Görüş Bildir
Türkan Elçi: 'En Büyük Korkusu Bir Çocuğun Babasız Kalmasıydı'
Diyarbakır’daki saldırıda öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi, 'Eşimin en büyük korkusu bir çocuğun babasız kalmasıydı. Keşke tutuklansaydı da böyle olmasaydı. Her kesimden sevildiği için böyle bir şeyle karşılık buldu, hayatı sonlandırıldı' dedi.
Reklam
Reklam
64. Hükümet'e Güvenoyu
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu 64. Hükümet programı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden güven oyu aldı. 10 dakika süren ve elektronik ortamda gerçekleştirilen açık oylamada 315 kabul, 194 ret oyu çıktı. Bu oylama sonrası 64. Hükümet, resmen göreve başlamış oldu.
Samsung'un Mobil Patronu Değişti
Galaxy S4’ten bu yana ilk kez bu çeyrekte kar etmeyi başaran Samsung, buna rağmen mobil tarafta halen istediği başarıyı elde etmiş değil. Bu durumu değiştirmek isteyen Samsung, mobil bölümün başındaki isimde değişikliğe gitti .
Reklam
Samsung’un Yeni Patenti Telefonu Tablete Dönüştürüyor
Kavisli, kıvrılabilir ve katlanabilir cihazlarla ilgili olarak birçok farklı patente sahip olan Samsung,  bu kez çok daha ilginç bir patente imza attı. Güney Koreli teknoloji devinin aldığı bu patent, tablete dönüşen akıllı telefonların yapılmasını mümkün hale getiriyor.
Bizans Çalışmaları Araştırma Merkezi Açıldı
Türkiye'nin ilk Bizans Çalışmaları Araştırma Merkezi Boğaziçi Üniversitesi'nde açıldı. Merkezin müdürlüğünü Türkiye'nin Bizans çalışmaları alanında en önemli isimlerinden Prof.Dr. Nevra Necipoğlu üstlendi
Reklam
Erdoğan: 'Putin İspatlarsa Bu Makamda Durmam'
etiket
Rusya Lideri Putin, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığı iddiasını tekrarladı ve Paris'te Erdoğan ile görüşmeyeceğini söyledi. Erdoğan ise Putin'den bunu ispatlamasını istedi ve ispatlarsa 'Ben bu makamda durmam Putin'e de bunu soruyorum: Sen o makamda durur musun?' diye sordu.
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapan Adam: Ahmet Uluçay
Arkasında 9 kısa metrajlı film ve kendi hikayesini anlattığı 40'a yakın ödül alan Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filmini bırakan,  Ahmet Uluçay'ı aramızdan ayrılışının 6'ncı yıl dönümünde sevgiyle anıyoruz.Uluçay beynindeki tümör ve zatürre hastalığı nedeniyle 30 Kasım 2009 tarihinde aramızdan ayrılmıştı.
Reklam
Reklam