce Bosna Hersek pasaportuyla lisans çıkartan, FIBA’nın uyarısı üzerine “Biz hata yapmışız, ABD'li lisansı verelim” ricasında bulunan bu federasyonun kendisidir. Kizer'in ABD’li lisansını apar topar Fenerbahçe maçına yetiştirip Galatasaray sahadan galip ayrılınca hükmen mağlup sayan da yine bu federasyondur.Galatasaray Spor Kulübü olarak bu duruma seyirci kalmayacağız. Taraftarımızın da sessiz kalmayacağından eminiz. Saha dışı oyunlarla başarı peşinde koşmayı alışkanlık haline getirenlere ve onun işbirlikçilerine her platformda hesap soracağız. Konuyu öncelikli olarak Tahkim Kurulu'na taşıyoruz. Ayrıca federasyona da dava açıyoruz. Galatasaray taraftarı müsterih olsun: “Parkede kazandık masada kaybetmeyeceğiz.”Düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyunu kapalı kapılar ardında yaşananlar hakkında da bilgilendireceğiz.Saygılarımızla.Galatasaray Spor Kulübühttps://twitter.com/GalatasaraySK/status/671421599057321984
Uçak Düşürme Krizinin Türkiye-Rusya Ticaretine Yapması Beklenen Ürkütücü Etkiler
Geçtiğimiz hafta SU-24 tipi bir Rus savaş uçağının Türk F-16'lar tarafından düşürülmesinden hemen sonra Rusya-Türkiye ilişkilerinde hızlı bir bozulma yaşandı. Önce Rusya bir dizi yaptırım açıkladı. Türkiye’den Rusya’ya mal taşıyan TIR’ları gümrüklerde bekletmeye başladı. Ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye’ye karşı uygulanacak 6 maddelik bir yaptırımlar listesini imzalayıp yürürlüğe soktu.Türkiye'nin misilleme açıklamaları, ABD'nin görüşleri, Tsipras'ın tweet'leri derken her kafadan çıkan seslerle iyice gerilen bu ortam, her dönem en büyük ticaret partnerlerimizden biri olmuş Rusya'yla karşılıklı ekonomik ilişkilerimizi nasıl etkileyecek? Uçak krizi öncesinde ticari ilişkilerimizin durumuna bakalım ve krizin olası sonuçlarını inceleyelim.
Reklam
Eski Zaman Aşklarının Ne Kadar da Saf Olduğunu Gösteren 19 İngiliz Dönem Filmi
Bu film listemizde de birçok sinemasever tarafından ilgiyle karşılanan İngiliz dönem filmlerini derledik. Zamanın ünlü kişiliklerinin biyografileri olan veya yine o dönemin yazarlarının kitaplarından uyarlanan filmler genel olarak kadının itaatkarlığının birinci vazife olduğu İngiltere dönemine eleştiriler getiriyor. İşte o dikkat çeken en iyi İngiliz dönem filmleri.IMDb puanları baz alınarak sıralanmış ve film bilgileri turkcealtyazi.org dan derlenmiştir.
Yanından Geçerken Boynunuzun Tutulmasına Neden Olabilecek 30 Devasa Heykel
Dünyanın en yüksek heykelleri deyince kesin Amerika'daki Özgürlük Anıtı ve Brezilya'daki Kurtarıcı İsa Heykeli'ni de barındırıyordur diye düşünüyor insan. Ama çeşitli ülkelerde bilmediğimiz o kadar çok heykel varmış ki bu bahsettiğim iki heykelden sadece biri ilk 30 içerisinde yer aldı. Çoğunun ismini ile ilk defa duyacağınız dünyanın en yüksek 30 heykeli karşınızda.
Reklam
Reklam
Hanımların Dikkatine, PMS Paketi Ayağınıza Geldi!
etiket
Her ikisi de 19 yaşında olan ABD Ohio'lu girişimci gençler Ashton Onesko ve Luke Buchy, adını The PMS Package (PMS Paketi) koydukları ürünleri ile dikkat çekiyorlar. Adet Öncesi Sendrom olarak dilimize çevrilebilen PMS'ten neredeyse her kadının etkilendiğini gören ve buna uygun bir ürün geliştiren ikiliye her kadın minnettar olacak.
Reklam
Reklam