Görüş Bildir
Haberler
Reha Erdem ‘Koca Dünya’ ile Venedik Film Festivali'nde

Reha Erdem ‘Koca Dünya’ ile Venedik Film Festivali'nde

Batuhan
28.07.2016 - 16:31 Son Güncelleme: 28.07.2016 - 19:55

31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arası 73.’sü gerçekleşecek olan Venedik Film Festivali’nin programı açıklandı. Açıklanan programa göre, Türk sinemasının başarılı yönetmenlerinden Reha Erdem’in Koca Dünya filmi Orizzonti-Yeni Ufuklar bölümünde yarışacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüri başkanlığını “Amerika Güzeli” filminin yönetmeni Sam Mendes’in üstlendiği festival, açılışını Chazelle’nin “La La Lnad” filmiyle yapacak. Festivalin ana yarışma bölümünde ise, Wim Wenders, Emir Kustarica, Lav Diaz, Tom Ford, François Ozon gibi yönetmenlerin filmlerini yer alıyor. Reha Erdem'in yarışacağı Orrizonti-Yeni Ufuklar bölümü, güncel estetik ve anlatım biçimleriyle çekilen filmleri içeriyor. Bu dalda Reha Erdem ile birlikte 18 yönetmenin filmi değerlendirilecek.

Kendi yazıp yönettiği “Kosmos”, “Korkuyorum Anne”, “Beş Vakit”, “Hayat Var’ filmleriyle tanınan Reha Erdem’in “Koca Dünya” filminin başrollerini Ecem Uzun ve Berke Karaer paylaşıyor. Film aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmek için seçilen filmler arasında yer alıyor.

73. Venedik Film Festivali programı için tıklayınız.

Kültür Servisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Işık Parla

Onur Ünlü'nün Kırık Kalpler Bankası da katılıyordu. Geçemedi sanırım.

Çıplak Vatandaş

çekimleri bitti mi ki onun? ben henüz bitmedi diye biliyorum ama.